-
Uglavnom čitam o vašim iskustvima pa sam, evo, došla i do teme Gospićkog rodilišta. Moja beba se takoder rodila u tom rodilištu 2011. i uistinu sam zadovoljna!!! Istina, čula sam svakakvih priča, ali neke mame to uveličaju, nekima uistinu bude grozno a nekima super!
Porod je prošao dobro. Imali smo malih komlikacija ali se sve dobro zavrsilo!!!!
A niije ni dugo trajalo. Istina, drip su mi dali bez da su pitali. Pokusali su izbjeci rezanje, ali kako je došlo do komplikacija morali su ali rezanje su najavili tako da sam mogla reci i NE!. Sve u svemu, jako sam zadovoljna s porodom. Brzo i sretno!
Mm nije bio na porodu jer ja nisam bila za to. Da je inzistirao popustila bi ali u mojoj glavi tamo nije mjesto mužu (svaka čast, nemam ništa protiv, ovo je samo moje osobno). Da smo odlučili suprotno trebali smo proći tečaj i tada bi mogao prisustovati i mm.
Beba je bila samnom u sobi od prvog trenutka. Noću sam mogla tražiti da bude s njima kako bi se mogla odmoriti. No bila je i situacija kada, kao i u Thannynu slucaju, dežurne sestre nije bilo. Djete je pocelo plakati jer je gladno a nje nigdje da mi napravi bocicu. Tek kada smo placom probudili i ostale bebe ona se pojavila. Kako bebu ujutro odnesu na kupanje i presvlačenje htjela sam iskoristiti priliku i malo se osvježit no kada se ta ista sestra (koju smo sabirali u noćnim satima) vratila sa mojom bebom opsovala me jer sam se otusirala i koristila miris (sapun)! Nisam mogla vjerovati da te netko može opsovati zato što brineš o svojoj higijeni!
Zasto je bila protiv tuširanja, mirisa? - Pojma nemam!
Uglavnom, sve negativno što se dogodilo tokom mog boravka u rodilištu dogadalo se samo za vrijeme radnog vremena jedne sestre! Ostale su uistinu bile super. Stalno su dolazile, tražile da prečuvaju djete kako bi se ja odmorila, dozvoljavale mi da budem prisutna bebinu kupanju (koje nije pod malzom vode)... stvarno sam s ostatkom prezadovoljna!
Ne planiram bježati od ovog rodilišta! Usluga, čistoća, hrana, ... (osim te jedne sestre kojoj je ocito vec dosta ali i s njom se uz par ljubaznih recenica uspostavi lijep odnos
) Nalazim se na pola puta do dva rodilišta ali ipak za sljedeći put biram ponovno Gospić.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma