Citiraj brane prvotno napisa Vidi poruku
ne znam odakle vam ovaj podatak....ali...mi nemamo slobodne dane, barem kolegice u mom gradu, blago onima koje to imaju (za to još nisam čula)
ja sam recimo dobila taj podatak od teta iz našeg vrtića. kad su sazvale roditeljski sastanak pred ljeto i zamolite roditelje da djecu ne dovode u vrtić, da ih ostave doma, s bilo kim, jer će biti jako istraumatizirani, nije dobro za njih, plakat će po cijele dane (pa znaju one, jer je uvijek tako). završna poruka je bila: ako vam je stalo do vaše djece nemojte ih slati u vrtić preko ljeta. doslovno, TIM RIJEČIMA

a poruka za one roditelje koji su ipak morali svoju djecu slat u vrtić preko ljeta je bila: ako baš ne možete nikako, snaći ćete se. očekujte isfrustriranu i nezadovoljnu djecu. ali, znate, to traje samo 2 mjeseca, oporavit će se oni, kad tad

i sad vi meni recite, je li to normalno???

ja sam bila u šoku, samo takvom, i jako sam im zamjerila

e da, slobodni dani. na tom sastanku su nam tete rekle da su skupile jako puno prekovremenih, koje im nitko ne plaća nego MORAJU uzeti slobodne dane i spojiti s godišnjim. tako je jedna teta imala 52 a druga 56 dana godišnjeg
nisu radile cijelo ljeto, tj. jedna je radila prvi tjedan u srpnju a druga zadnji u kolovozu, i to je bilo to
blago njima