Uh, evo opet neiscrpne teme..nažalost..
Uopće ne vidim problem..u svakoj struci zaposlenici imaju pravo na g.o. Također, ako rade prekovremeno i nakupe sate, imaju pravo te sate dobit plaćeno ili u vidu slobodnih dana. Od srca se nadam da se s ovim mojim tvrdnjama slažemo ovdje baš svi.

Roditeljima se gleda izaći u susret na način da se godišnji odgajatelja odrađuju u vrijeme kad je najmanje djece u vriću. Što je tu loše?? Je li itko razmislio o alternativi - da "tete" idu na godišnji kad njima odgovara, nevažno o broju djece?? Kako bi tek to bilo?? Zato, znajući da je tijekom ljeta kao i različitih blagdana najmanje djece u vrtići, provode se ankete i "tete" koriste g.o. i slobodne dane.. Ja stvarno ni uz najbolju volju i dalje ne razumijem u čemu je problem? Jer, očito je nekima to problem! Ako su htjeli osobu na raspolaganju stalno, trebali su angažirat dadilju kako Jolie- Pitt

A što se tiče upita-komentara koji je od strene "tete" upućen Deaedi (mislim?), ja stvarno neću pogađati je li to žene upitala dobronamjerno ili ne, koji su njeni motivi i razlozi (iako ne vidim razlog da bi to uradila nedobronamjerno), samo ću reći da mi je jako draga čisto službena verzija odnosa roditelj-odgajatelj u kojoj nema ni riječi viška..npr "Dobar da, evo, možete li, molim vas ispuniti anketu o dolasku djeteta u vrtić tijekom srpnja i kolovoza....(pauza)...jeste? hvala, doviđenja, ugodan dan"...jer se nikad nezna kako koji roditelj tumači koju rečenicu...zato svaka neizgovorena rečenica je bolja za odgajatelja...nažalost