Drage mame i sam naslov vam govori da je naša Dora ocjenjena kao "beba gracilne građe" iliti mršavica. A onda smo i još uvijek se patimo sa težim bronhitisom pa smo završili na promatranju. Ja sam koma. od kad se rodila dora nije neki pera ždera. ona je cicala 8 minuta!!!. i to bi bilo to. čak se i patronažna uvjerila. pa položaj vaki pa naki pa ovo pa ono. ne -8 min! Na kraju smo završili na ad. i to je to. jela je po malo al često tako da se nismo ni brinuli dok ped. nije izjavila da bi ona trebala u balerine jer je duga a mršava. i onda bron. koji ped. uopće nije prepoznala. pa riganje zbog šlajma na kraju i upaljeno grlo. sad polako krećemo ispočetka. promjenila sam i dudu stavila br. 3 da lakše vuče. uz to još i proljev zbog antibiotika. dohranu klopa mrkvicu bananu jabuku al neznam kako odrediti kooičinu. jel ima još neklopača? kako ih "nagovoriti" da jedu? ovo pitanje zvuči stvarno glupo al ja sam već luda i znam da sve bebe nisu ko po knjizi.

Odgovori s citatom
Iako je dohranu solidno prihvatio,nikada mu se nije primalo,a period od prve do druge godine nam je bio jeziv. Odbijao je gotovo svu hranu.To je bilo nešto prestrašno. Vjerovatno je to bilo tako zbog zubi koji su ga jako mučili,a svi su izbili do drugog rođendana,a od tada je situacija sa hranom bolja. Iako mislim da je u cijelom svom životu valjda 5 puta rekao "mama ja sam gladan". Jednostavno je dijete kojemu hrana ništa ne predstavlja ona mu je nužno zlo i da on jednostavno nema vremena jesti.Uglavnom hrana nam je bolna točka.

.
.