Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Obojala kosu s 12 godina!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma nije stvar u tome, o Bože, ja pričam o tome da je problem s djevojčicom itekako dublji od obojane kose, a obojana kosa ne mora biti nikakav problem-naprotiv.
    I ne radi se o tome da "nije shvatila gradivo"-nego da ima 2 jedinice u osnovnoj školi.

ako joj ti želiš pomoći-možeš si učiniti magareću uslugu dramatiziranjem oko nečeg tako banalnog kao što je kosa-tj.možeš ju odbiti od sebe, da nema povjerenja.

hoću reći-možda bi joj trebala pristupiti tako da naglasiš prave probleme, a i ti znaš da pravi problem nisu ljubičasti pramenovi i trajna.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ma nije stvar u tome, o Bože, ja pričam o tome da je problem s djevojčicom itekako dublji od obojane kose, a obojana kosa ne mora biti nikakav problem-naprotiv.
    I ne radi se o tome da "nije shvatila gradivo"-nego da ima 2 jedinice u osnovnoj školi.

ako joj ti želiš pomoći-možeš si učiniti magareću uslugu dramatiziranjem oko nečeg tako banalnog kao što je kosa-tj.možeš ju odbiti od sebe, da nema povjerenja.

hoću reći-možda bi joj trebala pristupiti tako da naglasiš prave probleme, a i ti znaš da pravi problem nisu ljubičasti pramenovi i trajna.
    Ma joj pa nisam ja dramatizirala o tome niti držala prodike naš razgovor o tome je trajao 5 minuta. Naši su razgovori puno dublji od razgovora o bojanju kose. Ali ok vidim da me niste shvatile. I naravno da pričamo o pravim problemima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •