-
Nakon 9 mjeseci, odjednom ne želi dojiti + pao s kreveta
Da mi je netko drugi pričao, rekla bih da mulja ali, eto, desilo se meni. Jučer. Rano ujutro je zadnji put dojio (sinčić, skoro 9 mjeseci), nakon toga jeo kašicu a prijepodne pao s kreveta. Plakao - smirio se - izašli - vratili se - bio pospan - ponudila ciku - odbio- zaspao. Probudio se i opet odbio! E, tad sam se već počela brinuti da nešto nije u redu, možda kao posljedica pada. Na žlicu je kasnije jeo i bio relativno dobre volje. Osim kad bih mu ponudila da doji - tada bi se silno uznemirio. Uglavnom, većinu dana je bio cendrav pa sam odlučila otići provjeriti kod dežurnog liječnika jeli sve OK: ona ga je pak ovlaš pogledala, pitala me osnovne stvari i zaključila da nisam trebala ni dolaziti i da mu dajem piti a valjda će s vremenom opet prihvatiti dojenje. Došli navečer doma, najeo se mliječne kašice do grla i bio super volje! Po noći se dvaput budio nezadovoljan ali za dojenje ne želi ni čuti. Reagira kao da ga mučim. Popio malo na bočicu i zaspao.
Osim ovoga gore, izbijaju mu očnjaci. Je li moguće da mu to stvara toliku neugodu?
Ili je možda ljut na mene što sam dozvolila da padne s kreveta
(pao je, BTW, jer je brzo i po prvi put prešao prepreku na rubu kreveta).
Nije da patim što će prestati dojiti - to mi je OK ako je normalan tijek događaja. Ali brine me zašto i da li ga nešto muči??
-
Osoblje foruma
Ma kakav ljutnja. Pretpostavljam da su zubi, kad doji stvara mu pritisak i nelagodu. Pobaj ga dojiti u polusnu.
Pogledaj ovaj tekst o štrajku dojenja http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=142&Show=360
-
Bit će da su zubići. A vidim da i nije nešto neuobičajeno. Vidjet ćemo hoće li opet htjeti kroz dan-dva. Hvala!
-
Čini se meni da Dominikov štrajk dojenja ipak ima veze s padom s kreveta: nekako mi se čini da je to izazvalo šok kod njega - pad i bol su došli umjesto utjehe koje je tražio... Nema više dojenja.
-
Čuj, ne bih te željela plašiti, ali malo JE neobično da je tako najednom prestao, pogotovo sa 9 mj., kada ustvari zavole cicu.
Kako je prije pada cicao, koliko često po danu i po noći?
Ili je već prije smanjio pa je sad prestao, ili možda ima kakav soor pa ga boli dok cica.
A ako je samo skroz naglo nakon pada prestao ja bih ti preporučila da odeš na neki pregled, neko snimanje ili sl.
bolje da odeš i uvjeriš se da je sve ok ili da se nedaj Bože nešto dogodilo.
Tako ćete biti sigurni.
-
Bila kod doktorice a ona je samo pogledala grlo i, na moj zahtjev, uši. Sve OK. Gotovo mi se smijala što sam uopće došla!
Bio je ionako smanjio cicanje: 1-2 put noću i 2 put danju. Ne znam, ne bih rekla da ima fizički problem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma