Najcesce nove teme tu otvaram...
Pa ispocetka, Sven je jucer popodne zakurio 38. Bio je ok, tu i tamo se vidjelo da ga malo muci pa bi malo cvilio i zahtjevao ali nista strasno. Kurio je cijelu noc, budio se trazit vode, piskiti i bio je skroz dobrog opceg stanja, nikakve malaksalosti, skroz normalan. Ujutro 37.5 ali to je brzo proslo i ostatak dana je bio bez temp. jedino je popodne zaspao kao da nije spavao danima.
Sad navecer opet temp 37,6 i prije spavanja sam primjetila 3 velike crvene fleke velicine otprilike 3x3 cm koje izgledaju kao da se malo ljuste. On inace ima jako suhu kozu i tretiram mu to vec 2 godine sa Exomegom. Ovo ne izgleda kao onaj klasicni suhi lisaj jer nije hrapavo. Ima jedan na potiljku, drugi na ledima i treci na koljenu. Kaze da ga ne svrbi.
Sve ostalo je ok, ne kaslje, nos mu curi vrlo malo, zeleni su smrkljici ali kazem, stvarno malo ih ima. 3 puta se pozalio da ga boli trbuh ali to je proslo kroz 15 min.
Opce stanje super, niti je cendrav niti malaksao, jeo je normalno, pije dosta vode. Mene brinu ti lisajevi i ta temp koja ne znam od cega je.
Pomoc molim...