Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: najbolja stimulacija za uspješan ivf

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno najbolja stimulacija za uspješan ivf

hej pozdrav svima
    molim vas ako mi možete preporučiti najbolju stimulaciju za ivf

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam probala skoro sve kombinacije. Od pet postupaka različitim stimulacijama , iza sebe imam dvije biokemijske trudnoće.
    Treba pogoditi pravu stimulaciju, pravo vrijeme i puuuno sreće.

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

slatkice,
    nema nabolje stimulacije za uspješan ivf - postoje samo prikladne stimulacije za odgovarajući zdravstveni status para koji se liječi od neplodnosti.
    Tvoj liječnik će ti, nakon obveznih pretraga, odrediti stimulaciju za koju, na osnovu prethodnih iskustava, pretpostavlja da će biti najprikladnija. No niti to ne mora biti baš pravi protokol za tebe....
    Da nije tako teško "pogoditi" pravu stimulaciju za uspjeh, MPO ne bi bila tako usko specializirana grana.

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala
    ja sam imala 2 AIH i 1 ivf ali ništa,prije toga su bili ciljani ,to traje 2 god,koristila sam samo klomifene
    na ivf-u sam dobila jednu stanicu koja već na početku nije davala neke nade,ET je bio nakon 3 dana ,al mi je biologica dala šansu da uspije 5%,
    tako da se nisam previše ni nadala
    tako da je moje laičko mišljenje da bi možda trebala neka druga stimulacija koja bi dala više stanica i k tome i više izbora
    bila sam na VV ,a sadkrećem kod Dr.Tomića u Vinogradsku pa daj Bože da bude sreće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •