Citiraj čičilolobela prvotno napisa Vidi poruku
Pa, idemo sa starijim klincima u Legoland i Playmobil fun park, i po cijele dane ćemo bit vani, i u šaranju po Bavarskoj i mislim da beba od 4-5 mjeseci ne bi trebala imati tempo po cijeli dan na ulici...
kako smo mi dezurni i u legolandu i u playmobil parku mogu ti reci da ti je to preintenzivno i za niku. ako te potrefi lose vrijeme nije bas nesto. najzabavniji do legolanda je vezan uz vodu a ako ides sama sa dvoje djece razlicite starosti stariji nece moci sam na neke atrakcije a nika ti je premala za sve osim za dio gdje je duplo i imas jos neki jadni akvarij sa malim morskim psima (legoland)

hrana je u legoandu super a playmobil park je sintetika.

u playmobil parku placas kauciju na one sarene case i na sudje u kojem uzmes hranu pa to nemoj zaboraviti vratiti (niko ti ne veli)

jedva da neko natuca engleski. legoland jos nekako ali playmobil park je koma

playmobil imas mogucnost uzeti godisnju kartu (mozes i samo jednu) pa u ducanu sa igrackama imas popust 10% sto ti se isplati ako planiras kupiti vece kolicine igracaka koje su i inace puno jeftinije nego bilo gdje drugdje

legoland ima samo jedan jedini sator sa jeftinijim artiklima, igracke, odjeca i obuca kod njih kostaju vise nego sto platis ako kupujes preko neta

ja sam se u oba parka nagledala mama sa bebicama, uredno doje te najmladje

osobno mislim da tek klinci koji mogu po toboganima smrti imaju tamo sto za raditi cijeli dan