Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: West Gate igraonica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    Naš primjer je da mala pozna sve sprave, poslušna je ako ju na nešto upozoriš, i ne može se popet na vulkan,
    Dakle ja bih je bez straha ostavila, naravno uz napomenu da izbjegava veću djecu.
    I ona sama neće u zeleni balon ako vidi da tamo divljaju veliki, ili ako njih troje uleti u balon ona sama izađe i veli : mama, tamo su veliki!
    Npr. voli na topove, uzme svje loptice i čeka red, onda ide po nove i tako par puta.
    Definitivno može sama jer ja većinom sjedim i samo je držim na oku da mi ne nestane iz vidokruga.
    AnneMary mislim da malo preoptimisticno gledas. Bila sam u dosta igraonica s tima mrezama kakve su u Haby-u i Habyland-u i vidjela sam par ozljeda od sudara, padova, namjernih udaraca (i vece i manje djece) i sl. koje roditelji i animatori nisu uspjeli sprjeciti niti kada su bili naljepljeni na mrezu. Ipak treba biti oprezan i probati predvidjeti navalu vece djece ili neprihvatljivo ponasajnje pojedinih klinaca, sto jedna 3,5godisnjakinja uz svo duzno postovanje njenih sposobnosti, nije u stanju raditi i mislim da ni ne bi trebala biti odgovorna sama za sebe u tako nepredvidivim uvjetima.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Monchou prvotno napisa Vidi poruku
    AnneMary mislim da malo preoptimisticno gledas. Bila sam u dosta igraonica s tima mrezama kakve su u Haby-u i Habyland-u i vidjela sam par ozljeda od sudara, padova, namjernih udaraca (i vece i manje djece) i sl. koje roditelji i animatori nisu uspjeli sprjeciti niti kada su bili naljepljeni na mrezu. Ipak treba biti oprezan i probati predvidjeti navalu vece djece ili neprihvatljivo ponasajnje pojedinih klinaca, sto jedna 3,5godisnjakinja uz svo duzno postovanje njenih sposobnosti, nije u stanju raditi i mislim da ni ne bi trebala biti odgovorna sama za sebe u tako nepredvidivim uvjetima.
    Tako nekako i ja razmisljam. Ne radi se o tome da mislim da moji klinci nisu sposobni i samostalni, nego je to prevelika igraonica s previse skrovitih kutaka da bi ITKO mogao paziti vise djece bilo koje dobi i biti siguran da ce sve biti ok.
    Svakave djece ima i ja sam isto znala vidjeti svakakvo ponasanje (ponekad i nije nuzno zlonamjerno, nego isto mozda kriva procjena da npr. klinca od 4 godine ne mozes "pogurnuti" da se popne, prode brze i sl. ili se bacati u lopticama bez da gledas da li je netko u njima i sl) i da nisam bila blizu ne mogu znati kako bi zavrsilo, iako su oni pametni i znaju sami procijeniti hrpu stvari.
    Npr. danas kad smo im rekli da mogu u malu, E je sam primijetio da je tamo full prevelika guzva i rekao da bi ga tu netko mogao udariti i nije htio ici i tete u vrticu kazu da se micu kad vide da se negdje zakuha neka situacija, ali nije mi to dovoljno da bi ih bas same pustila i gledala "preko ograde".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •