-
drage moje rodice nije me bilo neko vrijeme blizu komp. i bas sam se obradovala vasim odgovorima
igraliste hvala sta si podjelila svoje iskustvo s menom puuuuno je lakse kad znas da nisi jedini da nije ta panika smak svijete i da se dogada i drugima nadam se da cemo je uspjet savladat
tua odlicno pitanje sta je sa starijim djetetom dok ja to prozivljavam ,,,pa evo ovako cura je bila 7 dana na putovanju s bakom i didiom i zapravo kad se vratila sam skuzila da je cijela moja panika se popela na vrlo visoku razinu dok nje nije bilo ,,razlog je vjerovatno taj sta sam njoj posvecena u svakoj slobodnoj sekundi i minuti kad nam braco dopusti i zapravo umjesto da sjedim i panicarim bavim se s njom igramo se kuhamo itd... i paniku bacam u drugi plan .......ciscenje spremanje kuhanje kao odvracanje misli mi nije pomagalo ali moja cura je moj spas
svejedno i dalje je to problem pa sta znaci kad nebude kraj mene da cu ja zavrsit na psihijatriju ????
pricala s mm i on mi kaze da je razlog moje panike puno cackanja po netu i da ne citam stvari koje ne trebam ,,ima istine citala sam o motorickom razvoju i ubjedila sama sebe da s mojom bebom nesto nije u redu kad jucer ped. govori da je beba napredna i da je 2 mjeseca ispred svojih vrsnjaka mm je samo reka eto eto ti sad na internet i cackanje,,mozda stvarno trebam malo usporit s tim ali volim biti informirana i da na vrijeme sve mogu prepoznat mozda sam neka vrsta control freeka
rosa tvoj post me opisao skroz a ovu zdravo seljacku pozdravljam ,,,ponovit cu je sama sebi kad krenem panicarit
tajchi73 moja je beba bila jaaako bolesna ,,to je bio jedan mali djecak koji je imao turnerov sindrom koji obicno djevojcice pogada uz to je imao cisticni higrom oko vrata slobodne tekucine u glavi i plucima .......za samostalan zivot nije bio spreman ,,sve sam saznala u 19 tjednu trudnoce radili su mi amniocentezu nalaz smo dobili poslje tri tjedna ,nije bilo dobro kromosomski poremecaj pitanje dana kad ce spontani,,, poceo se dogadati zaostoj u razvoju ja vec u 23 tjednu ,,,,u 24 prestalo malo srce kucati i tad je usljedio grozni inducirani iitd itd otada panika panika cjelu trudnocu ja sam bila panicar i ponavljala sebi samo da ga vidim i zagrlim i da je sve u redu i mislila sam kad ga rodim zivog i zdravog odmah ce ovo stanje prestat i ja cu bit mirna kad ono nastavlje se ...
boa Hvala ti sto si podjelila svoje iskustvo s menom. i ja to mislim daje ovo klasicni PTSP ..... "Meni je pomoglo usmjeravanje moje pažnje i energije na nešto drugo, kvalitetno i korisno." ova recenica zlata vrijedi 
koksy zao mi je zbog druge bebe
spring s vama na forumu mi je najljepse jer me razumijete jer ste neke i same to iskusile i jer ste pune podrske i kvalitetnih savjeta
nazalost kad s dugima pocmem o tome ne shvate me ozbiljno i onda se ja povlacim mislim da bi svatili ozbiljno tek kad bi ja zavrsila na psihijatriji joooj pa ona nam je lipo govorila eee a tad je vec kasno zato vas rodice puuuuno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma