Meni su juneće šnicle najbolje na ovaj način: http://www.coolinarika.com/recept/ju...kima-od-kruha/ Jednostavnije nego što se čini, i ne može se fulati ako i fali koji sastojak (Anemona, jel' to lažna pašticada?).

Inače, temeljni recept kao Kosjenka, a ostalo su varijacije. Nisam ih još probala s povrćem, jedino sa šampinjonima (kopiram: šnicle tanko izrezati i izlupati, posoliti, uvaljati u brašno i popržiti na ulju da porumene; vaditi šnicle u dublju posudu, posipati ih paprom, vegetom, bijelim lukom, zaliti ih juhom tako da prekrije meso; na preostalom ulju prodinstati izrezane gljive i nakon toga ih dodati mesu; sve skupa dinstati još oko 15 min. i na kraju dodati vrhnje).

Jedva čekam nove ideje, jer moj posinak ne jede piletinu, a MM iz zdravstvenih razloga ne smije svinjetinu, pa nam se mesni meni uglavnom svodi na junetinu.