-
Ucestalo krvarenje iz nosa!
Mm dosta cesto curi krv iz nosa,ponekad koja kap a ponekad kao iz pipe...
posto je on tvd ko mazga i jako puno "voli" doktore naravno neznamo u cemu je problem,dok se on uopce ne zamara s time meni nije bas svejedno posto se to cesto desava!
imali mozda tko kakva iskustva s time?
-
-
Imala sam s tim problema u srednjoj školi - svako kihanje, krv iz nosa... Baš krasno kad se to dogodi usred školske zadaće... brrr...
Uzrok - banalan - jedna kapilara bila je jako blizu površine sluznice. Riješila sam se toga kad su mi to "spalili" (ili zavarili, ne znam) na ORL odjelu. Bilo je brzo gotovo i koliko se sjećam, bezbolno, ali bilo je prije jako puno godina pa ne znam.
Inače, nek si tm izmjeri tlak, da se ne dogodi kako ta krvarenja iz nosa nisu baš zbog banalnog uzroka kao kod mene, nego indikator kakvog opasnog stanja kao što je visoki tlak i slično. Možda netko zna više...
Sretno!
-
kako peterlin kaze, mojoj mami je to bio jedini simptom koji je ukazivao na poviseni tlak, najbolje da provjeri.
-
Meni je prije par godina počela curiti krv iz nosa i doktorica me slala kojekuda, sve u redu, tlak savršen i tako sam ja na kraju odustala. Sada se to desi jedanput u par mjeseci.
Moje mišljenje je da je bolje provjeriti da li je sve u redu.
-
da slazem se sa svima da je bolje provjeriti ali kada je tvrdoglav covjek nemre ga se uvjerit da ode doktoru.... 
pa me zato barem iskustva zanimaju...pa ga mozda koje bocne pa se odluci otic na pregled...
-
Možda netko u tvojoj blizini ima tlakomjer, da si TM doma mjeri tlak nekoliko dana? Tako da je ipak miran, a nije išao doktoru...
-
da zaboravih napisati da mu je tlak u redu...mi imamo tlakomjer doma...
-
ako je tlak sigurno u redu (provjerite tlakomjer da li je ispravan, a bilo bi dobro izmjeriti tlak u trenu kada mu krene krv na nos, ako je to moguće) onda bi bilo dobro napraviti lab pretrage (kompletna krvna slika, faktori zgrušavanja)
ako je to sve ok, onda kod otorinca, možda treba kao i peterlin malo "spaliti" površinski splet kapilara u nosu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma