Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Stajanje pelena na nekoliko godina

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Stajanje pelena na nekoliko godina

pelena imam od dvoje djece, trenutno ne planiramo dalje

zanima me ima li smisla spremiti pelene negdje na nekih pet ili sedam godina, prije svega zbog gumice koja i ovako popusti s tim silnim pranjima, ne znam bi li se održala kroz godine stajanja

interesenata za preuzimanje baš i nema

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mislim da bi u tom navedenom vremenu (5-7 godina) gumice definitivno otišle u Honduras
    prodaj/pokloni, pa kasnije zbavljaj nove

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Onda? Prodaješ?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Slažem se s vjesticicom, gumice ce se raspasti, koristila pelene ili ne. Čak mislim da gumice duže prežive ako se koriste. Bolje ih je prodati cim ti vise ne trebaju.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nemam bog zna što za prodati, ali mi je i dalje nevjerojatno koliko se dobro drže stare kamarisice iz 2005.-te, materijal je skoro nepromijenjen, bijel i mekan, jedino sam čičke dva puta mijenjala i skidala onaj dodatak. tako da ne znam bi li to odgovaralo svakom djetetu

ali mene srce boooollllliiii da ih nema u kući

ili da im nabrzaka rodim brata za kojeg toliko navijaju

gumice neće izdržati, onda nema smisla držati ih u kući

hm, a jedno dvije ili tri godine?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Kamaris - brodovi? Moje su i dan danas u svakodnevnoj upotrebi, ni čičci nisu mijenjani. Svaki put me fascinira kako se dobro drže. Moje pelene su 2 god. korištene pa 2 god. stajale, i ništa im se nije desilo. Kao da nisu stajale.

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moja djeca su dio pelena naslijedila od mene (rodila ih s 33). Za ove s ne znam koji im je rok trajanja.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Iz iskustva, vidiš u potpisu koliko su moje stajale, pa sam se neugodno iznenadila kad sam ih ponovo izvadila-jedna trećina je recimo nastradala, I to neke istog proizvođača. jedne preživjele, druge ne. Ali opet te iskoristim za noć.

Pa ostavi par srcu dragih, nek curke lutkama stavljaju dok ti opet ne budu trebale

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

kamaris - žirafice i slonići

pelene su iz 2005.-te/2006.-te, imaju već koju godinicu

Pandora, to su vjerojatno švedske pelene, moje su nosile benkice od mene, ali s gumicom je potpuno drukčije

no, mislim da ći ih par sačuvati, a za ostale malo jače vrbovati svoju okolinu

stvarno nema smisla da stoje. ja sad imam 28, mogla bih recimo imati dijete tek za deset godina, a to neće izdržati

hvala cure na savjetima

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

šalji ako imaš šta tetri, ili nešto jako maleno, ja isto imam kamarisice koje sam svima isposuđivala i super se drže
    ja sam za to da se sve razdijeli, uvijek se nađe neko tko će ti dat , prodat, nema smislat radit zalihe
    ja sam nakon 2. sve razdijelila i sad ničeg nemam, pa mi sad opet svako ponešto da i opet ću imat i previše, i opet sve odmah razdijelit
    da ti pravim zazubice-stiže nam braco

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sad ste mi dali razmišljati o tome. Imam i ja dosta pelenica, čuvam ih za možebiti treće, nekad.
    I sad su već 2,5 godine odložene. Moram provjeriti gumice. I teška srca ih prodati/pokloniti.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

školjkice, joj sad si me sjetila svog obećanja tebi ::smajlić kojemu je užasno neugodno
    ali kako tebi maleno, pa tvoje su sumo-bebe, kamaris bi ti bio super

tetre koristim kao kuhinjske krpe

i nemojte mi praviti zazubice, danas sam se sjetila imena vlad, imam ime i za djevojčicu, da znam da će spavati i da me čeka nekakav posao odmah bih naskočila na mm-a

mlada sam, specifične struke koju je teško realizirati, ako sad ostanem doma još godinu i pol ili dvije bojim se da ću si zauvijek zatvoriti svijet rada u kakvoj-takvoj struci

idem prespavati noć, poljubiti pelene i krenuti u raščišćavanje

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Školjkica prvotno napisa Vidi poruku
    ti pravim zazubice-stiže nam braco
    čestitke, vidim das i već u kupovini

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ma znas da smo bespelenaši, treba mi dok je još žgoljo,kojih mjesec dva, a poslje kad dođe ljeto mi smo goli
    volim tetre i imam ih nešto, al nekako uvijek paničarim da će mi falit, pa se zatrpam
    mi smo s imenom na sto čuda, opet će mi se rodit bezimeno dijete

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •