Eto, žena je sama rekla, iako se živo čudim da su ipak priznali da nadohranjuju, Ana kako si to izvukla iz nje? :moj naklon:Ana :-) prvotno napisa
Ja zbilja sve jedem, pa čak i grah. Testirali smo; jednom je imao grčeve, dvaput nije - e sad jel grah u pitanju ili nešto drugo... isto smo ponovili za gulaš (radi luka), kupus sirovi... i evo tri mjeseca od kada dojim ne mogu reći da od neke hrane posebno ima grčeve. Ne kužim kako neke mame s tolikom sigurnošću to mogu reći, ali velim mi smo testirali i jednom je imao, jednom nije...
Imam uvučene bradavice i izrazito male (mojoj mami je bilo čudno kako uopće dojim). Još u trudnoći ovdje sam pročitala za Medeline školjkice. Sestra mi ih je kupila u Zagrebu jer ih u Puli nije bilo za kupiti, nosila sam ih od trečeg mjeseca trudnoće (poslije posla do pred odlazak na spavanje, znači ne cijeli dan), čim sam počela dojiti prestala sam ih nosit jer sam pročitala ovdje da kao ''zatvaraju kanaliće'', a i nije bilo potrebno jer beba ionako sebi izvuče bradavicu.
A potvrđujem da ovakvim izjavama osoblje rodilišta zbilja loše utjeće na buduće dojilje jer sjećam se cure koja je sa mnom bila na predavanju, rodila je dan poslije mene i odmah hranila bebu na bočicu, nije ni pokušala dojiti jer kao ima uvučene bradavice. Što bi bilo da su nas savjetovali kako 99,9% žena može dojiti svoje dijete, bi li pokušala i ona dojiti svoje?