-
Roemer Baby Safe u Zg?
Cure, da li znate ima li u Zg Roemer Baby Safe -0-13 kg? TL je prestao narucivati prije 3 godine, ADAX nema, Baby media shop nema, gdje jos da trazim? Ili cemo morati do Brezica potegnuti?
-
mis mo našu kupili prije negdje dvije godine. ne kužim kak su prestali naručivati. mislim da je to jedini model romera u 0-13kg. jedino ako imaju baby safe +. to je zapravo ta ista ali malo noviji model. a možda mogu i dodatno naručiti. pitaj kad ide slijedeća naurdžba romeru.
znam da romer drži još i tintilinić ali je uvoznik i dalje TL no možda je njima negdje ostala koja
-
Thanks, Inesica, Roemer nemam vremena cekati, kupit cemo slijedecu, od 9-18 ili 9-36 Roemer ili Kiddy life plus u citroenu. Mali nam ima vec 4 i pol mjeseca a mama mu filozofira s autosjedalicom, procitala sam svaku rijec ovdje, jadno dijete dopire dokle dopiremo s kolicima
Sutra kupujemo Maxi-cosi cabrio ili Bebe confort creatis u TL, koja nam bolje sjedne u aute. Cak sam poucena iskustvima cura ovdje na forumu i u strahu da mi ne bi pravili probleme, nazvala veceras tamo da se najavimo. Tonom kao da se to samo po sebi razumije obavijestila sam ih da dolazimo sutra u 8, 8 i15, rekla sam da ce im sigurno biti korisno da znaju da dolazimo u kupnju jedne od dviju sjedalica, ovisno o tome koja nam bolje sjedne u aute. Rekla je da nema problema, samo nek dodjemo..pa zivi bili pa vidjeli. Drz nam fige...i da, jedva cekam pregled u sijecnju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma