Hoću dobrog mehaničara, ali i neki od onih servisa koji otkupe stari auto i uz nadoplatu dobiješ neki drugi. Riječ je o Nissanu. Imate li kakvih dobrih iskustava za preporučiti?
Hoću dobrog mehaničara, ali i neki od onih servisa koji otkupe stari auto i uz nadoplatu dobiješ neki drugi. Riječ je o Nissanu. Imate li kakvih dobrih iskustava za preporučiti?
Bio je svojedobno onaj neki dobar Nissan servis u Mlaki. Franc i sinovi mislim da se zvao.
A za otkup, nisam ziher, ali mislim da to rade samo autokuće. Ovisi koji auto planiraš kupiti, pitaj u toj autokući imaju li opciju.
Ova verzija staro za novo je uglavnom nepovoljna za kupca novog auta jer stari obićno biva jako podcijenjen, mjenjali smo dosta auta, MM je frik, tako da nikad nismo pristali na cijenu koju nam je nudio diler (ili ti auto kuća), znali su biti donekle fer u TRCZ-u ali opet nepovoljno, tako da je još uvijek bolja opcija prodaj nekom privatno i kapari novi.
ja sam mijenjala dva auta u auto kući. bilo je nepovoljnije u startu, no kad zamislim kakvi mi sve tipovi mogu banut na vrata, peripetije oko prijenosa i ostalih stvari - niska cijena otkupa je stvarno bila povoljnija od toga...
Pa kako uzmeš, ja sam svoju corsu prodala u birtiji, nitko mi nije dolazio doma,kada je dao pare kod javnog bilježnika po kupoprodajni ugovor i to je to, ja čista, prijenos plača on i nedaj Bože da ga ne napravi i ako se nešto dogodi imam ugovor koji uvijek vrijedi.
Tako da je sgurna isplatljivije i nije nikakva cijena osim što možeš izgubiti i do 1000 eurića...
Tako se to radi.
Jedino ako je auto stara krama, bez uvrede, i ne možete ga nikako prodati.....