Pliz, ako znate, dajte nam pomozite:
gdje da malenu odvedemo na sanjkanje?
Negdje u blizini Zagreba....
Hvala puno!
Pliz, ako znate, dajte nam pomozite:
gdje da malenu odvedemo na sanjkanje?
Negdje u blizini Zagreba....
Hvala puno!
Na Sljeme? Doduše, zatoplilo je, snijeg se topi - ne znam baš gdje ćeš se sad moći sanjkati,
Dok su bili sasvim mali, znali smo otići na Cmrok. Zadnjih godina imali su i top za snijeg tamo, a moglo se naći i malih strmina za sasvim malu djecu i malo duljih staza za veće. Ove godine nismo išli (djeca su u školi pa nemamo toliko slobodnog vremena, a praznike provode kod bake i dede izvan Zagreba, pa će se nauživati snijega koji još ima tragove bijele boje...) Moglo se lijepo parkirati kod Šumskog dvora.
Inače, znali smo se sanjkati i kod vikendice (Prigorje) ali bolje su staze na koje ide više ljudi pa su ugažene. Imamo jedno priručno sanjkalište u kvartu na koje djeca odlaze sama, tj. s društvom iz ulice. Nije bogznakaj, ali je blizu i ne treba im gardirati, idu sami.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.01.2011. at 16:53
podižem -gdje se sve skijate, sanjkate u ZG i okolici?
Uff, zadnjih godina snijeg je pao baš početkom drugog polugodišta, pa nismo imali vremena hodočastiti daleko. Za sanjkanje služi lokalna nizbrdica između dvije ceste na križanju. Prednosti: moji su već veliki i ja s tim sanjkanjem nemam ništa osim hrpe mokre odjeće kad se vrate, a na tom mjestu sam bez brige jer tamo hodočasti poznato društvo iz kvarta.
Drugo mjesto (kad su djeca kod bake u Novom Zagrebu) je nasip. Ništa specijalno, ali ni ne treba biti. Na Cmrok odemo jednom (ili nijednom) u sezoni. Ako snijeg zapadne sad između NG i Tri kralja, dečki će uživati i na našem gruntu (Prigorje).
Mi ćemo , sutra, na Sljeme. Gdje točno-pojma nemam, valjda na Činovničku livadu (jel se tak zove?).
mi sanjkali od štefasnja do prekjučer kod snježne kraljice i činovničke.
ići ćemo na zelenu magistralu kad zapadne gore snijeg, ak padne u dolini kod nas u ulici ili u Prečkom, i možda na Medvedgradu.
Kad zapadne snijeg u Gajnicama je bajkovito u parku
ima snijega na sljemenu, na činovničkoj, ali ima i dosta ljudi , spuštaju se iz svih mogućih i nemogućih smjerova, tako da malo dijete treba držati pod strogim nadzorom. kad snijeg zapadne, super je na ponikvama, a nema gužve.
mi, danas, bili na Činovničkoj. stvarno je gužva, ali klinci su baš guštali!
Jel bio netko ovih dana na sljemenu, jel ima snijega?