..malo mi je neugodno to uopce napisati..ali sam se negdje 2008g. ovdje prijavila...mozda sam napisala koji post i od tada do danas, nista...pokusala sam se sjetiti nicka, maila, pass-a, ali uzalud..ma ama bas nicega...i reko ,a sta sad mozda ste me i obrisali s obzirom da dvije godine nisam bila aktivna..I otvorila sam novi profil...onda sam pokusla naci nick, al sam ga bila ocito krivo upisla...znam da je bio pipi...I sad sam bila u temi "cestitamo", tamo naisla na rodjendane, onaj popis, rekoh idem bas vidjeti ko je rodjen pod mojim datumom, kad ono vidim nick pipi_pipi...Onda sam vidjela i koji mi je bio prvi post i sve, stvarno mi je zao, znam da se nesmije imati dva profila..mislim da mi je i mail slicno isao, ali on vise ne vrijedi. Tako da slobodno "pipi_pipi" mozete ukloniti...Eto sve sam najiskrenije napisala kako je, malo je mozda ispalo neozbiljno, al eto nadam se da sam sve jedno dobrodosla na forum..Inace kad sam se prijavila sad prije neki dan, postala sam u topicu "da se predstavimo", tamo sam se pozdravila sa forumasicama i napomenula da se ne mogu sjetiti prijasnjeg nicka, ni nicega, al mi post jos nije odobren, a svi ostali jesu...uglavnom bas sam seljo