Nevjerojatno kako se stavovi promijene u par mjeseci, sjećam se kako sam prije pola godine čitala ovu temu i mislila si kako ste svi redom opaljeni mokrom swingerskom krpom po glavi 8) , a sad mi je ovo što pišete najnormalnije. Mi još nismo swingali, ali je sve izglednije da ćemo na moru imati generalnu probu za Pixiese. Naime, dijete mi odbija bočicu (pametno moje), pa ako ne skuži šalicu, Nika se ponudila da će biti na stand-byu ta dva sata dok sam na koncertu...Hehe, da mi je to netko rekao prije pola godine...

I još jedna vesela anegdota, prije nekih mjesec dana, Nika i njezina familija i moji dečki i ja bili smo kod zajedničkih prijatelja. I cica Tim, cica Kaleb, a Ben se baš htio igrati sa mnom. I veli on meni "Možeš dati Kaleba mami, ima i ona cicu."
Nakon što se to nije dogodilo, Ben nije posustao: "Ajde sad ti malo doji Timija, a mama neka doji Kaleba". Mi smo popadali od smijeha. Naravno da je klincima to savršeno normalno, cica je izvor hrane, odrasli su ti koji su "zaprljani" pa tome pridodaju neke druge konotacije.