-
bucka prvotno napisa
nisam skužila

Hvala vam, svima! Ma nema veze , zaputit ćemo se bilo gdje da znamo točno kako stoje stvari. Iako je praktičnije ako je bliže i ako ćemo morat više puta odlaziti. Vjerujem da su svi liječnici koje ste naveli odlični, nego sad da praktično vidimo...
Bucka,Jelka i lunahor, vi ste za sekretorni otitis odlazile u više navrata kod dr. Baudoina, jel vam on radio fiberendoskopiju?
Pretpostavljam da u Ri također obavljaju fiberendoskopiju?
Jel znate zašto je 3 mjeseca krajnje vrijeme za prekid takvog upalnog stanja (tako nam je rekla ORL, nisam se sjetila pitati)ugrožen je sluh?
Pitam se jer nam je danas na kontroli naša ORL rekla da bismo se za 7 dana trebali dogovoriti za operaciju, a moj mali nije nekako tipično dijete za 3. krajnik, po mojoj amaterskoj procjeni: ne hrče noću, nije imao nijednu bakterijsku upalu, sve dolazi od tih prehladica... Pitam je može li se egzaktno utvrditi koliko 3. krajnik zauzima, a ona kaže da ga može prstom napipati ali da malog nakon toga nikad više ne bi privoljela da uopće sjedne na stolicu prekoputa nje. Fiberoendoskopiju ne spominje. Malo sam je ispreskakala s pitanjima, u smislu: možemo li pokušati s ičim otjerati tu tekućinu iz uha, osim što pije antibiotike, i dala je: Aerius otopinu, Nasonex sprej, Fluimikan. Za 10 dana kontrola, timanogram i odluka.
Posljednje uređivanje od sirius : 17.01.2011. at 21:23
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma