O. je jako aktivno dijete, ne priča, ali je aktivan. Probao je već prije par tjedana ali ja sam uletila i uplašio se. Danas je ISKOČIOiz kinderbeta. Inače se uspavaljuje tako da ga stavim u krevetić i zaspi za 15-ak minuta. Zbilja ne znam šta da radim. Premali je za veliki krevet. Prevelik je očito za kinderbet, a i ne mogu ga više uspavljivat kako je navikao. Šta da radim???

iz kinderbeta. Inače se uspavaljuje tako da ga stavim u krevetić i zaspi za 15-ak minuta. Zbilja ne znam šta da radim. Premali je za veliki krevet. Prevelik je očito za kinderbet, a i ne mogu ga više uspavljivat kako je navikao. Šta da radim???
Odgovori s citatom
Najela sam se straha, ali nisam ga mogla spriječiti, osim stalnim dežuranjem - ali on je iskakao i noću. Smirila sam se kad sam vidjela da je spretan i da zna što radi. Zahvaljujem Bogu da je živ, zdrav, da nikad nije pao ni iz kindača ni niz stepenice.
ali ipak je musko pa ne mora biti) i onda radije radi po svome pa je bolje sprijecit, a i on spava s nama u krevetu ali samo jer drukcije ne zeli on,da zeli imao bi davno svoju sobu. Ili da cekam da malo poraste sad je 81cm pa je mozda nizak hihihihi.

, imala je 14 mjeseci, a problem smo riješili tako što smo ga povisili.
:D