Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Kako oprati lutke?

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Kako oprati lutke?

Znate one-gumeno/plastične ruke, noge i glava, a tijelo od one stisnute vate (mislim da je to vata?) i presvučeno bijelim platnom. E pa moja E. prvo skine sve bebe i onda ih više nikad ne obuče tako da su najstarije bebe već prilično sivkaste boje, a baš bi ih oprala, a ne samo tutnula u zamrzivač na ubijanje klica. Mislila sam utopiti u vodu s deterdžentom i ručno izribati koliko ide, ali se bojim da će se raspasti. Help!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sve uvalim u masinu...pa tko nije za zivjet...

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ha ha ha
    To je bolest valjda skidanje beba
    Ja nakon sto skinu odjecu istu bacim jer se inace danima provlaci po kuci a nikad se vise ne obuku...

-tajana- avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sve perem u mašini na 40 stupnjeva.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Nemam još osobnog iskustva
    Ali moja mama je te bebe prala u jastučnici na 30. I žive su.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj -tajana- prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sve perem u mašini na 40 stupnjeva.

tako i ja, krpene bebe i plišance koji su u krevetu zavrtim i na 60. Ne trpam u nikakve jastučnice. Svega jednom ili dva put mi se desilo da mi se plišanac nije sviđao nakon pranja ( previše sljepljena dlaka ).

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tnx.
    Moja curka ne pokazuje interes prema plišancima, mi ih ne kupujemo, a rijetke koje dobije nakon kratkog vremena proslijedim jer se samo povlače po kući. Smedja, ugledat ću se na tebe što se tiče robice, a već sam pobacala sve silne sitne dodatke tipa-bebina tijara, cipelice i hrpa sitnica koje stalno padaju s lutkica pa se bojim da ih T. ne proguta.

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i mi peremo na 40 stupnjeva sve...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I Nadja ne podnosi kad su lutke obucene. Apsolutno sve sto moze da skine ona skida.
    I nase su sve sivo-bele.
    Perem ih u masini, cak i one sa nekim mehanizmom (jedna koja je prestala da vice mama, pocela je ponovo nakon pranja u masini).
    Operem ih cca dva puta godisnje, jesenas ih je ubacila u bure sa tursijom i tad su sve oprane :D

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

i naše su lutke i barbike sve od reda gole...a perem ih u mašini na 40 stupnjeva!

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Naše su se neke kupale s klincima u kadi, poslije sam ih sušila na radijatoru.

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

barbike se kupaju s njom jer su one cijele plastično-gumene, a poslije ih E. briše u mali ručnikić dok mi brišemo ju i ostavim ih sušiti na vodoravnim prečkama koje imamo za ručnike

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi imamo takvu, najdražu, posivjelu, ali je ne perem nikako jer ima baterije i govori... Da prestane govoriti nakon što je operem, to bi bila malo veća drama. Lastane, što da radim?

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Nisam Lastan
    Ali, ja ju ne bi prala, osim ovih gumenih dijelova. A ako ti se baš hoće, raspori je na nekom šavu, izvadi baterijice, operi pa zašij ponovo. Sad kad sam napisala, ja to ne bi. Ali tako sam ja prala one lukove od baby gyma.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja lako mogu izvaditi baterijice, one su u aparatiću koji se može izvući na otvor s čičkom, ali se ne može do kraja otkačiti, osim ako se ne prerežu ili nekako odspoje žičice. A mislim da ne bi bilo dobro da se taj aparatić opere.
    Ja isto mislim da će lutka ostati siva.
    Moja mama joj je čak napravila neku navlaku od bijelog rastezljivog materijala, ali i to je brzo bilo skinuto - nije prošlo kao druga koža nego je prepoznato kao odjeća

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ajme, ja sam najdražu bebu oprala na 40 i udubilo joj se pola glave. Izgledala je kao alien. Ali Miji nije smetalo, hodala je s njom po svuda, jedino što su se ljudi okretali za nama.

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I Evinoj prvoj i najdražoj bebi Lili već fale obe ruke. Par puta ih šivali i više ne ide. Nju to nimalo ne smeta, ali beba izgleda kao da je prošla potres i poplavu.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo takvu, najdražu, posivjelu, ali je ne perem nikako jer ima baterije i govori... Da prestane govoriti nakon što je operem, to bi bila malo veća drama. Lastane, što da radim?
    Ja sam jednog plišanca na baterije koji svira prala više puta u mašini na 40, i dalje je svirao. Ali baš nije bio među najdražm igračkama pa ne bi bila šteta ni da je zašutio...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U masini...neke na 40, a neke na 60...sve ok do sad..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •