-
tsumani uzmi si tetu čuvalicu i svi tvoji problemi su riješeni, inače se spusti na zemlju ili otvori vlastiti vrtić pa ćeš vidjeti kako ćeš brzinski promjeniti ploču...
ja nemam novaca za tete čuvalice i niko mi nemože čuvati dijete kad suprug i ja radimo, i moje dijete ide u vrtić stalno, i da nije bilo sad za Božić i Novu godinu jer sam ja bila na "prisilnom" godišnjem...jer su svi iz moje firme na godišnjem kolektivnom, iako to meni osobno ne paše, jer je moj suprug išao na godišnji kad sam ja počela raditi.... BILA BI JAKO PROSTA I BEZOBRAZNA....ALI SVI STE JAKO PAMETNI KAD SE RADI O DRUGOM... nikome u ovoj državi nije super i nije moj poslodavac uopće loš, dapače imam sreću što radim tu di radim...ali cijela država je u rasulu i sve je u totalnom raspadu a ti kritiziraš vrtiće i tete...ja sam zadovoljna apsolutno tetama u našem vrtiću i time što znam da nam vrata nisu nikad zatvorena pa makar to bilo samo u jednom objektu i u spojenim grupama...a tete između ostalog dnevnike i planove pišu kad klinci spavaju, i kad im završi smjena u grupi....i budimo realni u našoj grupi je 20-tero djeci, ali ja još nikada nisam vidjela da ih je toliko tam...najviše ih je 12-15 i to jako jako rijetko...(ja dolazim po njega oko tri sata, kad je još velika većina djece u sobi)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma