Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Nocne kocke - pitanje, hitno mi je

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Nocne kocke - pitanje, hitno mi je

Napravila sam taj kolac po receptu s foruma. Heli ga je okacila. Posto sam sad vidjela da nje vec dugo nema na forumu, moram i ovako pitati. Kolac je, sto se okusa tice, ispao super. Al mi se tijesto uzasno mrvi. Ne mogu uopce izrezati kako treba. Jel to i inace slucaj s kolacima koji umjesto brasna sadrze griz? Sta da radim, dal da strpam u frizider pa tek sutra rezem? Ili sam nesto zeznula?

HELI

Početno

Znam da odgovor i nije najbrži, ali tek sam sad uspjela vitnuti što ima novoga(svratim svakih par dana, ali ne uspijem ništa napisati jer imam pomoć koja mi lupa po tastaturi).
    Ma i neću ti baš pomoći, jer se meni uvijek dobro reže.Ja ga nikad ne stavljam u frižider jer odokativno napravim uvijek više pa mi ne stane, a i brzo nestane pa nema potrebe.Vrlo često ja to prilagodim sebi i nikad nisu baš točne mjere(ja tako sa svakim kolačem),npr. mane ulja,više jabuka, manje šećera, više čokolade...
    Stvarno neznam u čemu je problem, ali probaj ponovno(možda si ga premalo pekla, ja uvijek pustim da biskvit potamni-ali ne izgori pa on bude onako ful crn kolač).A jesam li ti pomogla
    Meni je on gotovo za svaku feštu na repertoaru jer je brz i jednostavan, a jako fin

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kolac je vec odavno pojeden. Ali, pravit cu ga opet. Nemam pojma u cemu je bio problem. Kad je malo odstajao u frizideru mogao se rezati, ali se svejedno mrvio. Recimo, nema sanse da uzmes u ruku i da ostane u komadu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •