dragi moji
hvala vam i ovdje...što ste nas spremni predstavljati i što to činite tako lijepo i iskreno ... gabi & ljufi![]()
tikica
hvala i još jednoj našoj članici koja je bila tamo![]()
dragi moji
hvala vam i ovdje...što ste nas spremni predstavljati i što to činite tako lijepo i iskreno ... gabi & ljufi![]()
tikica
hvala i još jednoj našoj članici koja je bila tamo![]()
Gabi, Ljufi, Tikice, hvala!Bili ste sjajni, pametni i simpatični!
![]()
Gabi, Ljufi i Tikice bili ste superhvala vam od srca
![]()
evo....stavili su na weeeb...gledam!!!!http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=384
predivni, kao i uvijek. plakala sam ko kišna godina. jedva čekam kad će i naši dragi klineci i naša draga tihana ispuniti svoju najveću želju.
moje mrve i ja vam šaljemo bezbroj vibra![]()
Pohvale svima koji su sudjelovali u emisiji. Svi ste bili prekrasni, topli i prirodni, i cijela emisija je bila vrlo dojmljiva.
Bila sam hrabra i nisam plakala, iako nije puno falilo.
Svima puuuuno vibri za sreću i uspjeh
Evo, napokon sam pogledala i što još reći što već nije rečeno?
Super ste bili svi.Baš ste lijepo ljudima pokazali da smo i mi MPO populacija normalni ljudi od krvi i mesa. I da ne histeriziramo i ne rastu nam rogovi, samo želimo ostvariti roditeljstvo.
Svaka vam čast na prirodnostii naravno, po miljonti put, HVALA VAM!
![]()
Upravo pogledala emisiju na netu, svaka čast bili ste odlični.
Želim da vam se čim prije da se ostvare želje.
Da 16-naesti put bude baš taj sretan, da se svi zajedno veselimo
Da čim prije nestanu problemi i susjedni Maribor bude pravi izbor, ili da posvojite bebača
![]()
Veliko vam hvala Gabi, Ljufi, Tikice!!!
Bili ste sjajni kao i uvijek, a mene od sinoć kada sam vas gledala uhvatilo nekakvo plakanje, proplakala cijelu noć, danas cijeli dan, evo mi i sada suze još teku....tako ste me dirnuli!!! Prepoznala sam se u svakoj vašoj riječi!!!
odgledala tek sad
cure su sve napisale,nemam što dodati osim svima vam poslati jedan veliki
bravo![]()
Napokon sam uspjela pogledati od početka, jučer sam zakasnila na početak original emitiranja.
Gabi, uopće ne razumijem zašto si se toliko bojala kako će sve to ispasti - pa ispalo je super!
U svakom slučaju, bravo i hvala svima!
Gabi, Ljufi, Tikica![]()
Konačno sam i ja pogledala 8. kat i baš ste me dirnuli draga Gabi, Ljufi i tikiceHvala vam za ovo
! Jako mi je draga i žena koja je usvojila 2 dječaka, djeluje mi tako smireno i nježno
.
Evo i ja sam konačno pogledala emisiju, i veliko hvala odnašim "zastupnicima". mogu reči da osobno meni koja sam na početku mpo priče puno znači da se naš problem prikaže u javnosti. voljela bih da ima puno više takvih emisija, hvala
![]()
Ne stižem ništa, a pogotovo ne gledati tv i surfati, ali odgledala sam malo emisiju i mogu reči da je baš bila ok. Svaka čast cure i dečki. Bili ste sjajni.
prekrasna emisija!bili ste divni i zelim vam svaku srecu![]()
Dragi Gabi&Ljufi i Tikice, bili ste prekrasni.
Odgledala sam emisiju u dahu.
Hvala vam!
![]()