Za frendicu mi treba a u ljekarnama nema ako netko ima please javite ili ako znate pouzdano u kojoj ljekarni ima da kupimo ,sve varjante odgovaraju samo da ih nađemo
Za frendicu mi treba a u ljekarnama nema ako netko ima please javite ili ako znate pouzdano u kojoj ljekarni ima da kupimo ,sve varjante odgovaraju samo da ih nađemo
Posljednje uređivanje od laky : 10.01.2011. at 14:29
možda da nazovete u zagreb,ljekarnu na Dolcu...imaju uglavnom sve ili ako nemaju naruče...nemam baš broj telefona...pitajte na informacije
nema sve smo zvali![]()
laky, ajd zvrcni ovu ljekarnu u Os (031/573-414)...uvijek sam Kal-ove proizvode riješavala kod njih...držim palčeve!
Laky, dajte probajte idući ponedjeljak nazvat ovaj broj( ako vam to kasno):
HELIKS-sport-fitness shop
Vlaška 19 (u dvorištu)
10 000 Zagreb
tel: + 385 1 481 66 60
fax: + 385 1 345 61 26
Meni je sad čovjek rekao da misli da bi ih mogao dobiti.
Nadam se da ćete uspjet naći
pusa
Evo i ja potrosila posljednje tablete pa cu morati u ST po nih ako ih jos uvijek imaju...meni su u Zg rekli da ih ima u Mesnickoj, aloi sam zurila nabus pa nisam stigla
zasto mora kal da bude?
dehydroepiandosteron (dhea) nije nikakva komplikovana supstanca, moze kod mnogih drugih da se kupi.
za mene je super radila dhea u distribuciji bioveda online apoteke (75mg dnevno: 50 ujutro, 25 uvece). mogu samo najbolje o tom preparatu da kazem sto se tice poboljsanja funkcije JS a i inace. samo treba dati vremena, barem 3mj. pred postupak. good luck![]()
a dr Poljak taj naveo vjeruj da ne znam razlog
pokusat ćemo u tim ljekarnama .hvala vam cure
laky, kupio mm u Zg-u prvu bočicu, a drugu nikako pa nikako, onda sam je naručila od
http://www.proteka.hr/shop/dhea-(deh...dosteron)/p801
Javili su isti dan da odmah šalju i tako je bilo. Zapravo poštar mi nije donio obavijest o pošiljci, poslala sam im mail i oni su riješili problem.
Njihov mail je:
info@proteka.hr
btw. Kal ima DHEA samo od 25mg tabletice, a BIOVEA ima od 25, 50 i 100 tako da ne moraš odjednom uzimati više tabletica. Po sastavu to je sve isto tako da mislim da nije bitno da je od Kala. Dr. ti je Kal naveo vjerojatno zato što se jedino od njih DHEA može nabaviti na našem tržištu.
ja sam već 2 puta naručivala DHEA on-line od BIOVEA http://www.biovea.co.uk/(S(mypep5qul...5))/index.aspx i sve je dolazilo bez problema (nisam plaćala carinu, samo trošak poštarine).
hvala vam cure pokusat ćemo i tako ,moguće da je zbog toga naveo Kal
tek sada vidim da sam napisala bioveDa, umjesto biovea koju i marnie pominje. super su, i prednost je sto nisu samo 25mg tablete.
p.s. 25mg nema efekta osim na placebo bazi, potrebno je znacajno vise, najvjerovatnije kroz period od bar tri mjeseca. good luck.
Nasli smo u nekoj ljekarni između osijeka i siska web shop .Hvala vam
Ako netko traži DHEA od Kala u Zagrebu, ja ga danas našla iz prve: ljekarna u Ilici iza Kačićeve ulice (Britanski trg), tamo su 2 ljekarne, skoro jedna do druge. Jedna je na samom uglu Ilice i Kačićeve, a druga je 20 m niže u Ilici - e pa u toj mrvicu udaljenijoj od Britanca.
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 09.02.2011. at 10:04
Ima i u Sibeiku, u onoj privatnoj u centru, samo treba naruciti
Cure, ja nisam uopće obraćala pažnju na taj DHEA-s koji je inače kod mene 3,6 (ref vrijednosti su prije menopauze 1,8-7,7, a nakon menopauze 0,5-2,6). Može li mi koja od vas reći da li je to u redu ili je nisko? I mogu li sama početi koristiti taj pripravak i koliko dnevno?
Ja sam ih upravo jučer kupila u apoteci preko puta bolnice Sv duh
Na ovom linku imate DHEA od svih mogucih proizvodjaca http://www.thefind.com/beauty/browse...ablet-vitamins
Baš sam i ja gledala stare nalaze od DHEA -SO4 (jel to taj o kojem vi pričate ili neki drugi hormon) uglavnom iznosi 3.90 umo/l ref. vrij. 0.9 - 11.7, jeli to premalo? Doktori ni kod mene nisu obraćali pažnju na to
koliko sam čitala za dobivanje kvalitetnih js i ostvarenje trudnoće i nije toliko problem u niskom DHEA već u niskom testosteronu, a uzimanjem DHEA pripravaka se diže razina testosterona...bar mislim...davno sam to čitala i pozaboravljala te stvari. Ali DHEA se smatra "hormonom mladosti" tako da ću se sva pomladiti od toga, ne treba mi lifting![]()