Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Estetska hirurgija

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Estetska hirurgija

Ima li na forumu neko da je operisao nos, grudi, nesto...iz estetskih razloga?
    Ima li neko da planira?

(pms part 3)

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Re: Estetska hirurgija

Citiraj ninet prvotno napisa
    Ima li neko da planira?
    Ima. A nemam ni pms.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Sta?
    Meni je nos nekako narastao , ali sam cula da svaka estetska operacija nosa izazove uzasne kontraefekte kad je u pitanju disanje i sinusi...
    Daleko od toga da mi je izgled najbitniji na svijetu ili da sam nesretna zbog necega na sebi, samo, eto, pomislim nekad kako bi bilo zgodno imat prcast nos...

Koliko ima smisla tako nesto sebi napraviti?

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    pomislim nekad kako bi bilo zgodno imat prcast nos...
    Koliko ima smisla tako nesto sebi napraviti?
    Nema smisla ako to nije nešto što te baš jako, jako muči.
    Ja bih voljela srediti trbuh, a i cice mi idu sve južnije. Ali mislim da će sve ostati na razmišljanju.
    Btw, neki dan velim mm da bi voljela da mi je nos manji, a on će: "Pa kako ćeš s malim nosićem na tolikoj glavi?"

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Btw, neki dan velim mm da bi voljela da mi je nos manji, a on će: "Pa kako ćeš s malim nosićem na tolikoj glavi?"
    dakle da ne idem kod njega na psihoterapiju

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ma to ti je šok-terapija rezervirana za prijatelje i članove obitelji. Inače je krasan

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ninet, izgleda da od svih forumašica samo ti i ja razmišljamo o operaciji. I zašto je ovaj topic na "Zdravlju odraslih"? (A ne npr. na "A što kaže priroda" )

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zato što još nismo otvorili podforum "Mentalno zdravlje"
    Inače, neki ljudi upravo operiraju nos ("krivi" nos) zato da riješe probleme s disanjem.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

MO, odziv je toliki da razmisljam da i ja zakazem kod TM-a kad u februaru dodjem u Zg.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

MO=MP

Početno

Ja sad vise nista ne razumijem!?! Kakva psihoterapija!?! Pa zar nije MPin muz isto plesac? Ili je plesac koji vodi psiholoske radionice? :?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

moja frendica koja je imala 2 carska reza je bila kod glumicica, zeljela je srediti trbuh jer su joj ostali grozni šlaufovi kojih se nikako ne moze rijesiti. on joj je sve lijepo objasnio, ali kad je cula koji je rezim nakon same operacije; cesti odlasci na limfne drenaze, dugo nosanje pojasa, pa ovo pa ono, zakljucila je da nema ni vremana ni zivaca uz dvoje male djece za sve to skupa.
    a mozda joj trbuh i nije taako grozan.... :D

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja bih se operirala iz financijskih razloga - morat ću kupovati kompletno novu odjeću jer ne mogu ugurati trbušinu u stare hlače. Dobro, mogu, ali... it ain't a pretty sight. Vjerojatno neću ništa operirati jer sve će to nestati uz malo discipline (čije?!) i vježbanja.
    I off topic (a možda i ne?) - mm je psihoterapeut koji se, kao i ja, plesom bavio iz hobija. A vodimo i plesne radionice na kojima se doduše ne uči dvokorak, rumba i samba.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa sta plesete? Nije valjda kolce

Inace sam protiv plasticnih operacija, izuzev nekakvih ekstremnih slucajeva. To mji je tako groznoooo.
    MP, koliko sam vidjela na onoj fotki, ti si ko iz tube istisnuta.
    A da nisam vidjela Ninet na fotkama, pomislila bih "vidi Pinokio"

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa
    MP, koliko sam vidjela na onoj fotki, ti si ko iz tube istisnuta.
    Bit će da se onda AA igrao s tubom pa ju pokvario Neupućenom promatraču ja vjerojatno ne izgledam debelo, ali sam stvarno puno veća nego prije trudnoće, a trbuh mi je sav gnjecav. S obzirom na dobivene kile u trudnoći, trebala bih zašutiti i zahvaljivati Bogu što uopće nekako izgledam...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

E... gnjecavi trbuh se ne liječi operacijom. 100 trbušnjaka dnevno pa da vidiš... imaš i one koje radiš s bebom, nekako ide beba na potkoljenice pa je dižeš - nisam to radila jer su moje bebe bile golijati po dužini i težini.
    A inače kažu da treba najmanje 9 mjeseci da se tijelo vrati u normalu. Pa ti računaj.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mamazika, partibrejker!
    A što se tiče 9 mjeseci od poroda - meni će to biti za 4 dana. Ako se ne dogodi neko božićno čudo, mislim da ću izgledati kao i danas.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    E... gnjecavi trbuh se ne liječi operacijom. 100 trbušnjaka dnevno pa da vidiš... imaš i one koje radiš s bebom, nekako ide beba na potkoljenice pa je dižeš - nisam to radila jer su moje bebe bile golijati po dužini i težini.
    A inače kažu da treba najmanje 9 mjeseci da se tijelo vrati u normalu. Pa ti računaj.
    100 trbusnjaka nisam mogla napravit ni prije trudnoce.
    A i moja djeca su poprilicno duga. Samijeve noge mi dodju do vrata ako ga stavim u krilo
    Dobra mi je vjezba za vratne misice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •