Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: ORL specijalisti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mališa nije hrkao, nije imao previše bakterijskih upala. i nije dolazilo od prehlada, upale uha su bile virusne ali je sekreta unutra bilo puno previše
    čuo je sve lošije
    i hvalabogu da su u rijeci odlučili vadit 3krajnik, zaključili su da cjevčice ne trebaju, a nakon mjesec dana rađen je timpanogram i kontrola sluha - sve 5
    zg otorinac (dr. marn) je predlagao čekanje još godinu dana, odnosno ne više od 3 upale uha
    meni je to bilo previše

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    mališa nije hrkao, nije imao previše bakterijskih upala. i nije dolazilo od prehlada, upale uha su bile virusne ali je sekreta unutra bilo puno previše
    I još samo da ovo potpišem, od riječi do riječi, što se Mare tiče.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala svima na odgovorima, pojedinačno. Sve mi je jasno sada. Idemo po drugo mišljenje da budemo mirni da smo sve pokušali, taman će dotad popiti taj Fluimikan pa će se moći vidjeti učinak ili ne na timpanogramu.
    I ja sam dobila punu vrećicu kortikosteroida i sprejeva protiv alergije...

Jelka, fiberendoskopija, kako sam pročitala na netu, je egzaktan pregled nosa, ždrijela, nekom posebnom optikom, koja je na nekoj tankoj cjevčici, tako utvrđuju koliko treći krajnik zauzima površine u tom područuju, dakle, bez nagađanja. Čujemo se, javim vam kako je bilo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •