Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Grlobolja- otežano gutanje,help!

Maza avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Grlobolja- otežano gutanje,help!

Stvarno ne znam više što da radim, htjela sam bez antibiotika ali izgleda da neće ići.Užasno me boli grlo , ne mogu gutat od boli, ne mogu ni jesti, i sve me boli,leđa najviše , tj.donji dio leđa.Muka mi je od čaja i vit.c!

Imate li vi kakvo onako od ''baka'' rješenje.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ipak ti savjetujem doktora i, vjerojatno, antibiotike.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

bolno grlo moze malo da olaksa ako grgoljas u ustima sto topliju vodu u kojoj se rastopi kasicica soli. Mada po simptomima verovatno ti ne ginu antibiotici. MEni pomaze i da ispiram grlo rastvorom Tantum Verde.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ovo me jako podsjeća na boleštinu koju sam navukla početkom prošlog mjeseca. Doduše, kod mene je bila i visoka temperatura i jaka glavobolja i kao što kažeš jaaako bolno grlo i otpadaju leđa. Prisiljavala sam se da pijem, jesti uopće nisam mogla. Dijagnoza: streptokokna angina. (dijete mi donijelo streptokok iz jaslica ) Moja dr mi je rekla da streptokok izazove pravi dar-mar u organizmu. Ne da nisam prošla bez antibiotika, već mi uopće nisu pomogli oni u tabletama (konjske-1500mg), i nakraju sam završila na penicilinima-10 dana bockanja svaki dan). Ali ih dižem (peniciline) u nebo. Sat vremena nakon prve injekcije ja sam mogla gutati. Za tri dana sam bila zdrava, ali moraš ih primiti svih deset.
    Kako si opisala svoju boljku mislim da ti je najbolje odmah se zaputiti kod doktora, mislim da to ne buš riješila nekim prirodnim lijekovima. Sretno.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Kod težih upala grla nemojte izbjegavati antibiotike. Ja sam godinama to radila (malo meda, pastile, i sve prođe za 5 dana), pa mi se desilo da je upala prešla u kroničnu, jer nije bila liječena. Udarilo mi je na zglobove (artritis), nasreću skužili su doktori dosta rano, prije nego što su počeli bolovi u zglobovima, pa su mi izvadili mandule. Rekli su mi da je to zato jer nisam liječila upale grla.

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam tvoje simptome gurala 7 dana, i ne mogu više, evo me na Silapenu.
    odi doktoru, bakterijska upala ne prolazi, a bolovi su sve gori što dalje ide.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •