Ima li to smisla? Do sad smo temp. uvijek uspješno smanjivali Lupocetom, a hom. smo koristili za alergije i sl. Danas sa zbog jake glavobolje i visoke temp. dobili Aconitum po 2- odmah i nakon 1 h još jednom, a onda nastaviti Pulsatilu. Dala 2 Aconituma u 15.30h , čim smo izašle od ped, ali ih je E. progutala jer baš i ne voli cuclati. Doma sam iz predostrožnosti dala još jednu jer nisam znala jer tako brzo smijem ponoviti, a one je prebrzo progutala. E onda je zaspala i spavala do 17.35h pa nisam mogla nakon 1h dati drugu dozu, a kad sam vidjela da ima 39. U 18.15 h sam iak dala drugu dozu Aconituma.
To sam naravno pomiješala 2 načina liječenja, ali nije mi velika korist od pedice homeopata kad je ne mogu dobiti na tel. u ovakvim situacijama, a sama u biti nemam niti približno dovoljno iskustva.
????Pomoć?
Dr. je dala i ispiranje uha hidrogenom jer ima puno smole pa nije mogla najbolje pregledati uši, a E. se ugl. žalila da ju jako boli glava i jedno je spomenula uho i tad sam odlučila ići kod dr. (obično ne idem prav 3 dana temp. ako nema nekog izraženog simptoma), a počelo je noćas sa temp. 39 u 3h u noći.
Sad sam dalje mislila dati Pulsatillu večeras i sutra 3x2 po uputi. A ako temperatura opet bude tako visoka Lupocet.
Iskustva??