ja sam imala neku svoju bubu u glavi da mi djeca ne trebaju biti u vrticu kad su spajane grupe. nikad nije bilo nekog posebnog razloga. a onda jedne godine nisam nikako mogla organizirati sebe i supruga i moja djeca su otisla u vrtic.
tad sam shvatila zasto tete pitaju da li ce djeca doci.
jer tamo je jako mali broj djece i zbilja je glupa da na 10-15 djece iz 3 grupe dodje na posao 6 teta. mislim da bi i one puno losije radile svoj posao u tom periodu, jer bi imale malo djece i mogle bi lijepo cavrljati. budimo iskrene i one su ljudi, pa ja bi takodjer to radila.
logicno mi je da se kuhinja mora pripremiti, pa nije im isto da li imaju u vrticu 150 ili 30 klinaca. zamislte sebe u periodu od 22.6-25.6. kad znamo da su praznici, vani zna biti pakleno vruce vi se pripremate za brdo djece, a ono dodje njih par.
mislim i namirnice ne stoje mjesecima, pa je bitno unarpijed znati da li vrtic radi punim kapacitetom ili ne.

tete nikad ali bas nikad nisu bile neraspolozene/ljute/mrzovoljne. dapace mislim da su i one uzivale u tom malo laksem tjednu.
tako da sva ljutnja mi nije jasna. niti je vrtic z atvorio svoja vrata, niti vam je odbio uzeti djete niti ista. samo su radili plan za broj djece koji ce imati u nekom periodu. sto je po meni skroz logicno i prilicno odgovorno.
sta vi koje ljuti to sto vas pitaju tete, ne radite neku organizaciju na svom poslu?