Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 328

Tema: zasto partneri varaju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno zasto partneri varaju

vecina mojih muskih poznanika vara svoje zivotne partnerice

vele da su im zene zatucane u sexu, da ih ne zadovoljavaju i varaju. kako sam sa nekima nekad davno prije bila intimna za njih mogu reci da su upravo oni losi u krevetu i da su talenti za ubijanje ideja i inspiracije

dio njih veli da se ne osjecaju krivima jer ih zena odbije i po njima je to legitimno zeleno svjetlo

po nekim statistikama preko 60% partnera vara (moguce da sam krivo zapamtila)

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

razlog je jednostavan: u osnovi smo poligamna bića koja plivaju u društveno nametnutoj monogamiji...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zato sto su slabici koji ne postuju instituciju braka tj. zajednice. Zato sto sve gledaju crno-bijelo. Aha, zena mi neda idem trazit kod druge. Ne zapitaju se dal je mozda zena nezadovoljna pa, eto, nema ni volje ni zelje za sexom. To je po meni tipican primjer egoizma i sebicnosti.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    vecina mojih muskih poznanika vara svoje zivotne partnerice

vele da su im zene zatucane u sexu, da ih ne zadovoljavaju i varaju. kako sam sa nekima nekad davno prije bila intimna za njih mogu reci da su upravo oni losi u krevetu i da su talenti za ubijanje ideja i inspiracije

dio njih veli da se ne osjecaju krivima jer ih zena odbije i po njima je to legitimno zeleno svjetlo

po nekim statistikama preko 60% partnera vara (moguce da sam krivo zapamtila)
    i eto ti odgovora

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zanimljivo pitanje

mislim da je to kod muškaraca evolucijski i genetski uvjetovano; ono, da "posiju svoje sjeme" na čim više mjesta
    pretpostavljam da je više izraženo kod muškaraca s višom razinom testosterona

naravno da ne bi smjeli biti robovi svoje biologije

takvi serijski varalice mi se najviše gade

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a ima i dosta u komunikaciji, tj. nedostatku iste
    mislim na seksualnu komunikaciju

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
    razlog je jednostavan: u osnovi smo poligamna bića koja plivaju u društveno nametnutoj monogamiji...
    Isto mislim.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    zanimljivo pitanje

mislim da je to kod muškaraca evolucijski i genetski uvjetovano; ono, da "posiju svoje sjeme" na čim više mjesta
    pretpostavljam da je više izraženo kod muškaraca s višom razinom testosterona

naravno da ne bi smjeli biti robovi svoje biologije

takvi serijski varalice mi se najviše gade
    Ali oni zapravo ne žele doslovno posijati sjeme (kao što je to slučaj sa životinjama). Zapravo, prilično sam sigurna da im nije na kraj pameti ljubavnicu "oploditi".

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Stray, opet.

Zašto varaju?

Pa hoće im se. Čini se da je danas dosta raširen hedonizam, a neki principi u određenom krugu ljudi više i nisu bitni.

A očigledno se i može. Ovi koje spominješ to rade svjesno, znači, misle da će njihova gospođa/gospodin preko toga prijeći, ili im je svejedno, dakle baš im i nije stalo do očuvanja obitelji i do sreće njihove djece.

Samo što ti pišeš o muškarcima, a u statistici to, pretpostavljam, nisu samo muškarci.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja mislim da bi bolje pitanje za filozofski bilo - zasto ne varaju

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da bi bolje pitanje za filozofski bilo - zasto ne varaju
    x.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa Vidi poruku
    Ali oni zapravo ne žele doslovno posijati sjeme (kao što je to slučaj sa životinjama). Zapravo, prilično sam sigurna da im nije na kraj pameti ljubavnicu "oploditi".
    Naravno da ne žele doslovno, tj. svjesno, ali to je taj mehanizam.
    Slično kao kanoni ljepote - većini muškaraca su najprivlačnije žene sa širim bokovima, velikim grudima i oblom guzom jer se, na nekoj podsvjesnoj razini, takve smatraju najplodnijima.
    Ima toga dosta u literaturi, a i dosta dokumentaraca je napravljeno na tu temu. Samo što ja to ne znam tako lijepo objasniti.

U svakom slučaju, pričam o onome što nam je usađeno u genima. Nikako ne na doslovnoj i svjesnoj razini.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a i s dutkom lutkom se mogu složiti.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Imaš pravo laumi. Nego, mislim da ipak nije varanje rezervirano za muški rod, samo žene bolje šute

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

naravno da nije rezervirano samo za muški rod, dobro si rekla.
    ja sam pisala o tom biološkom faktoru kod muškaraca.

jbg, lakše je varati nego održavati kvalitetnu komunikaciju (općenito i u krevetu) i truditi oko svojeg partnera/partnerice.
    nije teško spavati jednom sa 100 osoba, nego s jednom osobom 100 puta i da to bude dobro.

MM kaže da za ništa na svijetu ne bi mijenjao taj osjećaj bliskosti i povjerenja koji imaš kad si dugo u vezi.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    a i s dutkom lutkom se mogu složiti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mislim da je to ipak kulturološka stvar, a ne biološka.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    varanje ili ne-varanje

ovako, ja mislim da nije toliko bitan spol koliko je bitna prilika. ono, prilika čini lopova. a silom prilika muškarci su ti koji imaju više prilika.
    puno si vani, putovanja, ručkovi, večere, malo noćni izlasci, malo šank - lakše je prevariti nego kad radiš od 8 do 4, oboje, pa doma, obaveze su jednakomjerno podijeljene, pa ručak, večera, djeca, film do pola i spavanje.
    u prvom slučaju, nećeš prvi put past, ni peti, al kad se prilike ponavljaju iz dana u dan...

evo da sam ja sevka, i da mi se nabacuje kralj bakra, lep, pametan, obrazovan, šarmantan, pa ko bi mu odolio
    nasreću, il nažalost, nisam sigurna još koja varijanta života je bolja ) - nisam sevka, pa mm može mirno spavat.
    a bome nije ni on kralj bakra, pa i ja mirno spavam

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jes, bitna je prilika, a prilike su kulturološki i biološki uvjetovane (ukratko: briga za djecu smanjuje i prilike (ako izuzmemo priče vodoinstalater i susjed), ali, možda još bitnije, energiju.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    hm... da nije nimalo biološka, ja sam uvjerenja da bi nama sistem onda bio napravljen tako da nakon što staviš prsten na ruku, da ti se sistem ugasi po tom pitanju. Ono, to je sad riješeno idemo dalje u ostalim sferama života. I nema više paljenja sistema po tom pitanju.

A nije tako. I zašto mi nitko, kad sam bila mala, nije rekao da to nije tako? Sve su krive pepeljuge, trnoružice i ostale koje su živjele "happily ever after"

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam za svaki slučaj mm-u rasporedila brojne obveze s djecom
    zlu ne trebalo.

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

cvijeta , nasmija me brate
    mislim da je usevkinu slučaju najbitniji epitet kralja bakra bio bogat

varanja je bilo oduvijek i bit će zauvijek... iz milijun razloga...ja sam kao šiparica mislila kako je prevara najgora stvar koja ti se može dogoditi u braku... nije definitvno najbolja, ali realno sad iz nekih ozbiljnijih godina gledajući, puno gore od prevare je meni kad te partner iznevjeri, izgubi poštovanje...pa jel to dovede do nevjere... ja znam da više stvarno više ništa ne znam...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ovo je vječna tema. Inspiracija romana, filmova...a u stvarnom životu opet i uvijek teško dokučiva. Mene si baš ubola njome, provlači mi se mislima, a nekako je baš ne bih rado uzgajala.

Svojedobno, u danima bez velike odgovornosti, naslušala sam se muških jadikovki, kao što je natuknula Stray, o vlastitim ženama, kako su uvijek umorne i nezainteresirane za seks, i šala u stilu da seks u braku izumire. Branila sam žene zbog ženske solidarnosti iako to istinski nisam shvaćala. Govorila da se muškarci nedovoljno trude oko svojih žena a očekuju da su uvijek spremne za sve.
    Neopterećena i s minornim obavezama, kakve mi se iz ove perspektive čine, onomad nisam shvaćala kako neke žene mogu zapasti u takva stanja. Bio mi je to cijeli SF. I život mi je pokazao kako mogu. Sad sam ja ta umorna žena! Taj prototip o kojem sam se toliko naslušala. Strava!

Jednostavno, nakon poroda, libido mi je otišao u nepovrat, i ne mogu reći da se moj muž ne trudi i zahtijeva nemoguće. Ponekad mislim da sam više umorna od misli i svih kombinacija u glavi o svakodnevnici nego doista od tog i takvog praktičnog života. Tko će kupit kruh, šta ću kuhat, gdje ću provesti jutro s malim, kad će ga MM uzet, koje režije nisam platila, trebam li mami poslati novaca itd. Premalo, ništa vremena za nas, u vječnom mimoilaženju, nas dvoje gubimo najprije duhovnu a onda i fizičku bliskost. Svjesni smo toga i ne napadamo se. Ali neminovno je da nam nije bajno. Njemu pogotovo s tom nautaženom željom. A meni pogotovo s velikim pritiskom svega što želim napraviti u danu. Razumijem taj nagon za seksom koja neke muškarce natjera na prevaru ne zbog nevoljenja nego zbog životinjske potrebe, primjerice. Koja je neutažena danima, mjesecima. Ali uz sve razumijevanje ovoga svijeta, ne bih je opravdala.
    Ne mislim da mi je išta lošije od mnogih drugih. Ali iz ove perspektive i nekog zarona u sebe, došla sam do jednog zaključka, koji vrijedi za mene, ali možda i za još neke:

- Meni (ženama) je potreban kontekst, priča koja bi dovela do intimne bliskosti, potrebna mi je ugodna atmosfera,čaša vina, opuštanje, primarno mozga (najvažnijeg seksualnog organa). Za to je uvijek malo vremena. Muškarcima je to manje bitno, goni ih kemija i fizika, iako je i njima važna bliskost i ljubav u intimnom povezivanju. Na kraju dana, kad se sretnemo, ostaje vremena samo za prasnut se, u intimi svoga doma. Što je meni nepoticajno. I onda lako i ja mogu ispast konzervativna i dosadna u seksu. Pa naravno, kad ga ni ne doživim kako treba. Kao prvo sve nešto na brzinu, više kao obaveza nego kao gušt. Kao drugo, u kući sam nekako uvijek majka i domačica i spremačica, ne-seksi. Ja bih se tako rado spremila, obukla, namirisala i da smo negdje drugdje. Što reć, zahtjevna žena. Ima li vas još?

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

asa , u sridu tri punta!
    ima nas, ima, rado bih umjesto rezanja luka, spavala samo u parfemu , ali onda mi moja djeca vjerojatno sama znala brojeve raznih dostava hrane

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj miniminia prvotno napisa Vidi poruku
    asa , u sridu tri punta!
    ima nas, ima, rado bih umjesto rezanja luka, spavala samo u parfemu , ali onda mi moja djeca vjerojatno sama znala brojeve raznih dostava hrane
    Hahaha. Dostava... Pazi, ti ih imaš više, ja sam tek na jednom djetetu i bračnom stažu od 4 godine a već mi je tako. Rekao mi muž da ako ćemo imat drugo dijete, da hoće - "skromnih 3 mjeseca seksa u kontinuitetu 3x tjedno". Ja sam samo ko tužni koker španijel pogledala i u stilu Robija K rekla: Tupilo od nekuženja. Šalu, na stranu, laknulo mi je sad kad si se i ti prijavila...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

asa, super si sve opisala. Točno je tako kad si mlada mama. Ali prođe se tu i raznih faza, libido raste i pada. Sjećam se da je nakon rođenja prvog djeteta mm jednom razočarano zaključio da ćemo se poseksati još jednom u životu, kad odlučimo da je vrijeme za drugo dijete, i to je to.
    Na sreću, moj se libido s vremenom ipak oporavio, pa smo imali i razdoblja totalnog blagostanja
    Ali ako s druge strane imaš muškarca koji nema razumijevanja i uopće se ne trudi razumijeti, onda uskoro vjerojatno imaš i varalicu (ne mislim na tebe, govorim općenito). Jer činjenica je da kad imaš malo dijete nema šanse da istovremeno budeš i napaljena ljubavnica (doduše, bilo je i takvih na forumu, ali ta je iznimka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moj libido je povezan jedino s naspavanosti-znači kad se naspavam kak treba ponašam se ko šiparica .
    Shodno tome, nama je blagostanje u tom smislu kad sam ja na godišnjem.

A kaj se varanja tiče...
    Mislim da muškarci varaju jer im je lakše izbjegavat probleme nego ih rješavati. Oni se ne rastaju jer su nezadovoljni, ne idu bračnom savjetniku, nego varaju. Rastat će se jedino ako ljubavnici naprave dijete ili ako ih žena prokonta pa im spakira kufere.

Žene... ne znam, mislim da varaju ako se zaljube, ako za baš zapale za nekog (emocionalno). Sad, zašto se žena u braku zapali za nekog tko joj nije muž o tome bi se dalo diskutirati.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj asa prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je vječna tema. Inspiracija romana, filmova...a u stvarnom životu opet i uvijek teško dokučiva. Mene si baš ubola njome, provlači mi se mislima, a nekako je baš ne bih rado uzgajala.

Svojedobno, u danima bez velike odgovornosti, naslušala sam se muških jadikovki, kao što je natuknula Stray, o vlastitim ženama, kako su uvijek umorne i nezainteresirane za seks, i šala u stilu da seks u braku izumire. Branila sam žene zbog ženske solidarnosti iako to istinski nisam shvaćala. Govorila da se muškarci nedovoljno trude oko svojih žena a očekuju da su uvijek spremne za sve.
    Neopterećena i s minornim obavezama, kakve mi se iz ove perspektive čine, onomad nisam shvaćala kako neke žene mogu zapasti u takva stanja. Bio mi je to cijeli SF. I život mi je pokazao kako mogu. Sad sam ja ta umorna žena! Taj prototip o kojem sam se toliko naslušala. Strava!

Jednostavno, nakon poroda, libido mi je otišao u nepovrat, i ne mogu reći da se moj muž ne trudi i zahtijeva nemoguće. Ponekad mislim da sam više umorna od misli i svih kombinacija u glavi o svakodnevnici nego doista od tog i takvog praktičnog života. Tko će kupit kruh, šta ću kuhat, gdje ću provesti jutro s malim, kad će ga MM uzet, koje režije nisam platila, trebam li mami poslati novaca itd. Premalo, ništa vremena za nas, u vječnom mimoilaženju, nas dvoje gubimo najprije duhovnu a onda i fizičku bliskost. Svjesni smo toga i ne napadamo se. Ali neminovno je da nam nije bajno. Njemu pogotovo s tom nautaženom željom. A meni pogotovo s velikim pritiskom svega što želim napraviti u danu. Razumijem taj nagon za seksom koja neke muškarce natjera na prevaru ne zbog nevoljenja nego zbog životinjske potrebe, primjerice. Koja je neutažena danima, mjesecima. Ali uz sve razumijevanje ovoga svijeta, ne bih je opravdala.
    Ne mislim da mi je išta lošije od mnogih drugih. Ali iz ove perspektive i nekog zarona u sebe, došla sam do jednog zaključka, koji vrijedi za mene, ali možda i za još neke:

- Meni (ženama) je potreban kontekst, priča koja bi dovela do intimne bliskosti, potrebna mi je ugodna atmosfera,čaša vina, opuštanje, primarno mozga (najvažnijeg seksualnog organa). Za to je uvijek malo vremena. Muškarcima je to manje bitno, goni ih kemija i fizika, iako je i njima važna bliskost i ljubav u intimnom povezivanju. Na kraju dana, kad se sretnemo, ostaje vremena samo za prasnut se, u intimi svoga doma. Što je meni nepoticajno. I onda lako i ja mogu ispast konzervativna i dosadna u seksu. Pa naravno, kad ga ni ne doživim kako treba. Kao prvo sve nešto na brzinu, više kao obaveza nego kao gušt. Kao drugo, u kući sam nekako uvijek majka i domačica i spremačica, ne-seksi. Ja bih se tako rado spremila, obukla, namirisala i da smo negdje drugdje. Što reć, zahtjevna žena. Ima li vas još?
    potpis na cijeli post

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Na to pitanje ima sto odgovora koji mi se čine ispravni a onda mi se opet čine neispravni.
    Mislim da varaju ako nešto nije u redu u vezi, braku ili nema dovoljno bliskosti, seksa, komunikacije, ljubavi itd.
    Mislila sam prije da svi muškarci varaju dok nisam upoznala MM (valjda me neće demantirati ).
    I istina je intimni život prije i poslije djece nije isti količinski ali smo i dalje bliski i nježni i razgovaramo o svemu i smijemo se ponekad tome. I dan danas ima trenutaka da osjećamo one leptiriće kao da smo se tek upoznali i mislim da u takvoj vezi ne razmišljaš o varanju.
    Jedan naš prijatelj je jednom rekao da on jako voli svoju tada curu a danas ženu ali da on neće propustiti priliku a meni to nekako ne pije vodu jer ja ne mogu niti zamisliti otići u krevet s nekim drugim.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne mogu niti zamisliti otići u krevet s nekim drugim.
    niti s kraljem bakra?
    pustimo što je bogat, al obrazovan, šarmantan, ma pala bi i ti, sto posto...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jooj kakva je situacija prije bih pala na ovo bogat a ovo obrazovan i šarmantan manje važno

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    jooj kakva je situacija prije bih pala na ovo bogat a ovo obrazovan i šarmantan manje važno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zaboravila sam napisati moment da se zale na zene koje su konzervativne u sexu i da uopce nisu za eksperimentiranje (to su isto navodili kao argument kojim si daju zeleno svjetlo za varanje)

koliko god se trudili dobar dio kucnih poslova i dalje je na zeni. sad je pitanje da li treba ostaviti partnera da recimo hoda u zguzvanim kosuljama pa stediti energiju za sex ?

sa druge strane vidim da su zene moje generacije stvarno obiljezene kucnim odgojem i idejama o sexu koje im je nametala obitelj i eventualno crkva. vidim da se muce same sa sobom da se otvore i onda mahnitim rintanjem po kuci pokusavaju dati do znanja da im je stalo do partnera

(nemam pojma po kojim su kriterijima birale ali vjerovatno kad biras mlad i neiskusan jos uvijek svijet vidis kroz ruzicaste naocale pa ti se to poslje tresne o glavu)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nekako mi se čini da današnje žene nisu baš nešto konzervativne u seksu (ili to možda gledam prema sebi)
    baš bih mogla malo s prijateljicama prodiskutirati o tome

mislim da je i tu najbitnija komunikacija
    normalan muškarac, ako mu žena objasni kako se osjeća (npr. umorna je, nesigurna u sebe i svoj izgled, itd.) bi trebao moći sagledati situaciju iz njezinih cipela i shvatiti da se ne radi o tome da ona njega odbija, već da je jednostavno npr. premorena
    pa šta se onda on ne bi ponudio nešto napraviti po kući ili oko djece, a žena da se malo posveti sebi; tada bi sigurno bila raspoloženija za seks

mislim da je seks samo odraz odnosa dotičnog para
    ako u odnosu sve štima - komunikacija je dobra, međusobno se poštuju i uvažavaju, dijele obaveze oko kuće i djece - smatram da i bi i sa seksom trebalo biti sve ok; tj. ako u vezi toga ima problema, mislim da se to da riješiti razgovorom i međusobnim uvažavanjem potreba

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mislim stray da bi ti muškarci o kojima pišeš trebali odrasti i kad već varaju bar držati jezik za zubima, a ne još i olajavati svoje žene okolo.
    povod za varanje će si oni, očito, lako naći, ali problem nije u njihovim ženama nego u njima.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala zahtjevnim ženama što se hrabro potpisaste. Vjerujte, lakše mi je. Još kad bih mogla mužu reći: "Znaš, nisam samo ja luđakinja, ima ih još na forumu koje su rekle da je i njima tako." Mislim, reći ću mu.
    A zamisli njih, muškarce, kad bi se na pivu izjadali jedni drugima i rekli to što si mi kažemo - i njima bi bilo lakše. Ali njima je to teško prevalit preko usta, vjerojatno samo u šali dometnu i koprcaju se blatu i misle da je samo njihovo tako gusto i duboko.

Čitala sam tu na forumu priče o libidu, stvarno sve treba uzeti s rezervom, nakon dva, tri mjeseca, pišu mnoge. Ja ni nakon tri godine nisam sva svoja, ljudi moji. Nisam se usudila ni riječ ispisati. Muž mi često kaže: Ja samo hoću onu od prije, gdje je otišla, hoću je natrag! Ali ima samo naprijed. Ostaje nam to što se volimo. Kao da i on i ja ne primijetimo nekog i neku, poznanik, kolegica ti dobaci kompliment, šaljivi komentar, a ti sav nekako ushićen, kao dijete. Ali znaš gdje ti je mjesto, kome pripadaš, gdje se vraćaš nakon svih izgubljenih bitki, s kime dijeliš male pobjede.... Sretno vam ljudi!

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

cvijeta, bas si me nasmijala.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    zaboravila sam napisati moment da se zale na zene koje su konzervativne u sexu i da uopce nisu za eksperimentiranje (to su isto navodili kao argument kojim si daju zeleno svjetlo za varanje)

koliko god se trudili dobar dio kucnih poslova i dalje je na zeni. sad je pitanje da li treba ostaviti partnera da recimo hoda u zguzvanim kosuljama pa stediti energiju za sex ?

sa druge strane vidim da su zene moje generacije stvarno obiljezene kucnim odgojem i idejama o sexu koje im je nametala obitelj i eventualno crkva. vidim da se muce same sa sobom da se otvore i onda mahnitim rintanjem po kuci pokusavaju dati do znanja da im je stalo do partnera

(nemam pojma po kojim su kriterijima birale ali vjerovatno kad biras mlad i neiskusan jos uvijek svijet vidis kroz ruzicaste naocale pa ti se to poslje tresne o glavu)
    Dadada, točno sve! Ma mi same od sebe zbog odgoja i baštine očekujemo da smo puno toga, naše mame su bile takve, većini! Žene, majke, kućanice, poslovne žene, ne nužno tim redoslijedom. Ja sam recimo tipična žena-dijete, jedva se ustajem iz kreveta, s niskim tlakom, nisam vična kućanskim poslovima, ne volim kuhati, odlično igram neke sportove i obožavam razgovarati s drugom djecom i buljiti u zid. Ali ipak, čini mi se da najviše u danu radim ono što ne volim. Uspijevam ne biti ljuta zbog toga. A u seksu bih bila maštovitija i zdušnija kad bih se još i znala opustiti i ugasiti mozak bar nakratko! Pih!

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja se slazem sa Superman i ivaricom

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja potpisujem cvijetu, rekli bi stari ljudi, nitko nije suh iz vode izaš'o. Šalim se naravno tko neće neća, ali ovi neodlučni bolje da se ne timbildaju po bazenima. Meni je bio fantastičan neki tamburaš na tv u godinama, al onak pravi bećar. Svirali oni na nekoj reviji,nekom eventu i pita ga ona neka tupa voditeljica onak u živo " jel gledate vi ove lijepe cure" a on "ne gledam" ni 5 ni 6 pravo u kameru,ja crkla od smijeha, voditeljica je izgeldala ko da je nju osobno uvrijedio jedvaj nešto promumljala nakon toga. Ma zna čoek poso LOL

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne stizem sad procitati sve (ali budem ) ali - varaju (i muskarci i zene) zato sto nemaju, daprostite, muda reci da im se - ne da. Da zele nesto novo. Ili samo drugacije. Opcenito im, jelte, ne funkcionira komunikacija.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

MM kaže da prilika čini lopova, i da treba izbjegavat prilike. Ja se nekako slažem, jer nije da ne bih i ja mogla prevarit, al nisam, evo već 15 god. Kaže on da nije niti on.

asa, nakon rođenja prvog djeteta i meni je nekako slično bilo, što se tiće libida, a moram priznati da je i sada tako, samo što sada znam da je sada faza i da će proći, što prvi put nisam znala pa sam bila van sebe.

Treba se malo nekad i posvađat, pomirba je onda "čarobna"

Treba malog znat držat u gaćama, a ne se izvlačit na poligamiju!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj asa prvotno napisa Vidi poruku

I ja sam prošla kojekakve faze, umorna, ljuta, rezignirana, pa bi ovo ono...
    Konačno mi je sve to isparilo iz glave.
    Shvatila sam da je seks jedno od najvažnijih ljepila naše veze.
    I skužila sam koliko nam to nedostaje, posebno i na poseban način muškarcima. Kad mi mm kaže da u suhim periodima svake dvije minute pomisli na seks, meni ga stvarno dođe žao. Ne dolazi u obzir da fantaziramo oko toga.
    Jednostavno nisam u poziciji da prvo plešem, jedem, smijem se pod svijećama, pa čuda izvodim... mi smo bračni par s djecom i kućom, i uživamo onako kako stignemo, možemo, i to nam je prioritet. Svaki dan gledam da ostanem normalna i odmorna za njega. Pa za njega sam se udala, njega odabrala, naša je veza temelj i ovog dvorca i ovih dvorjana i cijele parade.
    On za mene, hvala na pitanju, ima snage i noću i danju i umoran i svakakv - jer je muško...
    POnekad se moram podsjećati koliko je to važno - jer mi pobjegne ispod svih dnevnih obaveza. Pa čitam npr. ovakve knjige
    http://www.amazon.com/Honey-Dont-Hav.../dp/0825426936
    I uživam, i razumijem kako je njemu, i meni, i nama.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Svaka cast Ifigenija!

Kod nas je najveci problem njegov terenski posao, ja sam navikla na sex vikendom ako je doma. Pa kad dode na godisnji ja se jednostavno ne sjetim. Eto, iskreno, nakon 9 godina takvog zivota to je tako. I sigurno da on ima prilika, ipak odlazi van grada, van zemlje, sanse da ja saznam su ravne nuli. Ja neidem nikud, kucanica sam, ne radim, sad sam i trudna, nemam volje... Potrudim se tu i tamo ali jednostavno nisam tip koji ce ispunjavat bracne obaveze zato sto mi je to duznost. Ja to moram zeljeti.
    I zato me uzasno zivcira Zuzi Jelinek sa svojim "muskarcu se uvijek mora dati" forama.
    Posljednje uređivanje od koksy : 12.01.2011. at 21:22

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Koksy, ko žena ženi ću ti reć, jer mi se priča večeras - nama se neće htjet kao nekad, jer jednostavno nemamo vremena za osjetit te stvari kao nekad. I onda lišimo i sebe i njih tog užitka, ... a u biti - kako kaže ona žena iz knjige - mi si moramo složiti to u glavi, i kad počnemo sa seksom, i željet ćemo ga, i što se više naviknemo, i uđemo u tu foru, bit će nam i ljepše i bogatije i bolje. Govorim iz vlastitog iskustva, i by the book.

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ifigenija super si to napisala.upravo je to i bit problema-uvijek neki razlog.
    Svaki dan gledam da ostanem normalna i odmorna za njega. Pa za njega sam se udala, njega odabrala, naša je veza temelj i ovog dvorca i ovih dvorjana i cijele parade.
    ..da ali ponekad nemam snage..
    moram početi čitati knjige

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Slazem se s tobom Ifi ali ja sam teska emotivka i ovisnica o paznji tako da meni ipak treba usputni zagrljaj, spontano kupljeni Kinder pingui, telefonski poziv koji nije po rasporedu...nesto, sitnica, to mi treba da osjetim zelju za njim, za njegovim dodirom, sexom...Ako to ne dobijem mjesec-dva -tri jednostavno nelimam ni ja potrebu da se on osjeti zeljenim. Ne iz inata, nego eto, takav sam tip, mogu davat od sebe beskrajno puno ali ako ne osjetim da mi se vraca jednostavno gubim volju. ponekad pricamo o tome pa se trudimo oboje, ponekad opet upadnemo u kolotecinu zivota... I ako ce on zbog toga nac ljubavnicu ja cu njega smatrati ljencinom koja je izabrala liniju manjeg otpora...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

zaključak: muškarci su po prirodi promiskuitetni
    muškarci samo čekaju di će pogledom okačit neku i potrošit ju
    muškarci u nekim godinama osjete leptiriće u trbuhu i odlete
    muškarcima se uvijek da i naravno da žene moraju nakon cijelog radnog dana (bilo u uredu i doma, ili samo doma) biti normalne i odmorne za Njega, uvaženog gospodina pimpeka

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Negdje sam pročitala da muževi koji ravnopravni sudjeluju u kućanskim poslovima imaju puno bolji seks nego oni koji to ne rade. Jer su im žene naravno odmornije i spremne za akciju.
    Naravno, ponekad smo oboje umorni, želja je tu, ali umor prevlada. Pa se probudimo noću, nađemo se u krevetu...Poslje je tako lijepo spavati...
    Mene recimo nikada nije bolila glava
    I jedna sam od onih koje misle da je seks u braku puno bolji, nakon poroda još i bolji...
    Nije tako čest kao prije (mada je i to što bi ja sad tu napisala nekome često), ali vjerujem da je više toga u kvaliteti.

Nego, nakon duže apstinencije...kaj niste nervozne, razdražljive?

I kakve večere, pripreme, svijeće...Sretan si kaj djeca spavaju i kaj nitko u sobu ne uletava. Tko za svijeće ima vremena?
    A ja dobim volju čim ga vidim pored sebe. slobodnog, a djeca spavaju...I potpisujem ifi

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Treba, ne samo u izgužvanoj košulji, nego nekad i bez ručka, a zgrabiti dragog u onih 12 minuta prije nego što djeca dođu iz škole, vrtića, ustanu....
    Vjerujte, bolje oni to cijene. Pogotovo samoinicijativnost.

Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •