Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Roemer Baby Safe u Zg?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Roemer Baby Safe u Zg?

Cure, da li znate ima li u Zg Roemer Baby Safe -0-13 kg? TL je prestao narucivati prije 3 godine, ADAX nema, Baby media shop nema, gdje jos da trazim? Ili cemo morati do Brezica potegnuti?

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

mis mo našu kupili prije negdje dvije godine. ne kužim kak su prestali naručivati. mislim da je to jedini model romera u 0-13kg. jedino ako imaju baby safe +. to je zapravo ta ista ali malo noviji model. a možda mogu i dodatno naručiti. pitaj kad ide slijedeća naurdžba romeru.
    znam da romer drži još i tintilinić ali je uvoznik i dalje TL no možda je njima negdje ostala koja

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Thanks, Inesica, Roemer nemam vremena cekati, kupit cemo slijedecu, od 9-18 ili 9-36 Roemer ili Kiddy life plus u citroenu. Mali nam ima vec 4 i pol mjeseca a mama mu filozofira s autosjedalicom, procitala sam svaku rijec ovdje, jadno dijete dopire dokle dopiremo s kolicimaSutra kupujemo Maxi-cosi cabrio ili Bebe confort creatis u TL, koja nam bolje sjedne u aute. Cak sam poucena iskustvima cura ovdje na forumu i u strahu da mi ne bi pravili probleme, nazvala veceras tamo da se najavimo. Tonom kao da se to samo po sebi razumije obavijestila sam ih da dolazimo sutra u 8, 8 i15, rekla sam da ce im sigurno biti korisno da znaju da dolazimo u kupnju jedne od dviju sjedalica, ovisno o tome koja nam bolje sjedne u aute. Rekla je da nema problema, samo nek dodjemo..pa zivi bili pa vidjeli. Drz nam fige...i da, jedva cekam pregled u sijecnju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •