-
Kojim busom u Graz?
ajmo šopingholičarke 
koji vozi i koliko košta taj izlet?
malo detalja ako ste išle pliz pliz
Hvala
-
Ja sam s curkama uvijek isla autoturistom (imaju ured u Palmoticevoj, za ostale ne znam), krecu od Lisinskog, staju u onom velikom sopping centru (Seiesberg), pa onaj manji gdje je Ikea i onda vozi u centar. Dodes tamo oko 9, pola 10 a povratak je oko pola 5 ako me sjecanje dobro sluzi. Cijena je bila 90kn kad sam isla zadnji put (mislim da ima godinu i pol). U svakom slucaju ok, ne moras voziti doma strgana nakon cjelodnevnog tumaranja po ducanima.....meni su tada svi uredno zaspali a ja vozim.....nitko me ne zabavlja.....
-
agencija u Palmotićevoj nasuprot stare Vlaške. 100 kn vozi svaki dan, biraš postaje: Seiersberg, Center West (Ikea), centar grada. mislim da stigneš na dvije lokacije.
meni je išlo na živce zaustavljanje po nekim selima na povratku. iskrcaju te ispred najgroznijeg dućana s kafićem u cijeloj Austriji ali je definitivno jeftini nes, čokolade i sl.
Posljednje uređivanje od maxi : 12.01.2011. at 13:50
-
E pa to je Autoturist. I najbolje je bas to sto idu svaki dan, a ostali su isli samo cetvrtkom i subotom pa je guzva i po ducanima i na granici jer svi krecu u slicno vrijeme. I da, staju tamo, kod Bosanca oni to zovu (tamo su valjda prije kupovali kavu, prestrasan ducan
), al odmah pored je Interspar pa ko je nekom do dobrog izbora jeftinijih slatkisa nek radije ode tamo
-
I ja isla s njima cesto, dok sam jos bila cura... Isla bi ujutro u Ikeu pa u podne do centra grada, na povratku ("kod Bosanca") bi otrcala do Interspara (kupila sireve, cokolade itd) i to je to... Preporucam...
-
Više ne kreću ispred Lisinskog već Gradskog poglavarstva.
I jedna napomena: ako vam se nešto desi u Grazu odlaze bez vas i nemate nikakvo osiguranje za nesretne slučajeve (moja topla preporuka, ne idite sami).
-
Moja topla preporuka odite s Croatia Expressom - 100 kuna, kreću u 6,15 iza Esplanade, vračaju se u 17 iz Graza (obilaze sve shopping centre), vozač broji putnike i nikoga (za sad) nisu ostavili za sobom
http://www.croatia-express.com/
Posljednje uređivanje od TrudyC : 13.01.2011. at 09:58
-
Podižem! Kada preporučate u shopping i sniženja do kada traju?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma