Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
No, njihovo nagovaranje i sugeriranje je urodilo plodom, jer s obzirom da i ovaj, jedanaesti tjedan zaredom rade u dežurstvu, a sad su i spojeni su u jednu grupu i najmanji jasličari i predškolci, molili smo i kumili baku da prekine ljetovanje i vrati se ranije s mora.
Nadam se valjda ako su već tete bile toliko tjedana na godišnjem (pa da su bile i upola manje), da nemaju više godišnjeg oko Božića i Uskrsa jer mi stvarno više nemamo godišnjeg u užoj i široj familiji, svi sve dane potrošli da pokriju čuvanje maloga od 15.6. do 1.9.
Mislim da je sasvim sigurno da ce se opet spajati i za Uskrs i za Bozic. Ne razumijem zasto si izvadila dijete iz spojene grupe, pa sto onda ak su spojene? I ako su jaslicari s predskolcoma? Pa nece u dezurstvu raditi program predskole - igraju se, jedu, igraju, jedu, spavaju, jedu, igraju... a za to je totalno nebitno kojeg je sastava grupa.

Mi nismo nikad pokusavali pokriti sva dezurstva nasim godisnjima, jer je to nemoguce. I djeci nis ne bu ak nije kao inace - ja cak imam mamu u mirovini tu u zg ali mi nije uopce palo na pamet da joj uvaljam klince kad vrtic radi, mi radimo, oni u vrticu, sve kao i inace...