Naime imamo samo 12 dana a imamo takve grčeve već treću noć da smo i ja i mm i svi oko nas izbezumljeni. Za primjer noćas je sve skupa to trajalo punih 6 sati, intezivnih jakih grčeva u kojima je moja malecka grcala i jedva dolazila do zraka od plača bilo je sigurno puna 2-3 sata, nema što nismo pokušali, od masiranja stomaka, stavljanja tople pelene, ljuljuškanja pa čak sam i sisu davala ona je u onakvom stanju odbija jer je užasno iznervirana. Očajni smo!!!! Zašto postavljam ovdje pitanje i što me interesira?
Naime, dojimo preko šeširića jer su moje bradavice koma, e sad mene interesira, pošto gatam evo već treći dan što je uzrok ovakvim stravičnim grčevima, da li možda moja beba guta previše zraka sa šeširićima dok cicki. Preko dana je sve super, nema grčeva, je li noć padne i dođe noćni podoj (sinoć je počelo najranije već u 21,00 sat) to je strašno!!!! Dajte pomozite jer sam joj već jutros u 03,00 (nakon čega je jedva ne znam kako i zaspala) dala bočicu s izdojenim mlijekom, a tako i jutros točnije sad u 09,00 sati kada se probudila, jer je nisam htjela zbog noćas niti buditi
Ja u ovo ne vjerujem jer idem logikom da bi onda imala grčiće i preko dana, ali eto pokušavam sve probati ne bi li se čudo dogodilo i barem joj se ublažili ti grčevi.
Još jedna stvar ona je jako uspavana i na bočici i na ciki, doji oko 20-tak min, početno je to ok, poslije malo slabije vuče jer se uspava pa je ja gurkam, ona sama ispusti ciku valjda kad joj je dosta što je dobro, ali onda je uspavana dignemo je da podrigne nekih sigurno 10-tak min i kad spava to je jednostavno nemoguća misija, znamo da podrigivanja neće biti.
Ajme zbrčkanog postaoprostite, ali tako se i osjećam više ne znam što da radim pomozite plizzz!!!