Linda prvotno napisa
Apricot ti je dala konkretan odgovor na pitanje o izdajanju, a ja ću samo potvditi vlastitim iskustvom da mali bebač itekako dobro može podnijeti put i sve pripadajuće aktivnosti. S druge strane, ne bih mogla garantirati da bi jedanko dobro mogao podnijeti višednevnu odvojenosti od mame i dojke. I kako će se ta odvojenost odraziti na kasnije ponašanje na dojci.
Moj mališa je imao 2 mj. kad smo se neplanski ukrcali na avion i tri dana landrali po Dubrovniku. Bio je u marami, kolicima, na rukama, spavao, "razgledavao", čak se malo i kupao.. dok su starije curice svako malo izvoljevale sad ovo sad ono, sad bile gladne, sad umorne, pa bi simo, pa bi tamo, maleni je sve navedeno riješio cicom, gdje i kad je htio. Moram priznati da sam prije polaska bila u laganoj panici, ali na kraju je s njim bilo najmanje problema, a ja sam bila daleko mirnija nego da sam cijelo vrijeme razbijala glavu kako mu je bez mene.
To putovanje mi je jedna od najljepših crtica iz dosadašnjeg majčinstva i ni za što ne bih mijenjala povezanost koju smo tih dana imali. Bez njega to jednostavno ne bi bilo to.