pa ja nevidim, barem ne kod sebe na poslu, ja i dalje tvrdim da sam super zadovoljna i sretna sa svojim poslom, jer mi je poslodavac punih 8 mjeseci uplaćivao punu plaću iako sam bila doma a ne na poslu, i to u prošloj recesijskoj godini, jer mi je pomogao plaćajući mi vitaminske pripravke za dizanje imuniteta koji su meni osobno preskupi a pomogli su mi jako, jer da mi nije izašao na taj način ususret ja bi imala 800 kn prihoda od HZZo, jer sam MORALA biti na bolovanju i doma zbog zdravlja...i da teško mi je to što sam morala biti na godišnjem dva tjedna oko Božića i Nove godine i što moram planirati ljetni godišnji tek kad završim sa poslovima i moram ga pomaknuti otkazati ili smanjiti ako nismo gotovi i ako nešto treba promjeniti, ali ja radim u takvoj branši i nisam ja bitna nego investitor i briga njega jel ja imam pravo na godišnji ili ne i jel mi djete bolesno ili ne....ali to je sve OFF...pa ću stati...

mene više od naših vrtića muči naše zdrastvo, i razmisli malo di si bila kad su bili prosvjedi protim novog MPO zakona, znaš li uopće što je to, i znaš li kako je oboljelim od raka koji moraju ići na kemoterapije i kojima je naš vrli ministar zagorčao iovako teške dane...nemaš pojma nadam se i da nikada nećeš morati saznati...ali eto ja sam i dalje s našim vrtićem zadovoljna...naravno da uvijek može bolje, pa takvi moramo biti da uvijek težimo boljem...