Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 112 od 112

Tema: ZG forumska kavica, srijeda 19.01.2011. - 17 sati u Lemonu (ZG, blizu Trga)

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Nestrpljivo sam cekala izvjestaj sa kave zaleci sto nisam bila s vama. A malo je falilo da budem...

Iz popisa vidim da sam propustila priliku upoznati par osoba koje bih vrlo rado, kao npr. inu33, piricu, vikki, Marchie37..., a bome i zenu zmaj koja nas je na predzadnjoj kavi sve zaintrigirala!

Osim toga ovaj izvjestaj bas i nije neki jer iz njega se nista ne da iscitati s kakvim temama ste se bavili, koga ste ogovarali, jeste li kakve povjerljive informacije sirili...

Do sljedece kavice ocekujem da ce se desiti neke izvanredne stvari i u tom slucaju je niposto ne propustam!

mare41

ali meni je ovo bila prva kava, ja nisam bila na predzadnjoj........ )))

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Žena zmaj, hvala na komplimentu za moje dijete!
    Samo, ti si otišla netom prije nego se ona "probudila" - trčala je počasne krugove oko stolova, pa malo do ulaza i tu i tamo komunicirala s gostima lokala, konobarima.....

Jedva sam ju izvela vani.

Ali, pravi je pakao nastupio kad smo zakoračili u stan: mama oću ić u kafić, mama oću ić, mama vodi meeeeee ...... Bilo je ozbiljnog plača (onog sa suzama), bacanja po podu i otimanja iz naručja.

Pa mi vi sad recite da mi dijete nije na vrijeme shvatilo što su tulumi

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj žena zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    ali meni je ovo bila prva kava, ja nisam bila na predzadnjoj........ )))
    Znam to vrlo dobro, ali vec onda se na kavi tvoje ime spominjalo...

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

baš mi je drago da ste se zabavile..a ja se predbilježavam za kasno proljetne kad se vraćam u ZG (do 31.7. kad organiziram velikiii tulum u čast konačnog povratka domu svome).. do tada se nadam ponekoj riječkoj kavici s Aurorom i ostalim Ri curama.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja se duboko ispričavam za nedolazak, radila sam do pol9 a onda jurila doma malom peseku jer je muž ostao ne poslovnom sastanku
    Inače smo blizu Bundeka a uskoro će i peso moć do tamo

Velka pusa i jako mi je žao

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Svima i do sljedećeg puta!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Znam to vrlo dobro, ali vec onda se na kavi tvoje ime spominjalo...
    eeeeeee to nisam znala.....znači svi su bili znatiželjni koja je ta??? sigurno ste očekivale neku koja riga vatru gdje god se pojavi, a dočekale umiljato janje heheheheeee
    Žao mi je što sam morala tako brzo odjuriti ali žurila sam na vlak - kad nisam iz zg.
    cure super ste!!!!!!

VEEEELIKAAAA PUSAAAAA!!!!!!!!!!!!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

iva_luca moje je Vedri sasvim dobro prihvatio povratak kući, al tek mu jedna sve se bojim već sada što će biti s dvije, mala je Luca bila zakon dok je s tvojim perlama trčakarala po kafiću, a Vedri je pratio očaran njezinom ljepotom, a bome i sjajnim perlama

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dječica su bila preslatka, i jako su se dobro snašla kafiću. Žao mi je što sam tako brzo morala ići i tako propustila lucinu interakciju s ostalim gostima... Ženo-zmaj, pa nisam znala da si trudna sad mi je pogled pao na tvoj potpis. Pa ti si to ekspresno obavila. Gdje si bila u postupku?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Dječica su bila preslatka, i jako su se dobro snašla kafiću. Žao mi je što sam tako brzo morala ići i tako propustila lucinu interakciju s ostalim gostima... Ženo-zmaj, pa nisam znala da si trudna sad mi je pogled pao na tvoj potpis. Pa ti si to ekspresno obavila. Gdje si bila u postupku?
    Nismo ni došli do postupkka...ostala sam PRIRODNO TRUDNA!!!!!!!!! I sve smo šokirali a i sami sebe....
    To je bio najljepši poklon za sv.Nikolu

Želim vam svima ovakvo čudo da "slučajno" ostanete trudne ko i ja.....

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Veliki pozdrav svima! Kavica je bila super, društvo odlično! Jedva čekam sljedeću.

Žena zmaj, ovo su sjajne vijesti! Čestitke novim trudnicama, Kadauna sretno do kraja, sljedeći put ćeš nam dakle predstaviti Uršu!

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Drago mi je da ste se lijepo provele... da ima trudnica, dječice...prekrasno!
    Kao i uvijek žalim duboko što nemam mogućnost biti s vama i sve vas upoznati osobno.

Do slijedećeg puta
    Posljednje uređivanje od BHany : 21.01.2011. at 11:46

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •