Žena zmaj, hvala na komplimentu za moje dijete!
Samo, ti si otišla netom prije nego se ona "probudila" - trčala je počasne krugove oko stolova, pa malo do ulaza i tu i tamo komunicirala s gostima lokala, konobarima.....
Jedva sam ju izvela vani.
Ali, pravi je pakao nastupio kad smo zakoračili u stan: mama oću ić u kafić, mama oću ić, mama vodi meeeeee ...... Bilo je ozbiljnog plača (onog sa suzama), bacanja po podu i otimanja iz naručja.
Pa mi vi sad recite da mi dijete nije na vrijeme shvatilo što su tulumi![]()
baš mi je drago da ste se zabavile..a ja se predbilježavam za kasno proljetne kad se vraćam u ZG (do 31.7. kad organiziram velikiii tulum u čast konačnog povratka domu svome).. do tada se nadam ponekoj riječkoj kavici s Aurorom i ostalim Ri curama.
Ja se duboko ispričavam za nedolazak, radila sam do pol9 a onda jurila doma malom peseku jer je muž ostao ne poslovnom sastanku
Inače smo blizu Bundeka a uskoro će i peso moć do tamo
Velka pusa i jako mi je žao
eeeeeee to nisam znala.....znači svi su bili znatiželjni koja je ta???sigurno ste očekivale neku koja riga vatru gdje god se pojavi, a dočekale umiljato janje heheheheeee
Žao mi je što sam morala tako brzo odjuriti ali žurila sam na vlak - kad nisam iz zg.
cure super ste!!!!!!
VEEEELIKAAAA PUSAAAAA!!!!!!!!!!!!
iva_luca moje je Vedri sasvim dobro prihvatio povratak kući, al tek mu jedna sve se bojim već sada što će biti s dvije, mala je Luca bila zakon dok je s tvojim perlama trčakarala po kafiću, a Vedri je pratio očaran njezinom ljepotom, a bome i sjajnim perlama
Dječica su bila preslatka, i jako su se dobro snašla kafiću. Žao mi je što sam tako brzo morala ići i tako propustila lucinu interakciju s ostalim gostima... Ženo-zmaj, pa nisam znala da si trudnasad mi je pogled pao na tvoj potpis. Pa ti si to ekspresno obavila. Gdje si bila u postupku?
Veliki pozdrav svima! Kavica je bila super, društvo odlično! Jedva čekam sljedeću.
Žena zmaj, ovo su sjajne vijesti! Čestitke novim trudnicama, Kadauna sretno do kraja, sljedeći put ćeš nam dakle predstaviti Uršu!![]()
Drago mi je da ste se lijepo provele... da ima trudnica, dječice...prekrasno!
Kao i uvijek žalim duboko što nemam mogućnost biti s vama i sve vas upoznati osobno.
Do slijedećeg puta![]()
Posljednje uređivanje od BHany : 21.01.2011. at 11:46