Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Obojala kosu s 12 godina!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ponavljam, ne znam, od onih sam koji čitaju deklaracije proizvoda, i šampona, nastojim za obitelj kupovati neke najblaže varijante, koliko je to moguće. A kad vidim sastav boja za kosu... Slažem se da to nužno ne utječe na kvalitetu kose, ali ježim se priča da sve što nanesemo na tijelo prelazi u krvotok u roku od nekoliko sekundi - pa, u slučaju da je tako, radije neka se počne farbati sa 16, ne sa 12. Ako ću moći utjecati na njenu odluku.
    Posljednje uređivanje od n.grace : 07.01.2011. at 11:24 Razlog: tipfeler

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Ponavljam, ne znam, od onih sam koji čitaju deklaracije proizvoda, i šampona, nastojim za obitelj kupovati neke najblaže varijante, koliko je to moguće. A kad vidim sastav boja za kosu... Slažem se da to nužno ne utječe na kvalitetu kose, ali ježim se priča da sve što nanesemo na tijelo prelazi u krvotok u roku od nekoliko sekundi - pa, u slučaju da je tako, radije neka se počne farbati sa 16, ne sa 12. Ako ću moći utjecati na njenu odluku.
    ja to npr. apsolutno poštujem, ako je u kontestu takvog stila života. rispekt. danas pogotovo.

al ako se koriste kojekakve kremice, visi za kompom (hihi), hrani kojekako se pubertetlije hrane (pogotovo kad je to roditeljima irelevantno), kreće koliko se prosječni Hrvat kreće-nema te farbe koja može biti za zdravlje važna iti kao kap u moru

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    jnema te farbe koja može biti za zdravlje važna iti kao kap u moru
    Ja tu i tamo ofarbam kosu, visim za kompom, ali se nadam da će moje dijete s tim i sličnim stvarima započeti (nešto) kasnije.

kekis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mitovski - moje misljenje je da nisi bas najispravnije postupila i prema maloj i prema šogorici. Prvo - danas curice puno ranije ulaze u pubertet, danas su stvari koje su prije bile neprihvatljive potpuno prihvatljive u tim godinama... Ja ne vidim da je neki veliki bed sto se mala pofarbala sa 12, a nije cekala do npr. 14 godina (sto bi mozda bilo drustveno prihvatljivije). Mozda je tu stvar toga sto je prihvatljivo u kojoj sredini...?
    Ali to je stvar svacje percepcije i koliko je netko averziran prema necemu, svatko ima pravo na svoje misljenje sto bi on napravio/la da joj njezino dijete dodje s tom idejom.
    A sto se tice toga da si necakinji isla govoriti kontra stav od njezine mame - to mislim da ti nije u redu bez obzira na tvoju ulogu u toj familiji. Prvo - zbunjujes malu i ocito po njezinoj reakciji si je povrijedila, drugo - da sam na mjestu šogorice ja bi se naljutila na tebe. Svoju djecu odgajaj kako hoces - ali u tudji odgoj se nemas pravo petljati.
    Razumijem tvoje porive i da si htjela sve najbolje, to vjerujem nitko ne sumnja - ali mislim da si postupila na krivi nacin i ocito polucila krivi efekt.
    Eto - to je moje misljenje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •