-
Prenatal za muski sterelitet ??
pitanje.
....piju li vasi muski zajedno s vama PRENATAL vitamine od natural wealth ?? ja kupila sebi pa jel moze muz to piti ?
hvala!
-
moj to pije, kad mu oslabi imunitet, čak i češće od mene , ja se ne sjetim.
-
bas onaj koji je za trudnice i dojilje?.....mislim ono..unutra je folna, vitamini c,d,e, b6,b12, cink , zeljezo....ne moze skodit...i muski to trebaju za bolje plivace sta ne?
-
baš taj pije.
usput ja sam svoju dozu prvog Prenatala popila cca 5-6 godina prije nek sam i sanjala o deci, a kamoli o dečku, jer mi je doktorica preporučila da si za jesen zemem koju teglu-dve, mene shrvala neka prehlada ili još kaj gore, naterala sestru da mi to kupi ( nisam ni znala kaj je to ni zakaj), sester čudno gledali u ljekarni ( i pitala ženska jels sam trudna, a i sister se čudila zakaj pita i tak dalje), od onda sam si znala za jesen uzeti te tegle i popiti, i bilo mi je bolje. Od kad imam decu pretežno zaboravim na to.
Tak da si on zeme kad je isto na minimumu s energijom i pod razno raznim s- ma
-
ok hvala ti.....i mene su cudno gledali u ljekarni kad sam pitala jel moze mm to piti ....teta u ljekarni veli pa to je samo za trudnice..reko pa nisam ni ja trudna ..ali zelim vec 5god.
..do sad sam pila samo folnu i vitamin e...ali ovdje su svi potrebni vitamini koji bi dobro dosli i mm koji ima dijagnozu astheno.
-
-
bolje je da mu kupiš selen, cink, bioastin, L-karnitin i L-arginin nego to. prenatal nema selena koji je muškarcima jako bitan
-
a kako da nađem sve u jednoj tableti ?
-
nisam sigurna jel ima sve u jednoj tableti, ali mislim da su cure na forumu pisale o nekim tabletama koje nabavljaju iz Austrije i koje se pije 1 tableta (probaj pogledati na onoj temi kako ste poboljšali spermiograme).
MM pije sve ove stvari koje je pinky nabrojala, svako u svojoj tableti. Jest da je hrpa tableta, ali barem znamo koju točno dozu čega dnevno unosi.
-
koliko platis taj l-arginin? koliko sam gledala cijena mu je ogromna ....ima nekakav i u dm
neda mi se sad placat puno a garancije nema....eto mislila sam samo da mm proba piti neke vitamine (osim do sad vitamina E) a i ja pocinjem piti neke sto do sad nisam - imam 4mj. do postupka MOZDA pomogne sta. prvi put pijem Prenatal...
-
Kud bas NW prenata? Pa taj je najgori!
Ja pijem Elevit, sadrzi sve osim omege-3 a preporuca se i prije zaceca. Od NW prenatala sam imala uzasne nuspojave, s ovim sam se preporodila.
Cak sam negdje i citala da na nasem trzistu bas NW glasi kao najlosiji, svi su bolji od tog.
-
-
Stvarno. Kad sam ga ja pila u prvoj trudnoci dosla je k nama obiteljska prijateljica nutricionistica i kad sam joj rekla sto pijem rekla mi je "baci to, kupi bilo sta drugo"
Meni je bilo dosta lose od njega, proljev, napuhnutost a i osjecala sam se bas nekako lose. Nisam ja to tad povezivala s tim dok ga nisam prestala piti i preporodila se.
Svekar mi je nudio od Nutrilite vitamine koji su stvarno vrhunski ali meni preskupi, Elevit ne kosta nista puno vise od NW a ima duplo vecu dozu vitamina i preporucilo mi ga je troje ginekologa.
Posljednje uređivanje od koksy : 12.01.2011. at 01:00
-
koksy i meni je ginekolog preporučio elevit, ful sam zadovoljna s njim (tj. nikakve nus pojave nisam uočila).
crvenkapica l-arginin i l-carnitin sam kupovala od twinlaba, dosta su skupi, istina, ali nama se popravio malo nalaz nakon toga (popravio se broj, morfologija i pokretljivost se nisu pomakle)- a sad jel to zbog tableta ili je jednostavno bolji nalaz... nema garancije. Barem znam da smo probali sve kaj smo našli na tu temu.
-
mnogi su pili ovaj prenatal i nisu se zalili, pa nece stetit ne? .....popit cu ga do kraja i onda cu kupit nesto drugo...
-
MMu austrijski multivitamin za mušku plodnost nažalost nije pomogao (pio je cca 9 mjeseci) pa sam planiramo nabaviti Fertility plus for man of Natural Health Products (one koje preporuča autorica knjige Povećajte svoju plodnost prirodnim putem). Nadam se da će rezultati biti bolji...
-
I ja pijem Elevit od kad sam saznala da sam trudna, mm pije neke svoje vitaminčeke. S obzirom da vas tu ima još koje pijete Elevit zanima me ( iako ovo nije tema o tim prenatal vitaminima) jel ga pijete od početka trudnoće i kroz cijelu trudnoću? Nekak me muči ovaj vitamin A (i to u obliku retinola) u njemu, čitam po forumima pa svi imaju dileme oko tog vitamina A. Najviše me muči kaj ne znam nikoga tko je pio taj Elevit,a meni ga je preporučio ginić koji mi je utvrdio trudnoću, kasnije sa ginićem koji mi vodi trudnoću nisam o tome niti razgovarala jer poznavajući ga - ne treba piti nikakve vitamine u trudnoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma