Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: Osjećate li se diskriminirano?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam se osjećala diskriminarano isključivo zbog vječnih prigovora na račun mog bolovanja. Manji iznos plaće je bio samo šlag na tortu, ali me nije previše pogađao zbog i tako premale plaće.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se osjećala diskriminarano isključivo zbog vječnih prigovora na račun mog bolovanja. Manji iznos plaće je bio samo šlag na tortu, ali me nije previše pogađao zbog i tako premale plaće.
    Normalno, ti bi sve živo dao da nema tog razloga bolovanju, da nema te bolesti, a ekipa te gleda ko da si ju namjerno naručio da se možeš klatiti doma i dangubit. Dosta ti je i tvog jada, a onda još i prijekori. I pogledi kolega "radim umjesto tebe", onaj tko ih je vidio, zna o čemu govorim, iako ni za njih nema apsolutno opravdanja jer je poslodavac dužan osigurati nesmetan rad i u izvanrednim situacijama tipa bolovanje, a da ostali nisu oštećeni.
    Al' kad je puno toga trulo u državi, ne Danskoj, nego toj i toj, onda puca po šavovima tamo di je najslabije.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Normalno, ti bi sve živo dao da nema tog razloga bolovanju, da nema te bolesti, a ekipa te gleda ko da si ju namjerno naručio da se možeš klatiti doma i dangubit. Dosta ti je i tvog jada, a onda još i prijekori. I pogledi kolega "radim umjesto tebe", onaj tko ih je vidio, zna o čemu govorim, iako ni za njih nema apsolutno opravdanja jer je poslodavac dužan osigurati nesmetan rad i u izvanrednim situacijama tipa bolovanje, a da ostali nisu oštećeni.
    Al' kad je puno toga trulo u državi, ne Danskoj, nego toj i toj, onda puca po šavovima tamo di je najslabije.
    uhh...u potpunosti se slažem..radim u ženskom odjela i nitko nije udan, nit ima djece! i da, užasno mi je svaki put kad ujutro moram nazvati i reći da je malena bolesna...jer uslijedi onaj mučenički glas: zar opet?! da, opet!!! (vrištim u sebi) i najrađe da ne bi al je..ga, ide u jaslice i staaalno je bolesna!! a tek kad se vratim...

uf..

zaželjela sam im za božič svima obitelj i djecu, od srca, možda će postati razumniji za nas sa djecom

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    x

s grčem u želucu sam se upravo vratila s bolovanja jer me strah sankcija koje bi mogle uslijediti, tipa druge smjene čim više, kad god se pruži prilika, opomena za najmanju sitnicu, premještaj na udaljenije mjesto (po ugovoru smije)....... da ne nabrajam. Srećom sam upravo dobila ugovor za stalno, inače bih već prošli mjesec bila na birou.

mi nemamo bake niti čuvalice, pogodnije je da ja ostanem doma jer tata ima veću plaću (mada idući put mora on ostati iz gore navedenih razloga) a i mali je imao virozu i jedino što je jeo bila je dojka.
    na to mi je rečeno kako dijete ima tatu i da ja jednostavno moram propustiti neke stvari u njegovom životu.

motivirana sam za posao do kraja

imam "sreću" pa mi je plaća mala, još da mi svaki mjesec (jer svaki mjesec je bolestan) skinu po 500 ili koliko već kn...... kako nećeš biti revoltiran?!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •