Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Centralno Širenje cerviksa

Franciska75 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Centralno Širenje cerviksa

U 21 tjednu sam trudnoće i manje više sam je preležala od 6. tjedna radi komplikacija. Danas sam bila na pregledu i placenta je do unutarnjeg ušća, dužine cerviksa 49 mm i to je sve OK. Ali cervikalni kanal ima centralnu dilataciju (širenje na sredini) u dužini od 22mm. Opet sam na mirovanju i u totalnoj komi. Ima netko tko je imao isto/slično i sve prošlo OK?
    Hvala

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

i meni je u 20 nedelji posteljica prekrivala donji pol usca materice i receno mi je strogo mirovanje . tek se u 31 nedelji malo podigla i to 15mm sto nije mnogo ali ga ne dodiruje .

sto se tice grlica i meni je na svakom pregledu bilo drugacije , na jednom skroz zatvoren a na sledecem pregledu sa tuneliziranjem i tako se smenjivalo ....

ono sto su mi odredili je mirovanje i i terapiju za potencijalne kontrakcije
    mozda tebi ne bude nista i podigne se posteljica vec na narednom pregledu , sto ti i zelim

ja sam u 30 toj nedelji sam imala malo krvarenje i bila sam u bolnici 5 dana , i primala infuziju jedan dan ,

sada sam 34 nedelja , grlic jako kratak i pri obrisu braonkast sekret . neadam se da ce sve biti ok.
    mirovanje mirovanje

pozzzz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •