Stranica 2 od 7 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 328

Tema: zasto partneri varaju

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Negdje sam pročitala da muževi koji ravnopravni sudjeluju u kućanskim poslovima imaju puno bolji seks nego oni koji to ne rade. Jer su im žene naravno odmornije i spremne za akciju.
    Naravno, ponekad smo oboje umorni, želja je tu, ali umor prevlada. Pa se probudimo noću, nađemo se u krevetu...Poslje je tako lijepo spavati...
    Mene recimo nikada nije bolila glava
    I jedna sam od onih koje misle da je seks u braku puno bolji, nakon poroda još i bolji...
    Nije tako čest kao prije (mada je i to što bi ja sad tu napisala nekome često), ali vjerujem da je više toga u kvaliteti.

Nego, nakon duže apstinencije...kaj niste nervozne, razdražljive?

I kakve večere, pripreme, svijeće...Sretan si kaj djeca spavaju i kaj nitko u sobu ne uletava. Tko za svijeće ima vremena?
    A ja dobim volju čim ga vidim pored sebe. slobodnog, a djeca spavaju...I potpisujem ifi
    Sve ovo potpisujem(vidi se anice da imaš troje djece )
    I da to je sitina, sex je kao čokolada, što ga češće imaš sve više ti se traži. Zar vi cure, ne osjetite u plodne dane kako divno mirišete, i kako vam se luči pljuvačka, i imate poseban dah, te kako se javi želja da se baš sredite pa neka i po kući, pa kako hodate na neki drugačiji način, da ne kažem o plodnoj sluzi.....
    Pa ako vi ne osjetite, druge, odmornije osjete, i to iskoriste, a muški vam na to idu ko muhe na med. Stvarno ih ne branim, gadi mi se taj njihov način može šta ima na raspolaganju, ali treba djelovati isključivo preventivno, kasno je reagovati.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ne stignem sve čitat, budem, ali evo nešto na temu...
    http://metro-portal.hr/zauzeti-muska...rivlacne/53841
    Posljednje uređivanje od babyboys : 12.01.2011. at 22:53

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hehe, dobro si rekla, preventiva...

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Joj, gdje me nadje ova tema I meni se cini da necu nikada vise biti kao prije. Bas danas sam rekla muzu-kad bi barem netko jedan dan uzeo malu i odveo ju ujutro i vratio navecer...da se mozemo totalno opustiti, lezati u krevetu do kada nam se zeli, biti cijeli dan u pidjami...Ja sam toga bas zeljna...
    A opet ovo sto kaze Ifigenija mi ima smisla. Treba naci nove nacine da se opustimo (citaj:brze nacine), jer jednostavno ne zivimo vise stari zivot. I hvala Bogu da je tako, da me ne shvatite krivo.

Ostaje jos i ona - Zadovoljan roditelj=zadovoljno dijete. Koliko vi radite na tome. Da li imate nekakvu rutinu, tipa: jednom tjedno vrijeme za vas dvoje, ili rjedje? Ili nesto drugo?

Meni je problem sto nemam baka servis i za sve moram placati tetu. Pa onda cesto kalkuliramo jel si mozemo priustiti nekakvo opustanje i koliko ce nas to kostati.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imam susjede s kojima redovno pijem kavice, u braku su 15 god. imaju dvoje djece od 7 i 14 god. Njih dvoje su tipicni bracni par, vode besmislene rasprave, ponekad jedno drugom idu na zivce...ma ono, bas klasika. Ali...svaki dan se sexaju! I na njima se vidi ta neka povezanost na kojoj im, iskreno, zavidim. Ja s njom pijem kavu, on ju zove s posla, ona se rastopi na njegov glas! Nakon toliko godina! I tako ju gledam skoro svaki dan. Bas se vidi da su bliski i ja vjerujem da je sex tu veliki faktor. Pitala sam je kako joj se da, jer i ona radi i vodi kucanstvo i jos dvoje skolaraca... Kaze da je njoj to nacin opustanja, vrijeme kad zaboravlja na posao, djecu, obaveze. Poslje spava ko beba!
    Nazalost, oni su jedini takav par koji poznajem... Ja bi stvarno voljela da je meni tako ali ja protiv sebe ne mogu! Ako mi se neda-neda mi se!
    A ovo sto kaze eris o plodnim danima stoji. Kad smo radili na ovoj bebici, taj tjedan je bilo ludilo! Svaki dan! Hvatali smo se di smo stigli i kak smo stigli. Cak je i on jednom odbio jer je bio iscrpljen
    Al cim sam zatrudnila kao da mi vise ne treba Volim ja njega i zelim ga ali ponekad mi je dosta samo da se zagrlimo, pomazimo...Pa zar svaki put to bas mora vodit do sexa?? Nije li i to nacin povezivanja, osjecaj bliskosti?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Slazem se s tobom Ifi ali ja sam teska emotivka i ovisnica o paznji tako da meni ipak treba usputni zagrljaj, spontano kupljeni Kinder pingui, telefonski poziv koji nije po rasporedu...nesto, sitnica,
    uuu, i meni to treba. ali, kod mene, to nema veze sa seksom. u našim prilikama, seks mi je nešto što je toliko rijetko (AP, koslipiranje i to ), da mi nema veze s pažnjom, ono - daj što daš, bolje išta nego ništa

magriz

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj eris prvotno napisa Vidi poruku
    Treba, ne samo u izgužvanoj košulji, nego nekad i bez ručka, a zgrabiti dragog u onih 12 minuta prije nego što djeca dođu iz škole, vrtića, ustanu....
    Vjerujte, bolje oni to cijene. Pogotovo samoinicijativnost.
    S ovim se svakako slažem.
    Trebam više rabiti tu "strategiju".

Ustvari sam sigurna da bi skoro svaki muškarac nakon tri dana takvog "iznenadnog sexa" sam ispeglao košulju i skuhao ručak.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 13.01.2011. at 07:27

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo da ja odgovorim Anchie zašto ja mislim da je varanje kulturološka stvar, a ne biološka... Prije toga - klanjam se Cvijeti i njenim komentarima o lopovima, Sevki itd. , popravili su mi dan....

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    hm... da nije nimalo biološka, ja sam uvjerenja da bi nama sistem onda bio napravljen tako da nakon što staviš prsten na ruku, da ti se sistem ugasi po tom pitanju. Ono, to je sad riješeno idemo dalje u ostalim sferama života. I nema više paljenja sistema po tom pitanju.

A nije tako. I zašto mi nitko, kad sam bila mala, nije rekao da to nije tako? Sve su krive pepeljuge, trnoružice i ostale koje su živjele "happily ever after"
    Daklem, ovako.... Sam naziv "varanje" uopće ne bi bio takav kad bi kulturno okruženje toleriralo promjenu partnera. A to se ne tolerira.

Osim toga, to nema veze s brakom - stray_cat nije napisala zašto bračni partneri varaju, nego samo partneri...

E, pa, ja mislim da ljudi varaju i šaraju samo zato jer to nije odobreno. Najslađe je zabranjeno voće.

Drugi razlog - ljudi su nezadovoljni, ne nužno seksom (tj. najmanje je tu seks u pitanju) nego životom, a nemaju petlje i kojiput ni mogućnosti nešto promijeniti, pa nalaze "ventil" u takvim izletima.

Treći razlog, koji vrijedi pretežno za mlade, a možda i nezrele osobe - nesigurnost, potreba za dokazivanjem (odabir mlađih partnera koji nemaju iskustva ni mogućnosti za usporedbu, da se ego ne bi ugrozio)

Četvrti razlog, koji vrijedi za ljude srednjih godina. To je strah od starenja i smrti - dokazuješ se da si još poželjan i izvan kolotečine bračnog života.

Peti razlog - ma ne znam.... našlo bi ih se sigurno još.

Ja sam imala "veselu" mladost u kojoj sam se ispucala koliko se moglo (bogme i više nego što je današnjim generacijama prešutno odobreno) i kad sam NAPOKON našla partnera s kojim se moglo i živjeti, a ne samo voditi ljubav (i koji je to isto mislio za mene) tada smo se vjenčali i da prostite, nikad mi kasnije nije palo na pamet šarati okolo, a vjerujem da nije ni mm-u. Ne da nismo smjeli - nemamo mi tih ograda, nego jednostavno se trudimo da nam doma sve klapa (klopa, spolni život, odgoj djece, financije, zdravlje, briga za druge članove obitelji...). Ne ide uvijek lagano, ali ide.

Sad gledam što sam napisala, pa ispada da sam (slučajno) poredala stvari po prioritetima.

S druge strane, bila sam ja prije braka u kojekakvim vezama, nekim vrlo dugačkim ali bez potpisa, pa mogu reći da mi monogamija nije bila prioritet, ali se nisam osjećala dobro u vezama koje nisu bile monogamne. Doduše, to sam samo ja... a mene roditelji nisu odgajali u katoličkom duhu nego su me pustili da sama sastavim svoj sustav vrijednosti (što sam i uspjela, ali nije bilo ni brzo ni lagano). Mijenjanje partnera (ni privremeno ni trajno) nije rješavalo moje nezadovoljstvo i sve dok nisam našla uzrok nezadovoljstva, ništa se nije mijenjalo, dapače, čovjek se obično osjeti "fuj". To je ponekad značilo da treba promijeniti posao, stan, okruženje... a ponekad partnera. Lakše je osjetiti privremeno olakšanje nego skupiti hrabrost i suočiti se sa samim sobom, s društvom, sa odbacivanjem obitelji, s osjećajem dužnosti (bla bla... younameit) i potražiti nešto što NAS zadovoljava. Tek kad smo zadovoljni sami sa sobom, možemo se skrasiti i s nekim drugim. Nažalost, malo je ljudi to spremno učiniti, pa pribjegavaju "varanju".... Ne osuđujem (zapravo, baš me briga za druge) ali bajka koja bi bila jasna uputa što činiti da pronađeš sam sebe još nije napisana. Svatko ju mora pisati sam.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Peti razlog...kad ti žena ili muž (najčešće žena) neda. Znam jedan takav malo stariji bračni par...
    On mu više nije dala (imaju preko 50 što meni nije nikakve opravdanje za ne seks), a on si je našao neku da se troši.
    Ne opravdam ga naravno ali donekle razumijem. Samo ne znam zašto o tome ipak nije popričao prvo sa ženom, reko joj kaj hoće.
    A možda i je pa mu je ona rekla da nema šanse...Ne znam!
    Ponavljam ne opravdavam ga nikako...

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni je prestrašno zamišljati odnos gdje "žena daje" ili "ne daje", kao da je muž psić, a seks kost za nagradu.

I mi imamo malo dijete koje spava s nama u krevetu. I prošli smo porod, zabranjen nam seks u trudnoći itd., ali ja sam svog muža uvijek željela i uvijek sam mu to davala do znanja. Pa i onda kad nam seks fizički nije bio izvediv. I onda kad smo imali samo 5 minuta za sebe. I onda kad pričamo, a oči nam se sklapaju od umora. Mislim da je to jako važno. Komunikacija. Laumi ju je već spomenula. Mislim da je seks savršena preslika komunikacije u braku.
    Što se libida tiče, zabrinula bi se da tu dođe do nekih velikih i dugotrajnih promjena, bilo s moje ili MM-ove strane. I on bi mi bio prva adresa za razgovor o tome. Jedno je nemati želju za seksom mjesec-dva nakon poroda, ali ako govorimo o npr. godinu dana, ne treba to isključivo pripisivati obavezama oko djece.

A ako ima tko povremeno pričuvati djecu, zašto ne? Vrijeme koje bračni par posveti isključivo sebi na dobro je cijeloj obitelji. U to iskreno vjerujem i da parafraziram Ifigeniju taj odnos između supružnika zaista jest žila kucavica svake obitelji, ono na čemu sve počiva. Zašto ne i platiti čuvanje djece ako je to jedini način da budete sami? Stvarno je lako izgubiti se u sitnicama, kućanskim poslovima i svakodnevnim problemima i može biti pogubno za brak.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je prestrašno zamišljati odnos gdje "žena daje" ili "ne daje", kao da je muž psić, a seks kost za nagradu.
    X

Nama je seks često neizvediv iz xy razloga (dijete ne može dugo zaspati, rano ujutro se uvijek netko od njih troje probudi, netko od nas je preumoran, ...), ali ono što mi pomaže je kad znam da me on želi (npr. stisne se uz mene u prolazu, pošalje mi neki zaljubljeni sms, ...) i obratno.
    Između ostaloga, i zato je komunikacija jako bitna.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa naravno da je bitna i komunikacija i želja i sve to što govorite stoji.
    I to "ona mu nije dala" a hebi ga, kak da najkraće to napišem? Nisu se seksali+ što je on nju lagao sve to vrijeme, a do toga je dovelo nedostatak seksa godinama, tj. odbijanje s njene strane zbog godina (nećemo u to uvlačiti brigu oko djeca jer su odavno odrasla) i naravno manjak komunikacije što se i vidi iz posta koji sam napisala...
    Ali evo recimo, to je jedan razlog iliti odgovor na pitanje "zašto partneri varaju". U ovom slučaju je bio muž taj koji vara, ali daleko od toga da nema i obrnutih situacija.
    A ruku na srce, mislim da je u velikoj većini onih parova kojima je komunikacija slabija strana, a da ne govorimo o toleranciji muža za ženu, podjeli kućanskih poslova itd.
    Posljednje uređivanje od ana.m : 13.01.2011. at 10:26

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sex, prije svega, moraš voljeti i cijeniti. To je nagon, znači, niti smo ga mi izmislili, niti će na nama završiti. Ljudi su jedini(molim vas, ispravite me ako griješim) koji mogu imati sex i osim dana za parenje(plodnih dana). Pošto obično ženke privlače mužjake tokom tih dana za parenje, a mi kao vrsta imamo sreću/nesreću da sve ženke/žene neamju u isto vrijeme svoje plodne dane, te u isto vrijeme uskaćujemo i ono malo mogučnostida sezadovolje nagoni kod oba partnera, šta onda za očekivati od njih, da budu vjerni?!
    Pa i ja bih varala, da nemam, iz prostog bezobrazluka samo, sexa jednom, dva puta sedmično bar. Mislim, možda bih došla u napast. Pošto nama romantika tako znači, ja ponekad sebi to priuštim bez partnera, znači lijepo si napravim kupku, budem malo sam, razmišljam o našem prilično finom odnosu, sjetim se nekih posebnih trenutaka, obučem nešto u čemu se osjeća, dobro, i onda kad on s posla na vrata, samo ga zgrabim, baš kako to oni i vole.
    Hoću reći, da mislim da ljubavnice našim muževima pružaju ono što mi znamo da im treba, ali nam je iz nekog razloga dobro palo na listi prioriteta. I ne mora to uvijek biti sex, npr. MM voli dotjeranu ženu, ugodnu atmosferu uveče i slično. Zato pogledajte, sjetite se , šta su vaši muževi posebno cijenili kod vas na početku vezu, i lijepo to uvedite u vaš život ponovo.

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sinoć u nekoj seriji razgovaraju dva tipa, i jedan drugome kaže (možda ne baš tim riječima):
    ...Nitko se na prijevaru ne odluči. Barem ne svjesno. Ali kad se nađeš u prilici i kreneš u to, onda ide lako... Moja žena bi me ubila da sazna za prijevaru, ali smiješno je to što je naš odnos postao bolji. Ja sam postao bolji. Gotovo sam siguran da je to razlog zašto se nismo razveli...

I ja da se nađem u prilici, ne u bilo kakvoj, ali da mi dođe npr. Ezel () učinila bih to bez razmišljanja...
    Žalim za danima zaljubljenosti. MM i ja otkad smo prije par godina počeli raditi na bebi, prestali smo raditi na sebi. Beba je stigla, ali stanje se nije promijenilo...
    Ja sam tip žene kojoj treba pažnja, da se osjeća lijepom, seksi, trebaju mi usputni dodiri i poljupci - sve to mi treba da bih i ja uzvraćala istom mjerom. MM više ništa od toga ne radi a ja jednostavno ne mogu sama od sebe skočiti na njega i uzeti što želim kad mi (na taj način) ni ne treba. Seksa NEMA već jaaaaaako dugo...
    I znam da je MM pod ogromnim stresom zbog posla, ali muško je brate mili, pa zar nema "potrebe"??? To mi nikako ne ide u glavu. A sto posto sam uvjerena da me ne vara!

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    vecina mojih muskih poznanika vara svoje zivotne partnerice

vele da (...)

dio njih veli da (...)
    Kad malo bolje razmislim, ovi što stray uz pivo / kavu pričaju o svojim (pusto)lovinama nisu mi baš uvjerljivi.
    Kaže se da pas koji laje, ne grize.
    A onaj tko je zadovoljan svojim seksualnim životom nema baš preveliku potrebu o tome pričati.
    Bit će ipak da oni samo žele (doduše, na svoj način) "impresionirati" stray cat.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

potpis koksy i ifi i eris, sve je to točno. A ponekad ok, jednom u sto godina uz malu djecu, ali treba i ispeglat stolnjak i košulju i napravit neki koktelčić i neke kerefeke i obuć se i čagat po tom dnevnom boravku makar imo 2 kvadrata, da ako već ne možeomo otić nekamo taj prostor postane nešto drugo. I ne treba uvijek očekivati da nas oni trgnu iz tog veša i svega trebamo si nekad i same napravit taj switch uglavi. moram posebno potpisat koksy za ovaj slučajni kinderpingui, i meni te sitnice život znače. Ali kao i u svemu džaba čekanja na tuđi prvi korak, kad čovjek krene onak od srca u nešto, bez računice, pa i kad mu se neda od prve, najčešće te uzvrat obori s nogu.
    Posljednje uređivanje od pikula : 13.01.2011. at 14:19

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pikula ponekad stvarno je tako, napravis prvi korak i ostanes paf od kolicine uzvracenog. Ali, nazalost, kod mene je najcesce situacija; ja prvi, ja drugi, ja treci korak...on trazi jos... Jer je, eto, sebicnjakovic, i ja sam mu to 100 puta rekla. A i nije on jedini, znam ja takvih poprilicno, das mu prst, hoce obje ruke. A ja ovakva kakva jesam, emotivna i tvrdoglava Riba, odmah to dozivim kao uvredu, zasto njemu nije dovoljno to? Pa mi se odmah poljulja samopouzdanje koje ionako nije stabilno i povlacim se u sebe tj. okrecem se samo djetetu i to mi bude dovoljno. Iako to nie zdravo.
    A ako ce se on okrenut k drugim zenama....zna posljedice, zna da za to nema oprosta i da odlazimo i dijete i ja pa nek bira sta mu je bitnije.
    Komunikacija je definitivno kljuc uspjeha! Jos samo da MM to shvati...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moj muž nije baš neki od riječi i pretjeranog mackanja i kad treba i kad ne treba, ali me često iznenadi nekim sitnicama.
    Npr. u bolnicu mi donese kompletan ručak, tako divno posložen, sa dodacima i juhom u termosici da se ne ohladi, da jednostavno ne mogu pomisliti da ne misli na mene i na to kako je meni.
    Recimo to su za mene neki mali znaci pažnje koji život znače. I dovoljno da kad dođem doma skočim na njega. Hehe!
    Posljednje uređivanje od ana.m : 13.01.2011. at 15:34

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ana pa kud iz bolnice odmah na muža, kod mene je prvo stradao frižider

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj muž nije baš neki od riječi i pretjeranog mackanja i kad treba i kad ne treba, ali me često iznenadi nekim sitnicama.
    Npr. u bolnicu mi donese kompletan ručak, tako divno posložen, sa dodacima i juhom u termosici da se ne ohladi, da jednostavno ne mogu pomisliti da ne misli na mene i na to kako je meni.
    Recimo to su za mene neki mali znaci pažnje koji život znače. I dovoljno da kad dođem doma skočim na njega. Hehe!
    E vidis, moj bi to napravio ako bi mu dala izricite upute! Vjerovatno bi me i onda zvao par puta da pita za tocnu kolicinu i boju termosice

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
    Kad malo bolje razmislim, ovi što stray uz pivo / kavu pričaju o svojim (pusto)lovinama nisu mi baš uvjerljivi.
    Kaže se da pas koji laje, ne grize.
    A onaj tko je zadovoljan svojim seksualnim životom nema baš preveliku potrebu o tome pričati.
    Bit će ipak da oni samo žele (doduše, na svoj način) "impresionirati" stray cat.
    na zalost ne

mislim da stihijski pecaju pa kaj uleti

oni se meni ko ljudi gade, ne bih sa njima ni u koprive s*** a kamo li pila pivu..... brrrr

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    ana pa kud iz bolnice odmah na muža, kod mene je prvo stradao frižider
    Pa viš da me fino hranio dok sam bila tamo, jedva sam čekala da izađem da potrošim kalorije...

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

koksy, nisu svi ljudi jednaki, naravno. Netko je senzibilniji, netko nježniji, netko kompliciraniji, netko treba milion uputa, samo je ponekad teško to neko drugačije ponašanje prokužiti iprepoznati autentične znake pažnje. Uostalom kad se čvojek pobrine da napuni svoj vrč i da je stvarno samopouzdan, a to je osobna odgovornost, onda ih je puno lakše pronaći i cijeniti. Ako ovaj drugi i nije baš najsigurniji u sebe, prije će se povesti za pozitivnim primjerom nego za prigovaranjem. Kad ja zapadnem u to stanje da si nisam fora, često počnem nabrajati ko mi je sve kriv i naravno da je MM na prvo mjestu, ali kad se zbrojim i krenem od sebe od početka sve ide, nekako.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Uostalom to što zove i pita za upute, pa to je znak volje itekakve. Znaš da bi oni radije obišli planet u potrazi za nekom adresom nego nekog nešto pitali LOL

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Mene je isto prije izluđivalo zašto mi ne nosi stalno neke poklone, i to baš ono što ja hoću, i zašto ne izvodi to što meni pada na pamet, i povremeno me to još zanima, i bolje bi mu bilo da radi po mom. Ali shvatila sam kako je brak dvoje ljudi samo po sebi dar, i ta posvećenost, trud, ulaganje u cijeli taj život, tu osobu i kako mi se ne isplati ustrajati na tim materijalnim, vanjskim stvarima, i ogoliti stvar na odnos, zabavu, ljubav... i onda, paradoksalno, sve dolazi,i ti darovi, i pažnje i sve je bolje. A i nema valjda zakompliciranije stvari od tog seksa - i što smo bliži u tom braku mi žene smo spremnije raditi tisuću prepreka i debilana i cirkusa. Na početku je sve bilo lagano, oni se poveselili, a onda mi uvele pravila kompliciranija od bridgea. Ja pokušavam ukinuti to (nije lako, ipak sam žena), ali si ponavljam - disanje, voda, hrana, seks, tim redom, i jednako "lako" i bez debilane... Svaki put mi bude žao kad sagledam stvar iz perspektive mm. Nije njima lako s nama....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ifi jel mogu ja k tebi na jedno savjetovanje? Ja bi bas tako rado rijesila svoje proritete na taj nacin al nikako, uvijek se svadam sama sa sobom.

jella avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ifi jel mogu ja k tebi na jedno savjetovanje? Ja bi bas tako rado rijesila svoje proritete na taj nacin al nikako, uvijek se svadam sama sa sobom.
    I ja bih se predbilježila za jedno (a možda bi trebalo i više) savjetovanje...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

dok sam još izlazila solo na one after work party-e, iznenadio me broj oženjenih muškaraca koji su također izlazili, skidali svoje vere i upucavali se curama. split je malen grad, vrlo se brzo sazna tko je oženjen, tako da je to stvarno glupo što su radili. a tek na internetu - uglavnom oženjeni traže "nešto sa strane, nešto za sebe".

prevara ima stvarno puno. žene se prave, ili stvarno ne znaju za njih. ali dosta žena ne odustaje od braka "samo" zbog prevare, makar su serijske, makar traju. bar je tako u splitu, gdje sam dugo živila.

i to je moj dojam na ovu temu - da se žene hoće razvesti iz ovog razloga, stopa razvoda bila bi puno viša nego sada.

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

i ja bi jedno savjetovanje
    često puta nemam volje za ništa a kamoli za sex.možda najlakše nađem neki izgovor,a možda stvarno nemam volje.
    sa nama je uvijek netko u kući,a navečer zaspemo na kauču ili ja ili on.naravno tu su predbacivanja obavezna.
    šta u takvim situacijama

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja se ne zamaram s time dal mene muz vara il ne.Mi smo to cim smo se upoznali odmah raspravili kod nas nema ljubomore niti on mene radi ljubomornom niti ja njega.Nas brak cvijeta,a nismo se bas u lijepim uvjetima upoznali i stalno nas neke financijske nedace gaze,al mi se jos vise volimo i zajedno smo.MM radi cijeli dan i stalno kaze da jedva ceka da mi dojde,legne si kraj mene kunja i veli da mu je to najsladje kad smo skupa zajedno.Svaki dan si podarimo 100 pusa i zagrljaja i svaki dan si po nekoliko puta kazemo volim te mislim da sad kad cekamo bebu jos vise zeli da budemo skupa,al ja isto neke stvari toleriram znam da neki put želi otic s frendovima na pice navecer i meni to ne smeta

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ah, nek se javi ona koja ne bi prevarila s Ezelom
    Posljednje uređivanje od anima : 13.01.2011. at 19:12

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

1.....vecina mojih muskih poznanika vara svoje zivotne partnerice

2.....vele da su im zene zatucane u sexu, da ih ne zadovoljavaju i varaju.
    3......kako sam sa nekima nekad davno prije bila intimna za njih mogu reci da su upravo oni losi u krevetu i da su talenti za ubijanje ideja i inspiracije
    1...... Krećeš se u lošem društvu.
    2...... lijepo je da si s njima i dalje u tako dobrim odnosima, pa dijelite takve intimne informacije.
    3......Hvala što si to s nama podijelila

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš pravo laumi. Nego, mislim da ipak nije varanje rezervirano za muški rod, samo žene bolje šute
    a s kim bi varali da je varanje rezervirano samo za muški rod?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    mislim stray da bi ti muškarci o kojima pišeš trebali odrasti i kad već varaju bar držati jezik za zubima, a ne još i olajavati svoje žene okolo.
    povod za varanje će si oni, očito, lako naći, ali problem nije u njihovim ženama nego u njima.
    ... i u onima koji ih žele slušati kako olajavaju svoje žene.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    ha ha ha kak sam se sad nasmijala

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

oni se meni ko ljudi gade, ne bih sa njima ni u koprive s*** a kamo li pila pivu..... brrrr
    zar nisi u prvom postu napisla da si s njima bila intimna?

(malo si mi inkoherentna)

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Rita, Koksy i Jella - i meni bi dobro došla neka grupa podrške po ovom pitanju.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni on uopće nije "napet". Nemrem reći da nije zgodan čovjek, ali ima puno više njih prije njega...
    Doduše ja to aš ne gledam, vidjela sam ga u prolazu, ali kad ste se već dotakli tih Turaka, vidjela sam jednog svijetlijeg, lavih očiju, nemam pojma u kojoj seriji. Puno je zanimljiviji!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Pa da imam dvostruku obvezu!! Idi begaj, nisam luda. I ovo jedva stignem što imam...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Da sad ne tražim netko je napisao da prilika čini lopova i da se treba kloniti prilika.
    Po meni to ne stoji jer bi se onda svi trebali zatvoriti u svoja 4 zida.
    Ako u braku stvari štimaju pa čak i kad nije sve naj ali ako dvoje ljudi ima jedan otvoren odnos, blizak i pun razumijevanja prilika ne dovodi u napast...zašto da drugdje tražim nešto što već imam doma i što me ispunjava i po mojem mišljenju je savršeno čak i sa svim svojim manama.
    U svim vezam dolazi do uspona i padova ali ako je dvoje ljudi istinski povezano mislim da čak ni u padovima ne dolaziš u napast.
    Ne znam možda sam nepopravljivi romantičar ali za sada tako osjećam a i MM kaže tako a nemam dokaza da mu ne vjerujem .

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jednom je MM rekao kad smo se zezali nešto na temu ljubavnica da nema on za to ni vremena, ni živaca, ni novaca..I ja mu vjerujem.
    Treba to skrivati, a u tome uopće nije vješt, treba to i platiti, a bormeč treba i ponovo osvajati i zavoditi. A taman da se oženio i da to ne mora. If you know what i mean
    Najviše mu vjerujem jer i ja mislim isto. Kao i mitovski, nemam dokaza da mu ne vjerujem.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako misliš ana.m da to treba platiti?
    kao da je ljubavnica prostitutka

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    Nije, al nije ni badava.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    zar nisi u prvom postu napisla da si s njima bila intimna?

(malo si mi inkoherentna)
    sa nekima, prije 20-ak godina kad se jos nisu pretvorili o ovo sto su danas

neki od njih nikad nisu bili u mojim rukama

a neki od njih su stvarno zaglavili sa sosama

jedinstveno je da oni i partnerice im imaju losu komunikaciju i vrlo razlicite poglede na zivot i zivotne prioritete

osobno mi nije jasno kak mozes zaglavit sa nekim tko te vise ne inspirira i uz kog se tvoji potencijali nisu jos vise razvili. ai to sam ja. svako treba radit sto mu odgovara

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    Pa večere, izlaske, sobe, pića, poklone...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Slazem se s tobom Ifi ali ja sam teska emotivka i ovisnica o paznji tako da meni ipak treba usputni zagrljaj, spontano kupljeni Kinder pingui, telefonski poziv koji nije po rasporedu...nesto, sitnica, to mi treba da osjetim zelju za njim, za njegovim dodirom, sexom...Ako to ne dobijem mjesec-dva -tri jednostavno nelimam ni ja potrebu da se on osjeti zeljenim. Ne iz inata, nego eto, takav sam tip, mogu davat od sebe beskrajno puno ali ako ne osjetim da mi se vraca jednostavno gubim volju. ponekad pricamo o tome pa se trudimo oboje, ponekad opet upadnemo u kolotecinu zivota... I ako ce on zbog toga nac ljubavnicu ja cu njega smatrati ljencinom koja je izabrala liniju manjeg otpora...
    Ja sam tvoj klon, Koksy. Bravo Ifigenija, tako bismo sve trebale, ali, nažalost, tebe mogu potpisat samo teoretski. Sve stoji što kažeš, sve znam, ali provodim slabo. Ali ne gubim nadu. Svjesna sam sebe, i toga da ću poželjeti društvo svoga muža tek onda kad uspijem dobiti vrijeme za sebe, bar malo, da malo u miru porazgovaram sa sobom, a ne samo da mi naviru naleti natuknica s obavezama u mozak. Mudrost je pronaći način, uštimavanje traje... Uskladimo toplomjere, rekli bi TBF-ovci

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mene recimo nikada nije bolila glava
    I jedna sam od onih koje misle da je seks u braku puno bolji, nakon poroda još i bolji...
    Nije tako čest kao prije (mada je i to što bi ja sad tu napisala nekome često), ali vjerujem da je više toga u kvaliteti.

Nego, nakon duže apstinencije...kaj niste nervozne, razdražljive?

I kakve večere, pripreme, svijeće...Sretan si kaj djeca spavaju i kaj nitko u sobu ne uletava. Tko za svijeće ima vremena?
    A ja dobim volju čim ga vidim pored sebe. slobodnog, a djeca spavaju...I potpisujem ifi

Ma klinac, nikad nisam razdražljiva nakon duže apstinencije (tko zna što je tebi duže a što meni). Razdražljiva sam kad sam neispavana, s trostrukim podočnjacima, kad se ne stignem otuširat kad sam htjela, depilirat, kad mi je kosa sijeda, neofarbana, i tako danima, pa trpam trake i kape na glavu kad idem na posao, kad sam ružna sama sebi. Baš ti zavidim, to da dobiješ volju čim ga vidiš pored sebe, blago se tvom mužu! Meni je dovoljno da se grlimo i da zaspemo zagrljeni! Nakon poroda, hormonalni potop!

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja kao koksy...treba mi kinder pingui.
    I ne mogu ako sam ljuta na njega jer smo se prije svađali ili me je ražalostio na neki drugi način i ako nisam u pravom raspoloženju
    On može...uvijek. Pa makar imao temperaturu 38.
    A dobro je jedna žena govorila da je neke žene imaju "zlatni rudnik" samo ako ga znaju iskoristiti (pardon, ju)
    Posljednje uređivanje od Ana i mamino zlato : 13.01.2011. at 23:10

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja prva nebi, bas mi je tip...onak fujkav...Al to je samo dojam s reklame za doticnu seriju jer nista drugo nisam ni vidjela sta se njega tice.
    Al recimo da mi dode Tye Diggs (onaj crnac iz "Privatne prakse") e tu bi vec malo razmislila koliko bi moje NE bilo cvrsto.
    Al to sam i MM-u rekla tak da to nije neka tajna

Zanimljivo je koliko nas se javilo i sve do jedne mi se cinite kao vjerne zene. I bas se pitam...Naravno da nijedna nebi priznala prevaru na ovakvom javnom forumu ali jesmo li mi uistinu sve takve svetice? Sta je sa flertovima, bili oni virtualni il stvarni, poptuno platonski ili mozda samo mrvicu vise...Samo ono nesto sto nam puni ego ako ne dobijemo famozni Kinder pingui od muza...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja prva nebi, bas mi je tip...onak fujkav...Al to je samo dojam s reklame za doticnu seriju jer nista drugo nisam ni vidjela sta se njega tice.
    Al recimo da mi dode Tye Diggs (onaj crnac iz "Privatne prakse") e tu bi vec malo razmislila koliko bi moje NE bilo cvrsto.
    Al to sam i MM-u rekla tak da to nije neka tajna

Zanimljivo je koliko nas se javilo i sve do jedne mi se cinite kao vjerne zene. I bas se pitam...Naravno da nijedna nebi priznala prevaru na ovakvom javnom forumu ali jesmo li mi uistinu sve takve svetice? Sta je sa flertovima, bili oni virtualni il stvarni, poptuno platonski ili mozda samo mrvicu vise...Samo ono nesto sto nam puni ego ako ne dobijemo famozni Kinder pingui od muza...
    Prčkaš ti Koksička dublje, ha? Kreće priča u drugom smjeru. Ne znam, forumi su anonimni, nije valjda teško priznati... I meni se sve činimo vjerne. Evo, ja ću prva baciti kamen o flertu...
    Flertovi su privlačni objema zauzetim stranama. To je također jedna vrsta komunikacije, malo hranjenje ega, sitnice koje uljepšaju predvidljivi dan. Ja sam veliki fun lijepe komunikacije, riječi uopće, i padam na takve tipove. Takva osoba mi onda postane i fizički privlačna neovisno kako izgleda. Ali s time treba oprezno i racionalno. A ta granica je uvijek labilna. Događalo mi se, bože moj, kao i svima, i događa mi se i danas i uhvatim se u razmišljanju kako se to i mom mužu događa i kako bih bila bijesna da znam za to. Al sebi to, naravno, opraštam, misleći valjda da ako ja prva nisam počela, nisam ni skrivila išta. Govorim o flertu, tj. onome što ja smatram flertom.
    Riječ je o kolegi s posla s kojim sam i prije braka imala dobru komunikaciju i zezanciju. Stariji je podosta od mene, više od 15g i u skladnom je braku, barem ga takvim predstavlja. Voli svoju ženu, vidi se to, i često priča o njoj. Kao i ja o svom mužu. Pa dijelimo slične priče i nadopunjujemo se šaljivim opaskama. Ne vidimo se svaki dan ali ponekad se čujemo, ako posao zahtijeva. Taman dovoljno da se nakon dugo vremena uspijemo podsjetiti jedno na drugo. Nakon službenog telefonskog razgovora mi redovno pošalje lijepi sms, u stilu: Lijepo mi je uvijek čuti te, Drago mi je da smo popričali, uvijek mi uljepšaš dan. Maksimum je bio: Ti si meni jako sexy itd. iz kojih je očito da pokazuje naklonost. Mislim, skroz su to neinventivne rečenice iako je čovjek veliki kreativac. Ne znam kako bih vam to predočila, ali ponosna sam na taj naš odnos. Na to što se cijenimo, što poštujemo naše partnere, što dijelimo životne priče i što, iako bi mašta svašta u nekim trenucima, nikad nismo prešli granicu, u mom nekom poimanju, pristojnosti. Kad se sretnemo, uvijek me jako zagrli i poljubi u obraz i odšeta dalje. Pa se vrati, donese kavu. Drugi primjećuju tu pažnju (dosta nas je u istom prostoru). Al ne mari on za publiku. Znam da je svjestan toga da ima već neke godine kada bi bilo jako glupo riskirati dobru ženu, dobar brak, poodraslu djecu, i da je jako svjestan mog "mladog" braka, djeteta, svega što je on prošao a mene još čeka i znam da mi želi iskrenu sreću. Vidi se to u njegovom pogledu. On je inicijator tih strelica koje lete prema meni a koje ja prihvaćam kao skulirano i dvosmisleno odgovaram. Zapravo, mislim da mu se ne bih ni svidjela da mu se, štono se kaže, prepustim. Privlačan mi je, zbog svog iskustva, duhovitosti, opuštenosti, ali znam da je tako jer je kvalitetan čovjek čije prljave čarape nijednom nisam vidjela oko kreveta, nemam ga "za po doma" pa zapravo puno idealiziram. Svi smo mi krvavi ispod kože. Možda vam se sve ovo što sam napisala čini naivno. Kakogod, potpuno je iskreno.

Stranica 2 od 7 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •