Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Obojala kosu s 12 godina!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam se u 8. razredu i 1. srednje i farbala i šminkala i lakirala nokte (kasnije sam se propankerisala, pa se nisam više šminkala nego nosila podrapane hlače i tatine karirane košulje), i ne razumijem kakve to veze ima s odgojem i zašto bih ili ne bih trebala biti zahvalna roditeljima zbog toga? stvarno ne razumijem?

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam se u 8. razredu i 1. srednje i farbala i šminkala i lakirala nokte (kasnije sam se propankerisala, pa se nisam više šminkala nego nosila podrapane hlače i tatine karirane košulje), i ne razumijem kakve to veze ima s odgojem i zašto bih ili ne bih trebala biti zahvalna roditeljima zbog toga? stvarno ne razumijem?
    ja sam bila već velika pankerica u 1. srednje
    ali isto sam u oš imala želje pofarbat se. zato sam sad prirodna (nepofarbana, neošišana, skoro pa i neoprana)
    i svašta bi svojoj djeci dala.

ali ti si skroz fulala naslov. nema to veze s kosom nego tim jedinicama i onime što ti znaš, a mi ne znamo pa ja mislim da bi bilo bolje razgovarati s dotičnom mamom, udijelit joj friendly savjet, izrazit zabrinutost i sl.

odgajamo samo svoju djecu. i zato ja ne bi previše toj maloj držala prodike, nego imala neki prijateljski pristup (a ne roditeljski).

i da, možda sam ja čudna, al meni jedinice u oš stvarno pokazuju neki veći problem. ne priznam ni neznanje ni lijenost u toj dobi.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    ali ti si skroz fulala naslov. nema to veze s kosom nego tim jedinicama i onime što ti znaš, a mi ne znamo

i da, možda sam ja čudna, al meni jedinice u oš stvarno pokazuju neki veći problem. ne priznam ni neznanje ni lijenost u toj dobi.
    mislim da sam stavila ispravan naslov tj ono o čemu me zanimalo vaše mišljenje ali mi sve djelite savjete vezano uz jedinice a nisam otvorila temu kako pomoći djetetu koje ima jedinice jer mi je tu sve jasno ( ima jedinice iz matematike i fizike i trebaju joj instrukcije jer nitko u obitelji nije neki matematičar ni fizičar, trebale su i ranije i da sam joj ja roditelj imala bi ih već odavno)
    i po peti put naravno da su jedinice problem i to veliki i naravno da ćemo joj pomoći
    zar stvarno mislite da mislim da je farbanje kose veći problem od jedinica?
    znači vaše mišljenje je da je odličan učenik sasvim je u redu da pofarba kosu s 12 godina? a ja mislim da ni tada nije u redu.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    znači vaše mišljenje je da je odličan učenik sasvim je u redu da pofarba kosu s 12 godina?
    ja sam sinu, kad je imao 6-7 godina, govorila da mu je granica za bojanje kose sesti razred
    nisam se predomislila sad kad je u petom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •