Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Jaslice - grupa za masažu

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Jaslice - grupa za masažu

Uvjerena sam bila da ću naći tu temu,ali je nema.
    Krenuli smo u tu grupu gdje tete masiraju klince , a da smo uopće mogli krenuti morali smo proći jedan tečaj od 5dana (po pola sata) koji je koštao 350kn (jer , tako se klinci kao moraju masirati kod kuće).
    To me totalno razljutilo jer taj tečaj vode ljudi koji su dofurali u Hr taj način masaže te su sklopili posao sa gradom Zg , i naravno njima ide u džep ta lova. Inače , voditelj toga svega je jedan dr. sa svojom ženom.
    Inače,ovo su državne jaslice iz Zg te koštaju 400kn (dvije su odvojene uplatnice ,jedna od 200kn je kao za jaslice,a druga za masažu).
    Puno su nam obečavali da je to super za klince, da su manje agresivni,koncentriraniji itd..uglavnom sve super zvuči , ali iskreno sumnjam da tete zbilja stignu obaviti svoj posao (iako me uvjeravaju suprotno)..u grupi je 16 klinaca.
    Moj prvenstveni razlog je bio taj što je jedino u toj grupi bilo mjesta te znam da se moj mali neće dati masirati!
    Trenutno smo na privikavanju i totalno mi je bedasto da ubuduće plačam još tih dodatnih 200kn jer ZNAM da se malac neće dati masirati
    Ima li netko od vas da ide u takvu grupu?Jel tete onda imaju i veću plaću,pa da to bude opravdanje za tu cijenu?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam bila jako revoltirana načinom na koji su nam ponudili tu grupu, ako pristanete sigurno upadate, ako ne... tko zna. Praktički ucjena.
    Sva sreća, uspjeli smo upisati drugi vrtić tako da sam ja odslušala samo ono prvo predavanje dotičnog dr.
    Strašno me iznervirala činjenica da se mora platiti tečaj i da se dijete mora masirati i prije vrtića i doma i da ja iako sam rekla da ga sigurno neću doma masirati ipak moram ići na tečaj.
    Reci molim te ako si na privikavanju, jel tete uopće masiraju ili...
    I može i na pp.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

meni to zvuči strašno skupo

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cubana,dok sam ja sam malim na privikavanju nisam niti jednom vidjela da masiraju . Tete me uvjeravaju da to rade tokom cijelog dana , ovisno o želji pojedinog djeteta......prije ručka,prije spavanja,tokom igre i sl.
    U Mihinoj grupi ima mazastih klinaca za koje vjerujem da se masiraju,ali čisto sumnjam da se daju svi.
    Što se tiče tog dr. i tečaja, još me više iznervirala činjenica što je dotični voditelj Ureda za obitelj Hrvatske biskupske konferencije.
    Grrrrrrrr,šta se i crkva u to sve mora mješati?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj migoh prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče tog dr. i tečaja, još me više iznervirala činjenica što je dotični voditelj Ureda za obitelj Hrvatske biskupske konferencije.
    I tebe???
    Pa mi moramo na kavu (nadam se da si u mom selu, istočnije od istoka )

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    I tebe???
    Pa mi moramo na kavu (nadam se da si u mom selu, istočnije od istoka )
    hahahaha , ajmo na pp

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

O joj, ovo se ni meni ne bi svidjelo. odmah sam prepoznala o kome se radi. Mi smo kod njih davnih dana išli na tečaj prenatalne komunikacije i to mi je bilo zgodno. Tad sam bila trudna s prvim djetetom i tad me to kuckanje i pjevanje bebi u trbuhu baš veselilo. Ali da se ovako nešto gura u jaslice, to je van svake pameti, jer em što ste ucijenjeni, na ovaj ili onaj način, em što nema šanse da tete stignu svaki dan masirati svu djecu.
    Moje je mišljenje da bi to trebao biti zaseban tečaj, pa tko voli, nek izvoli. Bez da ima veze s vrtićem i posebno s raspoloživošću mjesta u pojedinim grupama.
    Ne znam što bih savjetovala, ništa pametno. Migoh, probaj inzistirati na tome da ti to ne naplate, jer se dijete ionako ne masira, a tečaj si ionako već platila.

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    O joj, ovo se ni meni ne bi svidjelo. odmah sam prepoznala o kome se radi. Mi smo kod njih davnih dana išli na tečaj prenatalne komunikacije i to mi je bilo zgodno. Tad sam bila trudna s prvim djetetom i tad me to kuckanje i pjevanje bebi u trbuhu baš veselilo. Ali da se ovako nešto gura u jaslice, to je van svake pameti, jer em što ste ucijenjeni, na ovaj ili onaj način, em što nema šanse da tete stignu svaki dan masirati svu djecu.
    Moje je mišljenje da bi to trebao biti zaseban tečaj, pa tko voli, nek izvoli. Bez da ima veze s vrtićem i posebno s raspoloživošću mjesta u pojedinim grupama.
    Ne znam što bih savjetovala, ništa pametno. Migoh, probaj inzistirati na tome da ti to ne naplate, jer se dijete ionako ne masira, a tečaj si ionako već platila.
    Da, žalosno je to ! Navodno u Zg postoje sam tri vrtća sa tim programom te su svi u istoj kaši

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ali iskreno sumnjam da tete zbilja stignu obaviti svoj posao (iako me uvjeravaju suprotno)..u grupi je 16 klinaca.
    a čuj, gledaj pozitivnu stranu, ako ništa drugo barem je grupa pristojne veličine (u našoj ne-masažnoj jasličkoj ima 24 djece ) pa se može, ako ne masirati, bar nešto raditi s njima

ili pokušaj dijete prebaciti u neku drugu grupu
    ili kafeniši s cubanom pa će ti ona dati koju ideju

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    a čuj, gledaj pozitivnu stranu, ako ništa drugo barem je grupa pristojne veličine (u našoj ne-masažnoj jasličkoj ima 24 djece ) pa se može, ako ne masirati, bar nešto raditi s njima

ili pokušaj dijete prebaciti u neku drugu grupu
    ili kafeniši s cubanom pa će ti ona dati koju ideju
    Da,jedino me to drži malo mirnijom........a dok se ne nađe slobodno mjesto u drugoj grupi , mislim da ću prihvatiti tvoj savijet za kavu

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

prvi put to čujem!!
    mi išli jedino par puta na onaj baby fitness kod dr. jovančevića

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ovo je taj program iz jednog vrtića http://www.medobrundo.hr/programi.php

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

I mi upali u tu grupu, tocnije ucijenili su nas. Prestrasno....

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

ovo je taj program iz jednog vrtića http://www.medobrundo.hr/programi.php
    Pa taj vrtić izgleda skroz svemirski, kao da je negdje u Švedskoj! Pa masirali ih ili ne rado bih da mi dijete boravi u takvom prostoru a ne u raznoraznim sobicama koje se zovu vrtići, a prvobitno su imale sasvim drugu namjenu.

A gotovo svaki posao s Gradom Zagrebom je igra u mutnom! Na žalost ima i puno gorih/štetnijih krađa nego što je prisila odlaska na tečaj masaže.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

iskreno, curke, ja bih rado platila dodatnih 200kn da mi dijete bude u tako malo grupoj, taman da ga nitko nikad ne masira...i da uopće bude primljeno...
    način ponude programa i taj tečaj ne odobravam, ali velim - ja bih rado dodala 200kn da bude sa 15 upisanih, a ne preko 20-22 kako to obično je u ZG-u

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hm. Nemojmo se zavaravati. Ovo je samo način kako nam uzeti lovu dok su djeca još u jaslicama pa nisu u nekom dodatnom vrtičkom programu.
    Naša obična grupa ima 18oro djece.
    Razgovarala sam s jednom mamom koja je rekla da su ih tražili da donesu maslinovo ulje, ali da dijete baš i ne miriši kad dodje doma. Nije baš sigurni znak da od masaže često nema ništa, ali...
    E da, u Šegrtu Hlapiću to isto ide ucjenom. Ako pristanete dijete je upisano. Ako ne, teško da će upasti.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

iskreno, ja sam se malo detaljnije raspitala o tom programu i nekom čistom računicom došla do toga da oni moje dijete ni ne bi baš nešto puno masirali (jer jednostavno vremenski ne mogu svako dijete svaki dan masirati), ali eto, ja sam spremna dati dodatnih 200kn da bude u tako maloj grupi i ili s 3 odgajatelja ili s njihovim dužim preklapanjem (što je također dodatna pogodnost)
    inače, u vrtiću u koji planiram upisati malca jaslice imaju 22-24 djece i brojno su dolazeće, otud i moja želja za upisivanjem malog u tu masažnu grupu bez obzira jel ga kasnije masirali ili ne

i ne znam kako su vam to prezentirali, ali oni jednostavno moraju osiguravati što više svojih programa iz kojih će se financirati... i naravno da je logično da će nuditi te programe i da će u grupama s posebnim programom koji se dodatno plaća biti mjesta (naravno, dok se ne popune) jer je za njih manji interes dok u grupama s redovnim programom ide kak ti grah padne (na žalost, naravno)

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne, ne. Kada vas nazovu iz vrtića i ponude program te tada kažu da ako pristanete sigurno upadate, a ako ne onda najvjerojatnije ne, to se zove ucjena.
    Kad pristaješ znajući kako će to najvjerojatnije izgledati i iz razloga koji navodiš- to je svjestan i legitiman izbor.
    Ali ako misliš da će ti dijete za tu dodatnu lovu masirati, pa još daš 400 kn dotičnom doktoru za tečaj masaže, a od toga nema ništa. To je pljačka. I to s blagoslovom.
    Moje dijete je u Sesvetama i u grupi od 18oro. I bez masaže. Tako da te njihove spike sa manjim brojem djece na račun masaže baš i ne pušim.

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Blago tebi na grupi od 18djece u jaslicama,u zagrebačkim vrtićima toga baš i nema,naročito u zapadnom dijelu gradu.Stoga rado bih dala tih 200kn redovno i 200za masažu zbog malog broja djece...a što se tiče ucjene to je već neka druga priča,mnogi bi bili sretni,jer su privatni vrtići puuuuuuuuuno skuplji,s daleko lošijom kvalitetom od državnih.

dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Evo i nas. Upisani u grupu sa masažom i trenutačno pohađamo tečaj od 350kn. U vrtiću pri predaji papira pitali su me jesmo li možda zainteresirani za tako nešto te ako jesmo da dođemo na roditeljski vezano uz tu temu. Na roditeljskom su pojasnili o čemu se radi te da će grupa (DV Prečko) biti odvojena od ostalih vrtićkih grupa. Znači neće čak ni biti u istom objektu kao ostala djeca već zasebno. Soba za boravak navodno je nešto opremljenija nego u redovnom boravku, preklapanje smjena tetama nešto duže i grupe su navodno manje sa cca 15 djece. Ono što se meni svidjelo je činjenica da će pokušati sastaviti grupu od djece koja su isključivo 2010-to godište. Eto i to sve dodatno košta 200kn. Nas zaista nisu ucjenjivali pristankom na grupu kako bi se upisali, ali zdrav razum mi je sugerirao da će najlakše upasti u tu grupu. Jedna od beneficija je i ta što je moja cura prijevremeno rođena i idemo na vježbe te smatram da joj ovaj način stimulacije neće odmoći. Eto ovo je naša strana priče. Ako ispoštuju svoju stranu priče ja ću biti zadovoljna a ako ne bit će problema grrrr

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ellica prvotno napisa Vidi poruku
    Blago tebi na grupi od 18djece u jaslicama,u zagrebačkim vrtićima toga baš i nema,naročito u zapadnom dijelu gradu.
    Ne znam kako je na zapadu, Sesvete su dio Zagreba i to s najviše djece u ZG. Znam da ima velikih grupa, ali ovdje se radi o istom kvartu pa mi priča ne drži vodu.
    Naravno je to i dalje malo novaca (ali po novom tko zna hoće li to biti samo 400 kuna).
    I dalje smatram da je program totalna glupost. A ucjena nedopustiva. I naravno da roditelji pristaju jer nemaju izbora. I ja sam pristala. Samo sam ga uspjela prebaciti u drugi vrtić.

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure, o kojem se točno vrtiću radi i u kojem je kvartu? Medo Brundo, Dubrava ili?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Šegrt Hlapić, Sesvete

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Masaža djece u odgojnoj instituciji kao sama ideja mi je - bljak! U situaciji promjena osoblja pogotovo. Očito ćemo morati svašta prihvaćati, ali da mogu birati, nikada ne bih dozvolila da strana osoba bez moje prisutnosti masira moje dijete. Pa još ulja ... Usput, maslinovo ulje nije za dječju kožu zbog kiselina koje sadrži (bademovo bi bilo ok)...

Da imam čime, ja bih platila bolje uvjete u vrtiću, isto kao i da mi ne masiraju dijete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •