Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Dijeta Drage Plečka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Dijeta Drage Plečka

Neki dan sam ga gledala u jednoj emisiji, i govorio je o toj svojoj dijeti, pa rekoh, možda bih mogla probati. Ima netko nekakvo iskustvo?

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

nisam gledala,ali sam čula za njega da je dosta smršavio u kratkom periodu zbog kralježnice (ako se nevaram).a ta dijeta je.....

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
    nisam gledala,ali sam čula za njega da je dosta smršavio u kratkom periodu zbog kralježnice (ako se nevaram).a ta dijeta je.....
    a ta dijeta je...?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nazovi ga pa ga pitaj. Mislim da se kod njega bez problema moze na konzulatacije.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

jel se može tema premjestiti negdje drugdje?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja malo proučavala kad je to prvi put izašlo u novinama. nije za dojilje.
    ja sam mu pisala s nekim pitanjima. sad se više ne sjećam ali bile su ili neke tablete ili analiza odgovora po kojem se izradi individualan pristup, u svakom slučaju 450 kn je to koštalo. to me dodatno obeshrabrilo, a i još sam dojila u to doba

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

kontaktirala sam ga i rekao mi je sve što me zanima, između ostalog rekao je da je dijeta vrlo lagana i da nema veze s bebom ili trudnoćom, ali mene zanimaju iskustva ljudi koji su probali ovu dijetu, zato sam i otvorila topic, baš mi je neobično da se nitko s iskustvom nije javio

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

PO ćem je lagana?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    PO ćem je lagana?
    a nemam pojma, uglavnom se ne bude gladan na toj dijeti, nisam ju još vidjela, treba prvo platit

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mislim da faza čišćenja organizma ili tako nekako nije kompatibilna s dojenjem

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jel su tebi problem ili kaj drugo?
    ak su kile problem, a imaš volju, možeš i moju djetu( na koju sam ja hoću-neću prisiljena jer je mali alergičar), a kile idu dole.i kontabilno je s dojenjem. ( nažalost iskušano već drugi put)

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

jel su tebi problem ili kaj drugo?
    ak su kile problem, a imaš volju, možeš i moju djetu( na koju sam ja hoću-neću prisiljena jer je mali alergičar), a kile idu dole.i kontabilno je s dojenjem. ( nažalost iskušano već drugi put)
    Jest, meni su, i nikako da smanjim unos hrane (čitaj slatkoga), jer kod mene je ona, ili sve ili ništa, a budući da dojim, ne znam što bi! Ako imaš kakav dobar savjet, nemogu dočekat

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

slatko ti nije problem, smanji ga i zamjeni s voćem. u mom je slučaju problem kaj moj ne smije ništ kaj u sebi ima kravlje mlijeko ( već 5 godina ga nisam vidla, a zadnje 2 godine ( pred 6 mjesec) pojela tek koji jogurt), ne smije jaja, ( znači nema kolača, jer ne jedem ni brašno). Naprosto živim na povruću, voću, mesu, maslinovu ulju, dodatnom kalcijij, riži, hajdinoj kaši, prosu, krumpiru i luku.

Pa sad ak se ti tolko možeš tolerizirat samo napred, znam da je teško, ali ja to delam radi klinca, radi sebi bi teško.

i u svakom slučaju smanji svaki dan i jeda slatkiš manje , već bu se za mjesec dana vidli rezultati.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kod mene je jedini problem kaj ne smijem pogrešiti ni grešiti, jer to odmah ima posledica za njega.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

tnx jelena.O

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kod mene je jedini problem kaj ne smijem pogrešiti ni grešiti, jer to odmah ima posledica za njega.
    Suosjecam s tobom... ja sam ISTO tako... uh, nakon godinu dana sam bila na srednjoskolskoj kilazi...

Drugo dijete mi srecom nije imalo problema s hranom/crijevima pa sad imam 9 kg vise... Ali istina je to se jedino i iskljucivo moze radi svojeg dijeteta. Nema druge sile koja bi me na to natjerala...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja sam radikalno prekinula sa slatkim, kruhom, tijestom, krumpirom... i bio je problem samo prva 3-4 dana. Od tada mi je super, kile idu lijepo dolje, maloj ne smeta, na proizvodnju mlijeka nije utjecalo. Kod slatkog (za mene) nema sredine - ne mogu jesti po malo (npr. red čokolade), ili ništa ili puno.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam radikalno prekinula sa slatkim, kruhom, tijestom, krumpirom... i bio je problem samo prva 3-4 dana. Od tada mi je super, kile idu lijepo dolje, maloj ne smeta, na proizvodnju mlijeka nije utjecalo. Kod slatkog (za mene) nema sredine - ne mogu jesti po malo (npr. red čokolade), ili ništa ili puno.
    a što jedeš? joj, samo da mi se odreć slatkog :šmrc:

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

moja sestra je svojevremeno nakon 2 trudnoće iz kuće izbacila apsolutno sve slatko osim šećera, jednostavno se znalo da kad se kod nje dolazi da nema slatkog...i niko se nije žalio, ko je htio jest jeo je negdje daleko od njenih očiju, u dućano je u širokom luku zaobilazila police sa slatkišima i grickalicama, jedno je 2-3 puta pokleknula, i tu u godinu dana, i onda je kupila najtamniju čokoladu s najvećim udjelom kakaa i pojela samo malo, a nju inače nikad nije voljela tako da joj to ni nije bi neki gušt
    možda zvuči rigirizno i misliš da radi ukućana i gostiju trebaš imat nešto slatko, al mislim da će te svi razumjet i podržat...

sretno...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cure, da znate kak je meni bilo kad sam nakon 2.5 godine ne jedenja bilo čega smazala fontanu čokoladu u jednom mahu. ja sam isto od onih dok cijela čokolada nije gotova to nije klopa, bez obzira bilo to 25,50,100,200 ili 300 g

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kaj mislis zakaj sam u drugoj trudnoci dobila 22 kg?? pocela jesti mlijeko, vrhnje, slag, sladoled, kruh, jaja (kremsnite) i sve divote koje sam izbjegavala prije
    Posljednje uređivanje od smedja : 14.01.2011. at 10:10

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja jela to isto samo bez mlijeka i dobila najmanje cca 8 kila. sve zavisi kaj si radila usput?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i anima jel zaobilaziš ovaj topik zbog čokolade, ili pripremaš krumpir?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ne zaobilazim, čekam da se javi netko i kaže mi da vrijedi tih novaca! A malo me strah i zbog dojenja. A i svaki dan krećem iznova s odricanjem od slatkog.
    Posljednje uređivanje od anima : 14.01.2011. at 19:24

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

anima imaš pp.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

anima jel brojiš kaj manje?

anima avatar