-
Moja je curka 5 i pol godina i ja se svakim danom sve više bojim. Na svaki njen čudni zvuk mene zaboli u želucu. Spavamo u istoj sobi i čujem svaki puta kada se okrene. Zbog pretrage na koju smo morali ići u prosincu završila sam na tabletama za smirenje koje sam si sama prepisala. Da ne kažem kako sve to utječe na moj i mm odnos. On je inače vrlo dobar i pažljiv tata, ali ovo ne razumije pa više i ne dijelim svoje strahove s njim . Pomišljala sam na liječnika, ali bojim se da bi to završilo s nekim utješnim riječima koje mene ne bi utješile. A i ja vidim da si ne mogu pomoći, kao što nisam ni vama. Ali, eto da znate da niste jedini!
Koliko god su mi puta iskustva i saznanja na netu pomogla, mislim da sam si napravila više štete jer sam po svačemu čačkala i svašta prepoznavala, istraživala. A nemam ni viška vremena, da ne mislite da sam neka dokona.
i da, znam da je to grijeh, imam zdravo dijete s pokojom prehladom i nekim manjim hormonskim poremećajem. Razum mi govori da ne trebam pretjerano brinuti, ali većinu vremena mnome upravljaju neke čudne emocij ili što su već..
Puno pozdrava i suosjećanja s vama i javite ako ste i kako riješili problem. I ja ću učiniti isto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma