Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: West Gate igraonica

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno West Gate igraonica

obavještavam sve ljubitelje i posjetitelje igraonice da je od 10.01. zabranjen ulazak roditeljima, djeci do 4 godine i iznad 10 godina.

ja sam toliko tužna jer smo tamo često na igranju a i računala sam na nju jer ću malu ispisat iz vrtića pa sam mislila tamo je vodit 2-3 puta kroz tjedan.
    inače mala ima 3 i pol. godine i ravna je svakom četvreogodišnjaku a i petogodišnjaku, visinom, stasom i sposobnosti!

ja ujutro pišem protestno pismo, nadam se da će se neki od vas odlučit za isto.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne kužim zašto roditeljima?!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa Vidi poruku
    ne kužim zašto roditeljima?!
    Ni ja! Po cemu je jedan cetverogodisnjak dovoljno "pametan" da moze ostati bez nadzora u onoj OGROMOJ igraoni??
    Nas, cini mi se, tamo vise nece vidjet ako ce to stvarno ostati pod tim uvjetima...

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi smo bili jednom i s nama unutra je bilo prestrašno - gužva i divljanje (doduše meni su sve te igraonice, napuhaonice i što sve ne grozne; to moji živci teško podnose). Ja ne bih ni šestogodišnjaka ostavila samog, a kamoli četverogodišnjaka.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

?????

Nema šanse da ostavim svog 5-togodišnjaka njihovom "nadzoru" .
    Uostalom, kako dozvati dijete u onoj dernjavi i gužvi?

Mislim da ni nas neće vidjeti ako će stvarno biti tako.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

koma, ne mogu vjerovati

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kako se uopće nakon nedavnog tragičnog događaja u Splitu, nedorečenog zakona i brojnih zavrzlama usude preuzeti takvu i toliku odgovornost na sebe ???

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni isto nije jasno, ne mogu vjerovati ??

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj nikoliša prvotno napisa Vidi poruku
    Kako se uopće nakon nedavnog tragičnog događaja u Splitu, nedorečenog zakona i brojnih zavrzlama usude preuzeti takvu i toliku odgovornost na sebe ???
    Ni meni to nije jasno.

AnneMary, otkud ti ta info?
    Ja sam tražila na njihovoj službenoj stranici i nisam ništa našla.

Mislim,savršeno mi je jasno da ni Habi park ni West nema nikakve koristi od roditelja koji stoje uz dijete u igraonici u koju je ulaz besplatan,ali tko normalan bi ostavio dijete u onakvom prostoru bez nadzora i otišlo šopingirati?!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ostavila sam im komentar! Bas sam ljuta! A vidim da nisam jedina, puno roditelja se javilo da vise nece doci a oni samo "zao nam je zbog te odluke ali...bla bla" Ma gluposti! Uopce ne znam koji im je smisao toga. Navodno ce bit jedan animator na njih 8-10. Znaci 10 cetverogodisnjaka....hm...ja imam trogodisnjaka cuvali smo ga i MM i ja u toj igraoni pa je ipak pobjegao na onaj veliki plavi tobogan a mi smo mogli samo vikat NE i gledat ga kako udara glavom dok se spustio...I oni ce mene uvjeravat da oni mogu cuvat toliko djece...Mos si mislit...

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

koliko znam plavi tobogan će biti zatvoren i da pazit će ih animatori.

mislim da više neće biti ni gužve ni divljanja!

meni je sad najviše žao što nećemo moći gledat predstave koje su subotom u 17 sati, sve do kraja 2. mjeseca,
    a prošlu subotu je gledala u jednom dahu.

ja bih svoju mogla ostavit u ovim uvjetima kakve sam zatekla danas, ali ipak ostaje da vidim kako će biti npr. subotom ili nedjeljom.

inače mi vikendom niti ne idemo već samo preko tjedna kad nema gužve.

nadam se da će to promjenit je rovako ni mi više ne idemo tamo neka mi je 5 minuta od kuće
    a to ću ima sutra napisat u mailu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, odmah mi je palo na pamet da će to vrijediti i za predstave. Ma grozno, baš smo se veselili.
    Kazalište Dubrava mi ima super predstave, a fakat nam je daleko, pa mi je bilo sjajno da ćemo moći gledati predstave tu u blizini.

Uopće ne razumijem koja je svrha i smisao ove odluke ?? Ako su htjeli smanjiti broj djece u igraonici zašto nisu uveli plaćanje ??

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Meni je žao što više nesmiju stariji od 10 god, jer je moj jedan stariji, a druga će biti za par dana...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pa prije se plaćalo 55 Kn dnevno, pa su onda ukinuli plaćanje da privuku što više roditelja.

Pretpostavljam da su roditeljima zabranili ulazak, zato kaj su uveli tete čuvalice...

Inače raspon od 4 - 10 godina starosti djece u igraonici je prevelik, (pre)velika je to razlika u spretnosti, brzini...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a mislim, vjerovatno u njihovim glavama ima neke logike, ali ju ja ne pronalazim. jedino što mi pada na pamet je da im je možda bila prevelika gužva

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo često išli sa svojoj curkom koja ima 1,5 god. i uživali tamo... Zašto ne mogu više mali???? Jako sam radi toga, ona je obožavala igraonicu!!

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo jednom smo bili u toj igraonici i to nam je bilo previše.
    Moj sedmogodišnjak se penjao na onaj veliki tobogan koji ima kao neku penjačku piramidu, tata je stajao i gledao ga, ja sam taman dolazila na onu galeriju da ih zovnem da idemo kući.
    U tom trenu negdje na pola puta zapela mu je majica za jednu onu "kvrgu" (ne znam kako se to zove), okrugla izbočina za koju se prime da bi se popeli, kako je zapeo izvukao mu se rukav i ostao je visiti, majica ga je stezala oko vrta i nije se mogao pomaknuti - prestrašan prizor... MM-u je trebalo par pokušaja da se popne jer je užasno sklisko i još k tome morao se popeti iznad njega da bi ga otkačio a nije se imao gdje uhvatiti... nisam disala.

A s njima je bio i mladji klinac, ne želim ni pomisliti što bi bilo da je muž u tom trenu stajao koji metar dalje i gledao mladjeg, to je prestašna igraonica gdje i kada su ti klinci full pod nazorom može se dogoditi katastrofa.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Eh, da, mi se uvijek penjemo po toj piramidi sa djetetom.
    (kad malo promislim, možda su radi nas zabranili roditeljima ulaz )

Nama je ta igraonica (bila) jako važna; naime kako je Lea bila dijete koje je vježbalo, hipotona, ona je motorički znatno nespretnija od vršnjaka, tako da po ljetu i u lijepom dijelu godine jako forsiramo parkove i sprave, a po zimi nam je ta igraonica bila savršena za vježbanje (ali nema nikakve šanse da bi ju samu pustili na tu piramidu). MM ju je vodio kroz tjedan kad je slobodan, a vikendom bi išli tako da budemo tamo čim se otvara, dok nema još gužve.

Ali evo sad sam vidjela da se otvorila Haby igraonica kod CC1, koja se plaća, ali valjda će onda i gužva biti manja, tako da ćemo sada nju koristiti u ove svrhe.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Imamo li neku alternativu? Neku drugu sličnu igraonicu sa normalnim pravilima?
    Ja sam svima baš hvalila ovu jer je super kako nema teta čuvalica, već svaki roditelj brine za svoje dijete i tako nema problema niti tragedija... Baš šteta, i baš sam tužna...

Evo nam jedne opcije, osim što se plaća 35kn, vikendom 45 kn, pa mi se to čini puno. http://www.habyland.com/index.html

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

O, demit, bili smo samo jednom i mojoj se to masu svidilo (ja sam bila unutra s njom). Vjerojatno WG ima korist jer roditelji znaju doći u paru, pa jedan stoji uz ogradu, a drugi shopingira, ali očito je prevelika gužva. Ovako nema šanse da odemo tamo zajedno, ona će poludit zašto ne može u igraonicu, a baš mi se bio WG svidio.

Jel' ta u CC1, ta Haby, dozvoljava manju djecu i roditeljski upad?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

O, super, taj Haby mi se čini OK, onda ćemo gravitirat CC1 za dulje shoppinge.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma, ček, pa na FB objavi piše da je mala igraonica ostala otvorena za djecu do 4 + roditelje - to je ono s lopticama? Evo cijelog txta objave:

"Od danas možete slobodno uživati u shoppingu dok se vaša djeca igraju u najvećoj dječjoj igraonici u Hrvatskoj - Kids Worldu. Organizirali smo besplatno čuvanje djece od 4 do 10 godina! Djeca mogu ostati najduže dva sata u igraonici. Djelatnici Kids Worlda poduzimati će sve napore da boravak djece u dječjoj igraonici u...čini sigurnim, zabavnim i ugodnim. U tu svrhu zapošljava i kvalificirane osobe za rad sa djecom. Za one mlađe od 4 godine na raspolaganju je mala igraonica uz nadzor roditelja Želimo vašim mališanima dobar i čaroban provod a vama opušten shopping!"

Ne kužim di je taj prostor za predstave i mora li se roditelj maknut ili može biti i kontroliraju li tamo dob.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.01.2011. at 09:48

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I onda odeš sa dvoje djece koja znaju da je pokraj male igraonice tamo i velika igraonica jer su se u njoj igrali
    pa plaču i gnjave da žele ići tamo (teško je zaboraviti tako veliku i dobru igraonicu), a ti im onda lijepo kaži NE.

A da ne kažem koliko će se djece gužvati u toj maloj, bit će i više plača i ozljeda i sl.

I mi smo znali tamo otići i djeca su uživala, baš mi je to bilo onak super jer je
    super soba za dojenje, igraonica sa roditeljima, sve mi se posložilo, a sad se je sve raspalo.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Šteta za igraonicu u West gateu ali mi tamo onda više nejdemo, čak nam je ova u CC1 i bliža a čula sam da je dobra pa ćemo se od sada tamo igrati.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Piramida se stručno zove 'vulkan' , i roditeljima je već neko vrijeme zabranjeno penjanje po tome, rekao nam je tip koji tamo radi.

Igraonica je zaista super, ali i mi smo isto uvijek gađamo vrijeme manje gužve (preko tjedna u prijepodnevnim satima, kad se može).

Jao, jedva čekam ljepše vrijeme da se opet može trčati, đipati po parkovima, po zraku...

Baš me zanima ta nova igraonica kod CC1, to nam je blizu...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a ne ne ne onda sam krivo shvatila, znam što je vulkan na to se nitko od nas ne penje - zapravo, Lea malo probava ali mi ne; mi se penjemo na ono što završava sa velikim toboganima, onu "igraonicu", onu glavnu stvar.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

LOL riknula sam od prizora mama i tata koji se veru po tom vulkanu, moji klinci jedva dopužu gore

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

MM je jednom spašavao mog M. na tom vulkanu, kad se M. nije mogao popesti.

Meni to ne pada na pamet: ja ih hrabrim odozdola .

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Prestava se prošlu subotu održala u velikoj igraonici tamo di je bio onaj drugi balon, između dva tornja za penjanje.
    Sad nema toga balona a bome ni predstave za one mlađe od 4 godine jer ne mogu ući unutra.

Ja nemam ništa protiv da se roditeljima zabrani ulazak, na kraju svi znamo procjenit koliko naše djete može samo i kako će se ponašat bez nas.
    Naš primjer je da mala pozna sve sprave, poslušna je ako ju na nešto upozoriš, i ne može se popet na vulkan,
    Dakle ja bih je bez straha ostavila, naravno uz napomenu da izbjegava veću djecu.
    I ona sama neće u zeleni balon ako vidi da tamo divljaju veliki, ili ako njih troje uleti u balon ona sama izađe i veli : mama, tamo su veliki!
    Npr. voli na topove, uzme svje loptice i čeka red, onda ide po nove i tako par puta.
    Definitivno može sama jer ja većinom sjedim i samo je držim na oku da mi ne nestane iz vidokruga.
    Iskreno mene je samo strah da mi neko ne ukrade djete pa kad je ne vidim isti tren mi srce stane.

Opasnost od ozljede postoji i oni ne preuzimaju nikakvu odgovornost za ozljede.
    evo link na kućni red igraonice http://westgate.com.hr/cms/content/p...egulations.pdf

Po meni bi bilo najbolje da vrate sve kako je bilo samo da ograniče broj djece, kad vide da je puno da obustave ulaz,
    i onda kako tko ode tako puštaju dalje.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja mislim da bi broj djece regulirali i naplacivanjem ulaza. Ovo je po meni predrasticno ako su isli samo s tim ciljem smanjenja broja djece.
    Sto se tice animatora, mi smo bili tamo na jednom rockasu, bili su vecinom cetverogodisnjaci i stariji i animatori ih nisu mogli zabavit, staaalno je neko od djece htjelo mami il tati, konstantno su ih vodili k nama. I sta ako neko dijete u igraoni pozeli ici mami i pocne plakati jer se npr. udarilo ili je zedno ili ga je neko dijete naljutilo...Sta onda? Oni ce to ignorirati? Trazit ce mamu i tatu preko razglasa?
    Ma ne znam, cini mi se da oni bas i nisu razradili taj plan...

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

bbezveze, sad više tamo ne idemo

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Napokon je Haby otoren, odlično inaće najbolja igraonica na svijetu...

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Meni je to totalna glupost.
    JA sam sa svim svojim cesto isla tamo, pogotovo preko zime, a sada smije samo jedan unutra. Tko da i mi vise ne cemo ici tamo.

Bili smo u Haby-ju kod CC1, ali mi je to malo preskup sport. Cijena je 25 kn od 10-13, 35 kn 13-20, a 45 kn vikend i praznici. Pa ti vidi koliko ces cesto voditi dijete tamo, pogotovo ako ih imas vise kao ja. Tamo smiju klinci do 12 godina, ali mojim velikima je bilo jako dosadno. Imaju jedan manji kavez za provlacenje i tri napuhanca. Mali kutic gdje je stolic sa sudem, mala kuhinjica i nesto kao ducan. Ali jako slabo opremljeno, svega par stvari od svega. I jedna beba u koljevci. SKoro pola prostora su zauzeli stolovi za kavu. Sve u svemu, nama je bilo bezveze.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

MM i Lea su jučer bili u Habiju i oduševljeni su, bilo im je super.
    Kažu da imaju nogomet i košarku, MM kaže da je sve malo niže i manje nego u WG - a nama to baš odgovara.

Jedino naravno da je cijena "problem" - 45 kuna vikendom, to nije baš malo niti za jedno dijete.
    No, mi baš i ne stignemo često u igraonicu.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mislim da im treba mailat link na ovu temu. totalno su se zeznuli s ovim. A opet možda će ljudi bit presretni da ostave djecu pa kako god :/

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da im treba mailat link na ovu temu. totalno su se zeznuli s ovim. A opet možda će ljudi bit presretni da ostave djecu pa kako god :/
    Vjerojatno to paše roditeljima s većom djecom koju ne treba nadzirati.

Mi ćemo je se kloniti još neko vrijeme .

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiram ih sa facebooka; "Dragi roditelji, jedan od razloga novog koncepta dječje igraonice je taj što su posjetitelji centra bili nezadovoljni jer nisu imali mogućnosti ostaviti djecu na igri dok obavljaju kupovinu."

"Razlog formiranja dobne granice su razvojne faze djeteta. Djeca od početka prve pa do kraja treće godine su vezana za roditelje. Glavno obilježje tog razdoblja je djetetova bezbrižna igra i velika vezanost za roditelje. Od četvrte godine dijete traži igru u društvu s drugom djecom jer je ono društveno biće.Igra je svakako najvažnija aktivnost djeteta u kojoj se oslobađa i višak energije.Igrom se razvija i usavršava motorika, mišići, intelektualne funkcije, a pogotovo društveno ponašanje.Stoga, dragi roditelji novim konceptom Vam nismo ništa oduzeli, već Vam ponudili mogućnost izbora!"

Bla bla bla...
    Svi su ih popljuvali, masovno se ljudi zale a oni nista, trkeljaju ovakve fore...Ko im je taj tekst sastavio da mi je znati...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jel' itko predložio da, uz animatore, u veliku dozvole i nazočnost roditelja, koji na tome inzistiraju?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Prognoziram da će najdalje do kraja ovog mjeseca vrijediti nova pravila.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Igraonica kod CC1 nije Haby, nego HabyLand i nema nikakve veze s onom u Westgateu.

I ja sam zgrožena tako nepromišljenom odlukom o zabrani ulaska klincima mlađim od 4 godine I roditeljima. Baš mi se počeo sviđati WG.
    Na koncu ćemo opet završiti u CC1, mislim da je WG za CC1 povukao savršen potez.

Inače, Habyland je fantastična igraonica, nisam još bila u ovim novim prostorima pa ne znam kako izgleda, ali smo bili jako česti gosti u Heinzlovoj (AvenueBall) gdje su bili prije. Tamo smo čak i ročkas slavili.
    Cijenu od 35, odnosno 45 kn naplaćuju samo za dijete, barem je tako bilo prije. Pratnja (1 roditelj, često nisu puštali oba sa jednim djetetom) ne plaća ništa. Također ne primaju posjetitelje bez djece.

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mi smo bili na kuglanju za klince u onoj zgradi kod CC1 i za svaku pohvalu je! Malac je uzivao kao prascic Cijena za jednu seansu kuglanja (ili kako li se to zove) je 5kn, pa se 20 ili 30kn umore ko da su cijeli dan kopali

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj gorka prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo bili na kuglanju za klince u onoj zgradi kod CC1 i za svaku pohvalu je! Malac je uzivao kao prascic Cijena za jednu seansu kuglanja (ili kako li se to zove) je 5kn, pa se 20 ili 30kn umore ko da su cijeli dan kopali
    I moji cesto odu u kuglanu. Jako im se svida, pogotova taj dio da djecu. I da, to sto velis, za cijenu jedne ulaznice u Habylandu, sva troje se naigraju u kuglani.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo isto jako ljuti i razocarani. Mozda najvis esto nismo znali za novo pravilo i sto su nam se klinci danas tooliko rastuzili da mi je srce pucalo.
    Naravno, tesko da cu uci u WG dok je ovo pravilo na snazi, jer bi to malciam bilo grozno pretzuno.
    Ona mala igraonica je toooliko pretrpana, da moj danas niej htio u nju.

Ja ne vjerujem da su to napravili "da ugode roditeljima" koji bi shoppingirali, jer uvijek postoji i ona polovica koja odshoppingira s klincima pa skoci u igraonicu ili se podijeli (mi smo tako prakticirali). JA mislim ad su to tako napravili, jer im s ecini da ce sad vis eljudi shoppingirati, a ne visiti u igraonici s klincima.
    Mozda bi netko imao sta za reci i o psihologiji shoppinga - kako kupuje skad si istempiran na 2 sata...
    + ta igraonica je postala besplatna i west gate ju je otkupio koliko ja znam (pri otvaranju je bila neka autrijska ako se sjecate i drugi naziv i drugi look) kako bi mogli raditi kombinacije (npr. besplatan ulaz) da privuku ljude.

Da im je guzva problem (a realno vikendom je bilo previse ljudi) uveli bi ogranicenje broja djece i ok, mogli su staviti ograniceno vrijeme, jer bi tako osigurali da se stalno ulazi-izlazi.

Da su htjeli ugoditi onima koji zele ostaviti dijete samo - Zasto uz animatore ne bi mogli biti roditelji s mladim klincima koji to zele - sigurnost i sve im moze biti na istoj razini, a oni roditelji koji ne zele ostaviti kikaca samog su uz njega.

Rekla bi da je ipak cilj maksimalan broj roditelja poslkati u shopping, a one koji dolaze samo zbog igraonice ostaviti doma, jer igraonica i tako nije besplatna i tu zbog njih.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Pooh prvotno napisa Vidi poruku
    a one koji dolaze samo zbog igraonice ostaviti doma, jer igraonica i tako nije besplatna i tu zbog njih.
    X

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ispricavam se na 101 tipfeleru

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    Naš primjer je da mala pozna sve sprave, poslušna je ako ju na nešto upozoriš, i ne može se popet na vulkan,
    Dakle ja bih je bez straha ostavila, naravno uz napomenu da izbjegava veću djecu.
    I ona sama neće u zeleni balon ako vidi da tamo divljaju veliki, ili ako njih troje uleti u balon ona sama izađe i veli : mama, tamo su veliki!
    Npr. voli na topove, uzme svje loptice i čeka red, onda ide po nove i tako par puta.
    Definitivno može sama jer ja većinom sjedim i samo je držim na oku da mi ne nestane iz vidokruga.
    AnneMary mislim da malo preoptimisticno gledas. Bila sam u dosta igraonica s tima mrezama kakve su u Haby-u i Habyland-u i vidjela sam par ozljeda od sudara, padova, namjernih udaraca (i vece i manje djece) i sl. koje roditelji i animatori nisu uspjeli sprjeciti niti kada su bili naljepljeni na mrezu. Ipak treba biti oprezan i probati predvidjeti navalu vece djece ili neprihvatljivo ponasajnje pojedinih klinaca, sto jedna 3,5godisnjakinja uz svo duzno postovanje njenih sposobnosti, nije u stanju raditi i mislim da ni ne bi trebala biti odgovorna sama za sebe u tako nepredvidivim uvjetima.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Monchou prvotno napisa Vidi poruku
    AnneMary mislim da malo preoptimisticno gledas. Bila sam u dosta igraonica s tima mrezama kakve su u Haby-u i Habyland-u i vidjela sam par ozljeda od sudara, padova, namjernih udaraca (i vece i manje djece) i sl. koje roditelji i animatori nisu uspjeli sprjeciti niti kada su bili naljepljeni na mrezu. Ipak treba biti oprezan i probati predvidjeti navalu vece djece ili neprihvatljivo ponasajnje pojedinih klinaca, sto jedna 3,5godisnjakinja uz svo duzno postovanje njenih sposobnosti, nije u stanju raditi i mislim da ni ne bi trebala biti odgovorna sama za sebe u tako nepredvidivim uvjetima.
    Tako nekako i ja razmisljam. Ne radi se o tome da mislim da moji klinci nisu sposobni i samostalni, nego je to prevelika igraonica s previse skrovitih kutaka da bi ITKO mogao paziti vise djece bilo koje dobi i biti siguran da ce sve biti ok.
    Svakave djece ima i ja sam isto znala vidjeti svakakvo ponasanje (ponekad i nije nuzno zlonamjerno, nego isto mozda kriva procjena da npr. klinca od 4 godine ne mozes "pogurnuti" da se popne, prode brze i sl. ili se bacati u lopticama bez da gledas da li je netko u njima i sl) i da nisam bila blizu ne mogu znati kako bi zavrsilo, iako su oni pametni i znaju sami procijeniti hrpu stvari.
    Npr. danas kad smo im rekli da mogu u malu, E je sam primijetio da je tamo full prevelika guzva i rekao da bi ga tu netko mogao udariti i nije htio ici i tete u vrticu kazu da se micu kad vide da se negdje zakuha neka situacija, ali nije mi to dovoljno da bi ih bas same pustila i gledala "preko ograde".

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

slažem se sa svime, ali jednostavno znam modus operandi moje cure.
    Ona se malo penje na vulkan ( još nikad nije uspila), pa ode na trampolin, vrati se u zeleni balon ako nema velike djece, odmori se malo u onom djelu za manje kikiće i njoj dosta.
    ponekad ubaci crveni tobogan i loptice, ali ne tako često.
    uostalom nikad ne idemo kad je gužva kao vikendom, mi kad dođemo obično bude 20-ak djece unutra.
    zato mislim da bih je pustila samu, a ako vidim da mi se ne sviđa kako to izgleda uvijek je mogu izvest van.
    iskreno moramo probat pa vidit jel pretjerujem ili sam ju dobro procjenila.
    vjerujem da će nas pustit unutra kad nema puno djece.

javim ako uspijemo, ali zasad još ide u vrtić pa nema potrebe za igraonicom.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nadam se samo (kao i drugi neki) da ce ovo uskoro ukinuti. Moja ima dvije godine i nema sanse jos nekoliko godina da je pustim bez nadzora. S druge strane, jako je spretna, hrabra, odlucna i obozava fizicki zahtjevnu igru tako da nam je tamo bilo super A naravno da kad smo bile tamo da bi i neki shoping obavile...

U stvari ta igraonica mi je bila glavni razlog zasto bi usred tjedna nakon napornog dana na poslu uopce isla do wg. Ovako cu u cc1 koji mi je pod nosom, obavit cu shoping koji ne mogu u obicnom ducanu bez nje za 15 minuta i idem doma..
    Posljednje uređivanje od sillyme : 16.01.2011. at 08:15

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •