Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Zagreb - radionica o dojenju 14.1.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Zagreb - radionica o dojenju 14.1.

U petak, 14. siječnja 2011. u Rodinu gnijezdu, Čanićeva 14, u Zagrebu održat će se radionica o dojenju.
    Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.

Početak radionice je u 17 sati, predviđeno trajanje je dva sata.
    Zbog ograničenog broja sudionika molimo da se (uz podatak o terminu poroda i kontakt broju telefona) obavezno prijavite putem e-maila: dojenje@roda.hr

Radionica je besplatna, veselimo se vašem dolasku!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

molim info...da li je to "jednokratna" radionica za trudnice?...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Malo sam kopkala, malo vise hehe...al ne znam di postaviti pitanje...posto ima veze sa savjetovanjem o dojenju, nekako sam mislila da nije lose tu..Jedno dva puta su mi rodine savjetnice zivot spasile, uh, kako su samo imale razumijevanja za mene, divno. Da nije bilo vas moja mala ne bi cickala ni tih 5 mj.(nazalost morala sam prestati s dojenjem, stitnjaca, hipertireoza, lijekovi,)...Sad me zanima ako se uclanim u udrugu(ako uopce mogu), dali se moze postati savjetnica ili nesto slicno bar? Nisam prevse informirana, malo mi je sad i neugodno, al sto cu, voljela bih sudjelovati, jer kazem meni ste bile i vise nego od pomoci..Mozda da postavim to pitanje u topic "o udruzi"...Svejedno Hvala!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Pipi_pipi prvotno napisa Vidi poruku
    Malo sam kopkala, malo vise hehe...al ne znam di postaviti pitanje...posto ima veze sa savjetovanjem o dojenju, nekako sam mislila da nije lose tu..Jedno dva puta su mi rodine savjetnice zivot spasile, uh, kako su samo imale razumijevanja za mene, divno. Da nije bilo vas moja mala ne bi cickala ni tih 5 mj.(nazalost morala sam prestati s dojenjem, stitnjaca, hipertireoza, lijekovi,)...Sad me zanima ako se uclanim u udrugu(ako uopce mogu), dali se moze postati savjetnica ili nesto slicno bar? Nisam prevse informirana, malo mi je sad i neugodno, al sto cu, voljela bih sudjelovati, jer kazem meni ste bile i vise nego od pomoci..Mozda da postavim to pitanje u topic "o udruzi"...Svejedno Hvala!
    imaš na portalu sve o tome http://roda.hr/tekstovi.php?TekstID=...2ID=&Show=2842

ispuniš pristupnicu, pošalješ i onda čekaš
    i kad se učlaniš saznat ćeš sve i o edukaciji savjetnica za dojenje i o svemu što te zanima u radu udruge

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj principesa prvotno napisa Vidi poruku
    molim info...da li je to "jednokratna" radionica za trudnice?...
    je, jednokratna

postoje i grupe za potporu dojenju, jedna danas slavi 2 godine, upravo je počelo svečano okupljanje http://roda.hr/vijesti.php?ID=2989

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

radionica je popunjena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •